LO QUE SE COMENTA Y PUBLICA EN ESTE BLOG ESTA BAJO PROTECCION DEL ARTICULO 19 DE LA DECLARACION DE LOS DERCHOS DEL HOMBRE ADOPTADOS POR LA ASAMBLEA GENERAL DE LA ONU EN PARIS EL 10 DE DICIEMBRE DE 1948, QUE ESTUPULA QUE CADA PERSONA TIENE EL DERECHO DE LA LIBERTAD DE LA OPINION Y DE LA EXPRESION, QUE IMPLICAEL DERECHO DE NO SER ACOSADO POR SUS OPINIONES, NI POR BUSCAR, RECIBIRY PUBLICAR SIN LIMITES DE FRONTERAS INFORMACION E IDEAS POR CUALESQUIERA MEDIOS DE EXPRESION.

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ В ТОЗИ БЛОГ СЕ НАМИРАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЧЛЕН 19 ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ПРИЕТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН В ПАРИЖ НА 10 ДЕКЕМВРИ 1948 Г., В КОЯТО Е ПОСТАНОВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА УБЕЖДЕНИЯТА И НА ИЗРАЗЯВАНЕТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ, НИТО ПОРАДИ ТЪРСЕНЕ, ПОЛУЧАВАНЕ И ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ИДЕИ, ПОСРЕДСТВОМ ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ИЗРАЗЯВАНЕ.

¨Blessed are those souls, who understand the thoughts but not only what is written¨ M.T.Keshe
¨Благословени са тези души, които разбират смисъла, а не само това, което е написано¨ М.Т.Кеше

неделя, 28 юли 2013 г.

ЕДУАРД СНОУДЪН : “През септември се очакват поредица от слънчеви изригвания, които ще убият стотици милиони хора.”


Москва, Русия - Eдуард Сноудън, хакер и беглец от бившата Национална агенция за сигурност (NSA), разкри във вторник, че през септември се очакват поредица от слънчеви изригвания, които ще убият стотици милиони хора.  Документи, предоставени от Сноудън показват, че още от преди 14 години, Централното Разузнавателно Управление  знае, че събитието е неизбежно.  Оттогава правителствата по света  тихо се опитват да се подготвят за един глобален глад, до който тези изригвания ще да доведат.

Говорейки от стаята си в хотел “Новотел”, летище Шереметиево, Сноудън разкри, че подготовката на правителството за катастрофалните слънчеви изригвания през септември може да бъде описана като "ограничен успех." Известни са ужасните последици за  глобалната мрежа, които могат да възникнат след една мощна електромагнитна слънчева вълна, известна под името "убиващата с един изстрел "

Чрез дистанционно-контролираните устройства и субекти, свързани с проекта “Старгейт”, ЦРУ имат технически възможности  за възприемане и анализ на отдалечени събития в  географски и хронологически аспект. Данните от тези системи и субекти се използват за защита на Америка.  От 1999 г. насам правителствени научни кръгове са знаели за това  настъпващо слънчево събитие, но са били задължени да държат всичко в тайна и мълчание  под заплахата от правоприлагащите органи на правителството.

Една част от правомощията на 30- годишния Сноудън като служител на Националната Агенция за Сигурност, е била достъпа до всички комуникационни приземни източници, свързани с устройствата и субектите по програмата “Старгейт”.  Сега той е предоставил документи на Федералното Управление на Извънредните Ситуации агенция (FEMA) “The Internet Chronicle”- това са свръх секретни  доклади, които очертават колко ужасни могат да бъдат резултати на слънчевите изригвания. Ракетите “killshot” са програмирани така, че да изключат за 2 месеца всички доставки за храни и работата на водните и напоителните съоръжения.

Още от края на 20 век, стотици милиони хора  разчитат на технологиите за автоматизация , като крайно необходим фактор за всичко в живота си.  Слънчевите изригвания освобождават електромагнитни импулси, опасни за електронни вериги.  Дори най-малките електронни схеми, като например тези в компютърните прибори ще бъдат уязвими.

Сноудън каза, че  FEMA и Националния Център за Противодействие срещу бедствия на Китай са предприели превантивни стъпки от преди 14 години в светлината на резултатите от проекта Stargate.  В документи на FEMA, предоставени от Сноудън, се вижда как организацията възнамерява на  приблизително няколко десетки милиона от най-бедните американци да бъдат подсигурени жилища на сигурни места, за да се улесни изхранването им и предоставяне на потребителски стоки.

Сноудън, като дългогодишен служител на ЦРУ, е разполагал с данните, анализа и препоръките на стотици дистанционно управлявани служители или субекти.  Много от тези информационни източници все още са на заплата в правителствата на Съединените щати и Руската федерация.  Тези признания и анализи от независими един от друг източници се събират в 4472 страници, всяка една от които е твърде тревожна.

Масов електромагнитен импулс от слънчевите изригвания, или" killshot, ще затвори повечето от електрическите системи в света, каза Сноудън.  Американците, чийто живот е най-застрашен, са възрастните хора и болните - тези, които зависят от технологиите, за  да получават  грижи по домовете или поддържащо живота медицинско лечение.

През 1970-те и 1990-те години, Русия и Съединените щати са в отчаяна надпревара  да взаимно да следят и контролират изграждането и поддръжката на  ядрени силози.  Правителствата на нациите открито признават че са изливали милиарди долари в подготовката на елитните отбори от субекти за “отдалечено контролирано  виждане” “remote viewers” .  Със своите правомощия,  тези субекти имаха възможност да възпрат ядрените стартирания и в крайна сметка сложиха край на Студената война.  В средата на 90-те, ЦРУ просто се престори, че е затворило тази програмата, за да могат да бъдат необезпокоявани, така че да могат да работят по-ефективно.

Сноудън каза, че се надява, че неговите разкрития за напред ще дадат възможност на участниците в проекта Старгейт,  да могат да живеят нормално и да бъдат отворени за  живота отново, да не бъдат като циркови животни, или като изроди.Той  добави ,  че "значимите други служители по проекта Старгейт” трябва да имат  разрешение тип “Q” дори само, за да съжителстват със своите партньори, без да могат да се женят за тях - за своите близки.  Това е равносилно на робство.  

 Човечеството е на път да плати най-тежката  цена за своята  технологична зависимост.  Тази цена, каза Сноудън, се оказа водещ фактор в решението ми да изведа в пресата – както за гарантираната  световна Холокоста ще  последва,  така и за възможността на  анализаторите от NSA,  които при най-малката си прищявка могат да подслушат разговори на всяко лице на земята.

Сноудън каза, що се отнася до субектите за отдалечено виждане и контрол на ЦРУ, "Аз съм виждал прекалено много смели такива източници, които стават обекти на подигравка, когато използват талантите си, за да покажат  истината." Добавено от Сноудън, с горчивина: "Е, ще видим кой е г-н Chuckles , когато " killshot" тръгне надолу, към земята. "

 Адвокати на WikiLeaks  и Анатолий Kучерена, повереник Сноудън  проведоха заедно  видео разговори за спокойствието и глобалната  готовност.  В понеделник, Сноудън е изпратил даденото по-долу до  Руската Федерална миграционна служба като част от молбата си  за убежище.ИЗТОЧНИК

превод: Maniela Chrestina Alcyone

11 коментара:

ИЦО63 каза...

Началото на края !Голямото чистене започва !Успех и късмет на всички,които са сигурни,че ще останат и след промените! ''КРАСИВА ПЛАНЕТА - ЖАЛКО ЧЕ Е НАСЕЛЕНА''- КАЗВАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ !!!

Анонимен каза...

Шиеха: За мен информацията е странно разпокъсано изложена. От друга страна, политиците, медиите, изобщо "елита" крият повсеместно наличието на огромни подземни пространства от древни и по-нови системи от тунели и дори транспорт от "облечени" в плазма влакове, до англосаксонските военни бази в купените държави, откъдето да водят своите технологични войни. Не случайно Учителят завеща и нареди на учениците си да издълбаят на дърво и камък, словата: ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИТЕ.Това е най изгодната позиция за идващите времена! Практически, под всички планини съществуват подземия. Отделно от това пак от Учителя ни беше казано, че под 1000 километровия горен слой земята е куха и населена, а в центъра и "виси" и се върти в обратна посока на външната, по-малко кълбо, което днес някои наричат "вътрешното слънце". Т.е. възможностите за скриване от превратности за човечеството ги има. Но има и още нещо което не звучи добре за "обикновения" човек: и тъмните и светлите йерархии имат съвпадащото становище, че населението на Земята трябва да е значително по-малко...Оптимистичното е, че Земята не е истинския ни дом, а временно место-обиталище с особен статут. Истинския ни дом наподобява света на сънищата, откъдето слизат за временно с мисия, чаровните дечица...

Анонимен каза...

Където има материални светове има и светове на Духовете(Ангелите). Загине ли материалният свят (живот), изчезва и духовния. Но не е особен проблем след това отново да се насели.

Анонимен каза...

Зловещо звучи, но ...ще поживеем, ще видим.Учителят е прав за неутралитет на България, но кой ще го разбере?Двадесет и три години бакии в държавата, кой да дойде, месията ли?Възхода на България ще дойде, ако приложим това учение.Революция няма да има.Света е подреден отдавна, мерки, взаимоотношения...Една Божествена любов да се приложи.
Не е неизвестно, че има такива "скокове" в подсъзнанието, на етапи, периоди в глобален мащаб, с определена цикличност.В лекциите на Грег Брейдън за Божествената матрица1 е анализирано.Замислям се, за прогнозите на Сал Ракели, че след 21.12.2012 г, ще съществуват три паралелни измерения на земен план.Всеки избира къде да остане според вибрациите на тялото си -в трето, четвърто или пето измерение.Живота в светлинното тяло не се влияе от външни фактори.

Анонимен каза...

Това твърдение е доста правдоподобно....от много време се говори за апокалипсиси и други щуротии..,но всички бяха без доказателства.Ясно е ,че се крие нещо от нас и скоро ще настъпят тези промени.Всяка вечер новините казват по нещо за този човек,но виждаме ,че най-важното не казват....едно евентуално мощно изригване наистина ще бъде нещо ужасно, вероятно може и дори да не го усетим на момента ,но при сриване на всички технологии ще стане страшно за милиони дори и милиарди може да се окаже фатално.Една държава като Китай просто не виждам при сриване на технологии и икономика какво ще стане.Може би България като изостанало държавичка ще имаме по голям шанс да се спасим :) както обичам да казвам Поживьом увидим! че много неща вече се насъбраха да трябва да изживяваме :)

Анонимен каза...

Дали летните жеги не са инспирирали написаното?

Анонимен каза...

Айде не му връзвайте много на това момче. Как така го "изпуснаха" и видите ли Русия му даде убежище. Ами те работят заедно "все още са на заплата в правителствата на Съединените щати и Руската федерация". Илюзията за "враждебност" между двете държави отдавна умря. Ако Сноудън беше толкова ценен, досега да го бяха самоубили. Що се отнася до програмите им, може би наближава времето да разсекретят част от информацията (тази, която им е удобна) официално. Хамериканското правителство потвърди информацията че подслушва всички и ще продължава да го прави с цел "сигурност", дреме им на..."Няколко десетки милиона от най-бедните американци да бъдат подсигурени жилища на сигурни места" ДА БЕ, много са се загрижили. Хората са преживяли доста слънчеви уригвания без дори да подозират силата им. Някои неща, не зависят от тези хорица, макар те да си мислят противното. Докато ни занимават със Сноудън, кой знае какви ги кроят с болните си мозъци. От друга страна пък много от информацията, която влизаше в графа Теория на конспирацията се потвърждава в момента.

Анонимен каза...

По отношение "проблемите" с човешките личности, се твърди, че отдавна е намерен удачен подход. Специални отряди с черни безшумни хеликоптери, отвличат проблемната личност, а на нейно място поставят краткосрочно отраснал (за около месец) клонинг, предварително зареден информационно с желаната мисия. В момента в Русия има движение, според което след посещение в Щатите, Путин е бил подменен с клонинг, имащ осезаемо по-груби черти от оригинала...Боже, върни ни моралния свят!

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=gEPuzX2ix3k#at=10

Анонимен каза...

Слънцето ще унищожи много от съвременния вид цивилизация. Но влиянието му ще е благотворно за хората с чиста енергия /т.е. тия, дето нямат тъмни петна в енергията, т.е. божиите хора, в смисъл божии по сърце, не религиозните, които се имат за избрани/. Храната ще можем да я извайваме с мисли, с желания. Но това не знам кога точно ще стане, дали изведнъж след промяната или постепенно с времето… Всички тия божии хора ще бъдат обградени с някаква ефирна материя/енергия/въздух, който ще ги защитава от всички беди и ще носи усещане, че си в рая. Хората, които ще бъдат засегнати, ще са хората от елита днес – властимащите, тия с много пари или просто хората, които ценят материалното и то е станало тяхна основна цел/смисъл в живота. Въобще, хората с предимство в обществото, с позиция… Такива хора няма да могат да разберат случващото се, защото никога не са чували/чели/усещали и въобще не са мислили, че има и невидима страна на живота и света. Не знам кога предстои, но предстоят групови умирания, това е, защото душите на групи са дошли и на групи ще си отидат след като изпълнят мисията си на земята. Предстоящото е чистене – чистене на всичко тъмно, мръсно енергийно. Хората са напуснали пътя на истината, изоставили са истината и затова са зацапали света и себе си. Сега предстои чистене на това… Но в новото време няма да има разлика дали си умрял физически, или си се променил телесно. Там няма да има преграда между света на умрелите и живите. Просто едните ще бъдат в една форма, а другите – в друга; всеки ще си бъде в свое място. Спасение няма да има за тия, които си мислят, че с пари ще избегнат това, което предстои. И да се окоповат, и да се запасяват, те ще си получат своето – понеже са енергийно мръсни, ще понесат чистката. Не защото някой си ги наказва, а защото са духовни дебили… И живеят против правилата на Вселената/природата/Бог. Казано ми е това, казано ми е да разпространявам истината за предстоящото. Но дали съм разбрала правилно, това не знам. Мога да сравнявам безкрайното множество източници, които твърдят същото или с техните твърдения, потвърждават някои неща, които иначе изглеждат невъзможни.
Деа

Анонимен каза...

Анонимен, опитайте да сравнявате и безкрайното множество източници, дето не твърдят същото като вас...