LO QUE SE COMENTA Y PUBLICA EN ESTE BLOG ESTA BAJO PROTECCION DEL ARTICULO 19 DE LA DECLARACION DE LOS DERCHOS DEL HOMBRE ADOPTADOS POR LA ASAMBLEA GENERAL DE LA ONU EN PARIS EL 10 DE DICIEMBRE DE 1948, QUE ESTUPULA QUE CADA PERSONA TIENE EL DERECHO DE LA LIBERTAD DE LA OPINION Y DE LA EXPRESION, QUE IMPLICAEL DERECHO DE NO SER ACOSADO POR SUS OPINIONES, NI POR BUSCAR, RECIBIRY PUBLICAR SIN LIMITES DE FRONTERAS INFORMACION E IDEAS POR CUALESQUIERA MEDIOS DE EXPRESION.

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ В ТОЗИ БЛОГ СЕ НАМИРАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЧЛЕН 19 ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ПРИЕТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН В ПАРИЖ НА 10 ДЕКЕМВРИ 1948 Г., В КОЯТО Е ПОСТАНОВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА УБЕЖДЕНИЯТА И НА ИЗРАЗЯВАНЕТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ, НИТО ПОРАДИ ТЪРСЕНЕ, ПОЛУЧАВАНЕ И ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ИДЕИ, ПОСРЕДСТВОМ ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ИЗРАЗЯВАНЕ.

¨Blessed are those souls, who understand the thoughts but not only what is written¨ M.T.Keshe
¨Благословени са тези души, които разбират смисъла, а не само това, което е написано¨ М.Т.Кеше

вторник, 7 май 2013 г.

Почему Запад живет хорошо? Защо Западът живее добре?

Настоящие причины красивой и сытой жизни западных стран.
А это просто правда об истинном положении дел с финансовым вопросом в странах мира...

Истинските причини за красивия и богат живот на западните страни.
А това е просто истинското положение на нещата по финансовите въпроси на страните в света...

4 коментара:

Анонимен каза...

Факт е, че се печатат пари на запад и че живеят за сметка на "страни донори", но това клипче е просто пълна измишльотина. Ето един сайт на който под формата на елементарни графики всеки може да погледне какво е реално положението и дали отговаря на истината.
http://countryeconomy.com/

В клипа са показани страни с по дългове пет пъти по-високи от БВП?!То дори пословичния американски дълг е 106.53% (към 2012) http://countryeconomy.com/national-debt/usa

Анонимен каза...

Още по темата: "The Story of Stuff" или История на вещите. С български субтитри на vbox7.com/play:db52f90b

Анонимен каза...

И филма и първия коментар са относителни, защото базата за изчисление на БВП не е реална, а реалните дългове са неизвестни. Наличието на реално злато в държавните хранилища е покрито с тайна (има хартиени информации, но без реални гаранции). Та всичко е ала - бала като данни, но във филма има логика..

Анонимен каза...

За най-достоверна информация, можете да се обърнете към банкерския клан Червенощиткови. Лично аз смятам, че златния резерв е само на хартия, физически не присъства в държавните трезори, а отдавна е в трезорите на червенощитковчетата. С една дума, всичко е шменти-капели.