LO QUE SE COMENTA Y PUBLICA EN ESTE BLOG ESTA BAJO PROTECCION DEL ARTICULO 19 DE LA DECLARACION DE LOS DERCHOS DEL HOMBRE ADOPTADOS POR LA ASAMBLEA GENERAL DE LA ONU EN PARIS EL 10 DE DICIEMBRE DE 1948, QUE ESTUPULA QUE CADA PERSONA TIENE EL DERECHO DE LA LIBERTAD DE LA OPINION Y DE LA EXPRESION, QUE IMPLICAEL DERECHO DE NO SER ACOSADO POR SUS OPINIONES, NI POR BUSCAR, RECIBIRY PUBLICAR SIN LIMITES DE FRONTERAS INFORMACION E IDEAS POR CUALESQUIERA MEDIOS DE EXPRESION.

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ В ТОЗИ БЛОГ СЕ НАМИРАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЧЛЕН 19 ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ПРИЕТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН В ПАРИЖ НА 10 ДЕКЕМВРИ 1948 Г., В КОЯТО Е ПОСТАНОВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА УБЕЖДЕНИЯТА И НА ИЗРАЗЯВАНЕТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ, НИТО ПОРАДИ ТЪРСЕНЕ, ПОЛУЧАВАНЕ И ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ИДЕИ, ПОСРЕДСТВОМ ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ИЗРАЗЯВАНЕ.

¨Blessed are those souls, who understand the thoughts but not only what is written¨ M.T.Keshe
¨Благословени са тези души, които разбират смисъла, а не само това, което е написано¨ М.Т.Кеше

понеделник, 24 септември 2012 г.

МЪЖ НА 78 ГОДИНИ СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО САМО С ПРОМЯНА В ДИЕТАТА СИMъж на 78 години се излекува от последна степен на рак на дебелото черво, като промени диета си.
ТОЗИ 78 ГОДИШЕН ЧОВЕК ПОБЕДИ НЕЛЕЧИМАТА БОЛЕСТ САМО КАТО СПРЯ ДА СЕ ХРАНИ С МЕСО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, ТОЙ ПРЕМИНА ИЗЦЯЛО САМО НА ПЛОДОВО ЗЕЛЕНЧУКОВА ДИЕТА.

 ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯТА:

През месец април лекарите казали Алън Тейлър 78 г., че не могат да го излекуват от рака на дебелото черво, защото се е разпространил и в тънките черва.

През август, пенсионираният инженер от петролната платформа в Мидълзбро получил друго писмо от същите тези лекари, чрез която го уведомявали, че напълно е излекуван от рак.

Алън Тейлър смята, че изцелението му е резултат на промяна в диетата си която е направил,  след като е потърсил алтернативни начини за лекуване рак на дебелото черво.

През септември миналата година претърпял операция, по време на която хирургът премахнал девет сантиметра от дебелото му черво. След това бил подложен на тримесечен курс на химиотерапия. Но през април тази година било установено, че ракът се е разпространил в тънките черва.

Когато всичко изглеждало изгубено, Алън Тейлър започнал да търси в интернет информация за "лечение за рак на дебелото черво". Той използвал информация, която намерил заедно с препоръките от местния магазин за здравословни храни, така организирал новата си диета.

Тайната диета е ....?

1. Чаена лъжичка ечемичена трева на прах в гореща вода всяка сутрин и вечер.
2. 10 порции сурови плодове и зеленчуци всеки ден.
3. Премахване на месото и млечните продукти от диетата напълно.
4. Вземете билкови лекарства: билки на прах, къри, ядки от кайсия и селен на таблетки.
5. Витамин С - 1000 MG

Ето една здравословна диета ... нещо, което ние всички трябва да спазваме до известна степен. Но това, което прави веднага впечатление, е голямата доза витамин С.

Фармацевтичните компании искат да забранят продажбата на витамин C без рецепта. Отново, ключът за борба с рака е много простичък. Това е това, което лекарите няма никога да кажат в болниците.

1. Болниците не поддържат тази диета.
2. Лекарите и фармацевтичните гиганти се опитват да правят пари от химиотерапия. Това е така.
Съдете сами .Няма коментари: