LO QUE SE COMENTA Y PUBLICA EN ESTE BLOG ESTA BAJO PROTECCION DEL ARTICULO 19 DE LA DECLARACION DE LOS DERCHOS DEL HOMBRE ADOPTADOS POR LA ASAMBLEA GENERAL DE LA ONU EN PARIS EL 10 DE DICIEMBRE DE 1948, QUE ESTUPULA QUE CADA PERSONA TIENE EL DERECHO DE LA LIBERTAD DE LA OPINION Y DE LA EXPRESION, QUE IMPLICAEL DERECHO DE NO SER ACOSADO POR SUS OPINIONES, NI POR BUSCAR, RECIBIRY PUBLICAR SIN LIMITES DE FRONTERAS INFORMACION E IDEAS POR CUALESQUIERA MEDIOS DE EXPRESION.

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ В ТОЗИ БЛОГ СЕ НАМИРАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЧЛЕН 19 ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ПРИЕТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН В ПАРИЖ НА 10 ДЕКЕМВРИ 1948 Г., В КОЯТО Е ПОСТАНОВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА УБЕЖДЕНИЯТА И НА ИЗРАЗЯВАНЕТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ, НИТО ПОРАДИ ТЪРСЕНЕ, ПОЛУЧАВАНЕ И ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ИДЕИ, ПОСРЕДСТВОМ ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ИЗРАЗЯВАНЕ.

¨Blessed are those souls, who understand the thoughts but not only what is written¨ M.T.Keshe
¨Благословени са тези души, които разбират смисъла, а не само това, което е написано¨ М.Т.Кеше

сряда, 4 април 2012 г.

ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК СЪС СОДА БИКАРБОНАТ

доказано на практика от:
                            д-р Tullio Simoncini

                               д-р ROBERT O. YOUNG
                                   д-р Herman Aihara
                                      д-р Keiichi Morisihita

                                 д-р Sang Whang

                           д-р Lloyd Jenkins

Воден от подигравателно, ехидно отношение към съвременните методи, с които ортодоксалната медицина “лекува” редица болести, в това число и рак, се заех и направих един малък превод по темата за лечението на рака.Направих проверка в българските страници и видях, че темата е засегната отгоре-отгоре, що се отнася до метода ,за който ще стане дума по- долу.Никакви точни  мнения, нито  конкретни  дадени рецепти.Писано е като някакво шоу за сеир на хората.Сякаш, онези които са болни им е до сеири и любопитни факти?!...Така,че освен превода от директния сайт на лекарите, направих и специално проучване какви са точно методите на лечение-точно и конкретно.Така ,че са описани както са в оригиналния сайт.
Българските журналисти, пишещи преди няколко години на темата, не са си мръднали пръста да преведат и да уточнят детайлите, защото  просто не са били на мястото на онези  болни от рак, които са готови да се хванат за всичко, за да се излекуват.И понеже откровено се присмивам на една огромна част от съвременните медицински методи за лечение, с голям кеф преведох статията, като най - долу съм превел и най-важното.В момента работя по превода и субтитрите на  видеофайловете които са тук, така че след ден, два или три, ще могат да се четат на бългаски език.Това са самите лекари, за които  се говори по - долу:Д-р Робърт Йънг  30 години прави сравнителни анализи на кръвта.Чрез изследването на  500 000 проби  е създаден протокол, ефективен на 100%, за онези ,които искат да следват алкален стил на живот наречен Alkaleriano.Тези,които го правят са успели да спрат или излекуват всяка  болест на метаболитна основа. Д-р Йънг в момента е един от най–видните микробиолози, признат на световно равнище като създател на концепцията за нова биология.Автор на изключително продваните книги: "pH- чудо", "Болни и уморени", “рН- чудо за диабет”, “рН- чудо за загуба на тегло” и компактдисковете: "рН- чудо на рак."

Не всеки в историята на човечеството е изучавал човешката кръв за повече от 30 последователни години, ежедневно, обслужвайки по 14 пациенти  дневно без прекъсване,  в своя билогочен център  "Miraculous рН", разположен близо до Сан Диего.

Популярната домакиня на местната телевизионна програма  програма "Здраве и красота" на канал 47 ,АДРИАНА Суфисиентес направи едно интервю:"РАКЪТ  Е  ВИД  ГЪБИ",с  д-р ТУЛИО СИМОНЧИНИ /онколог и диабетолог от Рим/

ТОВА Е ПЪЛНOТO  ИНТЕРВЮ, КOEТО СЕ ПРЕДАВА  ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.
АДРИАНА: Добре дошли в програмата  "Здраве и красота" , която  правим всеки вторник.
Хиляди хора със рак са прилагали “Alkaleriana” като начин на живот и те  са възнаградени-  върнати са да живеят пълноценен и свободен живот.Сега ще направим едно представяне на друг велик учен, които въпреки че не следва философия на Alkaleriana, има много идеи и методи ,които  да ни предложи. Това е д-р Тулио Симончини,  италиански онколог от Рим,който без да знае това, използва “Alkalerianа” като метод за борба срещу всякакъв тип от рак. Д-р Тулио Симончини  казва, че във  всички ракови тумори, без изключение, живее колония на гъбата Candida albicans и че за 20 години са излекувани  стотици  пациенти.

Д-р Симончини третира  своите пациенти,болни от рак, с хлебна сода бикарбонат. Да, сега всички, имат желание за  публично разглеждане на метода с натриев бикарбонат.

Д-р Тулио Симончини Не използва конвенционални методи за  третиране при лечение на рак. Той достига 90 %  успех при пълното премахване на рак при пациенти, използвайки Хлебната сода в разтворима форма. Впечатляващото нещо е, че независимо от вида  рак на пациента,  това няма значение за пълното му излекуване.Има значение само мястото, където е локализиран тумора, което е важно за излекуването с успех. Важното е,  катетър (интравенозно или директно) да достигне до колонията Candida albicans  , която се намира  във формирания   тумор.

Пациентите на д-р Симончини, които са се възстановили, не  развиват отново болестта дори след пет години, какъвто е периода ,даван от стандартната   медицина, като период за пълно излекуване, ако се стигне до успех при самото лечение.Той лекува пациенти, в продължение на повече от 20 години, като 9 от всеки 10 са напълно излекувани.

Ако д-р Симончини има  90 % успех  в лечение на рака, защо не сме чували за него?!...  Защо неговото откритие  не се появява на лицевата страна на всеки вестник в света?!...

Това са  въпроси, чиито отговори  всеки  би искал да чуе  директно от  д-р Симончини или д-р Йънг. Ортодоксалната  медицина  "излекува" само  3 % от пациентите,болни от рака. Ако ние сравним 90 % срещу 3 % разликата е просто огромна! След това логично трябва да попитаме  защо не се използва Хлебната сода като ефективно лечение срещу рака?!..

Отново този отговор можем да намерим в книгата: "Истината за рака". В нея се излагат причините, поради които няма никакъв интерес да бъде открита истината. Докато лекарствата и третирането на рака според стандартната струват толкова, тази болест създава една супер мощна индустрия.

Тази индустрия генерира постоянна астрономическа сума на парите, които доминират на този пазар и има много хора, които  искат да продължат да се ползват икономически от тази промишленост. Знам, че е  трудно да се повярва, но имаме напълно достатъчна информация и нека   читателя сам да направи  собствените си разследвания по въпроса, ако пожелае. Ако истината за рака излезе на яве , на  светлина, тогава по-голямата част от индустриите за"храна", както и други мощни супер индустрии  ще изчезнат или радикално ще трябва да се променят.

Само си представете , че индустрията за лекарствата против  рак на международно равнище  обяви, че е установено лечение и че лечението се състои в  използването на сода бикарбонат?!... За много това ще прозвучи като шега с лош вкус или черен хумор. Тъй като това вещество е изключително евтино, често срещано и може да се намери изключително лесно навсякъде , този метод НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПАТЕНТОВАН.

Фармацевтичната промишленост  НЯМА интерес към нещо, което НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАТЕНТОВА. Всяко  синтетично лекарство на пазара е патентовано, следователно е в изключителните права да се продава единствено от фирмата, която  го е създала и съответно патентовала като собственост, и което  не може да се копира или имитира без преди това да се получи на лиценз, за който да се плати една голяма сума пари.

Това ни дава идея защо няма НИКАКЪВ интерес от този вид употреба на естествени неща за всякакъв вид лечение или профилактика. Природата не може да бъде патентована  въпреки, че има група хора и корпорации, които  мислят така. В действителност има стотици на растения, семена, плодове и животни, които са патентовани. Те са били създадени в лаборатории.

Monsanto, The Chemical Company  (химическата компания) е постигнала, това, което мнозина смятат за невъзможно.Те са патентовали стотици на семена, след което са въвели държавни и международни разпоредби,  според които, само те могат да ги използват и продават под контрола и стриктната им регулация. Те са откраднали наследство, дадено ни от Природата, което принадлежи към всички нас.

Ние живеем в много трудни времена, където единствената ни защита е познанието. Ние трябва да разберем  и  да разследваме! Няма никакви извинение, ако  живеем в тъмнина и невежество.

АДРИАНА: Защо  лечението на рак с Хлебна сода е така  ефективно?
Д-р СИМОНЧИНИ:Това вещество има много приложения, но често Хлебната сода се използва като антикиселинен агент в стомаха при храносмилателни разстройства. В някои случаи лекарите могат да го предписват за нормализиране киселинността в урината и кръвта. И домакините го  използват, както, за да се почистват различни неща в дома, така в някои случаи  за спешно лечение. Той също така се използва за повишаване на стойността на РН на водите  на басейните.

Хлебната сода е сол, състояща се от няколко елемента. Нейната химична формула е NaHCO3. Тя е изключително ефективна срещу киселина, независимо, дали тази киселина се намира  в нашето тяло или върху  някоя външна повърхност. Хлебната сода унищожава високата киселинност и връща  нормалните стойности на рН на тялото и кръв.

Всички  видове рак, познати на човека, произлизат от един  вид гъби- cándida albicans . Това вид на гъби, които  са много често срещани. Те оцеляват само в кисела среда или без кислород. Когато е налице свръхпроизводството на cándida albicans  в тялото , това е  познато като Сandidiasis  .

АДРИАНА:Защо candida albicans причинява рак?
Д-Р СИМОНЧИНИ: Сandida  Albicans  НЕ е пряката причина за рака. Нападението на Сandida albicans създава   инфекция в тялото и по същество околна среда, в която пребивава лицето. Въпреки, че обработката, която  прилагам на  срещу рака, е изключително ефективна,  не мога  да  обясня причината за тази  ефективност.Но  Доктор Робърт Йънг, ако може, нека да обясни.
АДРИАНА:Със собствени думи, д-р Йънг описва рака така: Къде е произхода на рака, или от къде рака започва?
Д-Р СИМОНЧИНИ: Раковата тъкан  започва да се създава на основание на една от безброй вторични причини. Но дори и в  този случай на канцерогенно състояние, съществува само един основен произход  и една-единствена конкретна причина.

Това  е свръхкиселинност  на тъканите и след това на  кръвта, поради начина на живот и хранене, които сме  създали.

Канцерогенната  тъкан започва да съществува поради на изборите, които правим в това, което  ядем, пием, какво мислим и как живеем. Рака е течност.И тази течност е продукт на киселинните и токсичните отпадъци от метаболизма или от консумацията на енергия при метаболизма.

През 1966 г. д-р Ото Варбург, който печели Нобелова награда за физиология и медицина през 1931г. за откритието на причината на рака, на годишната среща на носителите на наградата в Линдау, Германия, каза в речта си:

"Основната причина за рак е, че здравите клетки в тялото  променят  нормалното си дишане на кислород поради ферментацията на захар." Всички нормални клетки, се захранват с енергия чрез приемане на кислород - аеробно, докато раковите клетки са анаеробни и използват за енергия  ферментацията на захар.Следователно всички нормални клетки са аеробни, докато раковите клетки са частично в анаеробни. От гледна точка на физиката и химията на живота тази разлика между нормални клетки и рак е такава, каквато може да видите ,че е  разликата между небето и земята.Кислородът, донор на енергия в растенията и животните е убийствен за раковите клетки и в тях той заменен от енергия, която е  продукт  на по-нисша форма на живот, каквато е ферментация на глюкозата"

КАКВА КАНЦЕРОГЕННАТА ТЪКАН ,СПОРЕД Д-Р ЙЪНГ И ИЗСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ТЕОРИЯТА НА pH?

Това е резюме , което показва характера на  раковата тъкан:

1. Ракът не е клетка, а киселинна и отровна течност.
2.Една ракова клетка е клетка, която е била повредена или отровена от киселините отделени при метаболизма или от стомашно-чревния тракт.
3.Туморът е защитен  механизъм на тялото, за да се капсулират клетките, които са повредени или отровени от излишната киселина, която не е била отстранена правилно чрез урина, пот, изпражнения или дишане.
4.Туморът е решение на тялото, за да  защити своите здрави тъкани и клетки.
5.Ракът е системно киселинно състояние, което се  разполага в слабите части на тялото и не е локализиран проблем, който създава метастази.
6.Метастазите са  локализирани  киселини, които  повреждат други клетки, подобно на процеса на  загниване на ябълките, подредени  в една кошница.

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО РАКОВА КЛЕТКА.

Това което наричат ракова клетка е било по-рано просто една здрава клетка, а след това  е била повредена от киселина.

Туморът не е проблем, защото той е защита на здравите клетки и тъкани, за да не бъдат повредени от други клетки и тъкани поради разлагане.

Единственото решение за киселинните течности, които отравят клетките в тялото, причинявайки ефектите, които  практикуващите ортодоксална медицина наричат рак, е алкализиране  и енергизиране на тялото.В заключение:

Човешкото тяло е с  алкално като дизайн и киселинно като  функция. Ако искаме здраво тяло, трябва да съхранява този  алкален проект” .Д-р. Робърт  Йънг.

Експерта- изследовател и писател по теория на рН,-д-р Херман Айхара, декларира  в книга  си"Киселина и Алкалност” (Acid & Alkaline)  следното:

"Ако състоянието на извънклетъчните  флуиди, особено кръвта, е киселинно, резултатът ще бъде умората, тенденцията към настинки и др. Когато тези флуиди станат още по-киселини, нашето състояние ще се влоши с болки и страдания, като болката в главата, гръдния кош, стомаха и др."

Д-р Keiichi Morisihita в своята книга "Тайният  произход на рака " пише:

“Ако кръвта става още по-киселинна, нашето тяло депозира тези елементи за киселини някъде , за да се запази алкално състоянието на кръвта. И тъй като това условие продължава да съществува, онези области, където са били депозирани киселинните елементи ще  увеличат киселинността си , причинявайки смъртта на  още много други клетки, които пък от своя страна отново ще засилят процеса на общата киселинност. Въпреки това някои клетки ще се адаптират към новата ситуация. Казано с други думи, тези клетки ,които са се адаптирали, вместо да умрат, както става обикновено с нормалните клетки в силно киселинна среда, оцеляват,  като се превръщат в  ненормални клетки. Те са известни като злокачествени клетки. Тези злокачествени клетки не получават съобщенията, изпратени от мозъка, нито се възпроизвеждат по генетичен код , ДНК . Следователно, злокачествените клетки растат с произволни темпове  и без ред, хаотично. Това е рака".

Японския изследовател д-р  Sang Whang с 50-годишен опит в изследването на киселинно-алкалния баланс, прилагайки лечение с алкализирана вода в своята страна , определя, че:

"Киселинността създава липсата на кислород в клетките и излишъкът на киселината в нашето тяло, е това,  което отглежда рака"

Той прави следните постулати:

1. Здравите клетки алкални.

2. Киселинната среда съдържа по-малко кислород от алкална среда .

3. Клетките, които са  здрави, умират в киселинна среда, докато раковите клетки умират в АЛКАЛНА СРЕДА.Препоръчва  всяко изследване на рак  да започне с промяната на  киселинната среда в алкална  и да се наблюдава,  как се променят ефектите, засягащи на тъканите и  раковите образувания. И ако лекуващите лекари могат да локализират и измерят големината  и pH на самия тумор, те трябва да  изчислят количеството на  хидроксилните йони (OH)-необходими за унищожаване на тумора, без да се унищожават околните здравите клетки.

Това е мнението на японския онколог д-р Sang Whang,  автор на книгата "Revierta el Envejecimiento" и основател на Alkalife Институт в Маями, Флорида, САЩ.

Да останете здрави,  със здраво тяло, вие трябва да можете да премахнете всички мъртви клетки. Те са киселинни и изискват бикарбонати, за  да  бъдат неутрализирани. Вие  ги премахвате безопасно чрез урина, дефекация, пот и дишане-4 начини за премахване на киселини.

Това е причината за заболяването - когато не можем да ги премахнем.

Докато ние не увеличим  алкалността на нашето тяло, тогава никога няма да разрешим проблема и енигмата на рака. Необходим ни е един ефективен източник на БИКАРБОНАТ в кръвта"- казва Sang Whang  .

Сега искате да знаете защо третиране с  Хлебна сода  елиминира колониите cándida albicans , пребиваващи в раковите тумори, които според д-р Самончини са главната причина от рак.

Както е обяснено  от д-р Робърт Йънг, рака се създава от киселинните  течности, които повреждат  клетките на някои части от тялото. Тези течности  разяждат клетките,подобно на корозия. Когато това се случва клетките започват да се разграждат или да загниват. Това е естествен природен процес и  се случва във всички краища на тялото. Гъбичките започват да нападат увредената зона.

Това явление се случва във всеки органичен материал, който се разлага. Ако наблюдавате  портокали, банани или на всеки друг тип на плодове или зеленчуци, в състояние на загниване,ще забележите ,че  гъбични колонии започват да нападат различни области и покриват постепенно целия район. Интересното е, че при плодовете, гниенето винаги започва от вътрешната към външната част и никога обратно.Същото се отнася и за хората. С други думи причината не е външна, каквито са  вирусите и бактериите, които причиняват проблема. Това е проблем на вътрешността на тялото.

В алегоричен смисъл , можем да кажем, че гъбичките се явяват като отговор на обаждане от страна на смъртта, защото областта, където те пребивават, е място лишено  от кислород. Това е една област, която умира. Те  помагат за  разрушаването на материята, която умира. Това е работата им.

Най-важното нещо от всичко това е, че cándida albicans , не предизвиква рак.

Това е просто  една страна на състоянието на киселинен ефект. Голяма част от хората по  света  са  заразени с Candida albicans, но това не означава, че те имат рак или че развиват рак. Д-р Симончини  казва, че ако една жена , страдаща от вагинални гъбички, се смята за  потенциален кандидат за развитие на рак на маточната шийка, то това е напълно погрешен извод!Въпреки, че всяка жена и човек трябва да направят всичко възможно, за да се отърват от  cándida albicans, защото те причинява няколко здравни проблема,

реалната причина за  всички видове рак е настоятелното поддържането на нашите лоши навици на живот, особено храна!

АДРИАНА: Това значи ли, че ние трябва да прибегнем до лечение със сода бикарбонат,  ако имаме рак? Не знам за теб, но ако аз имах рак няма да обмислям повече от един път дали да се лекувам  с хлебна сода и ще го направя веднага.
Всеки може да зададе въпроси  на д-р  Тулио Самончини. Аз съм го направила на няколко пъти, по електронната поща, и той  винаги е бил  достатъчно любезен и изчерпателен, за да отговори на въпросите ми. Ето  електронна му поща:

t.simoncini@alice.it

Неговия уеб сайт е:


Аз не съм сигурна дали д-р Самончини  говори испански, но със сигурност владее английски.Моля да разберете, че нямам  икономическа полза от никого и  за нищо от разпостранението на метода на  д-р Самончини-това каза диетолога Рут Смит.

Но един противоречив феномен в медицината , който се случва в тялото е, когато деликатния алкално рН фактор от 7,365 започва да се подкислява, това предизвиква биологичната трансформация на кръвната червена клетка към гъбична структура или така наречения :pleomorphism.Феномена на pleomorphism  се обясни в моята книга за  истината за рака. Това явление е точно онова, което наистина става, когато дадено лице боледува от рак. Същите червени кръвни телца, когато започнат да загниват, се преобразуват в гъби.

АДРИАНА: Адекватно ли е лечението с Хлебната сода,  ако имате рак?
Рут:Някой веднъж ме попита следното:”Рут,  ако някога развиеш  рак, ще използваш ли конвенционални  медицински методи  за ликвидирането му?”Моят отговор е и все още е  НЕ.  Считам ги жестоки, варварски и нечовешки. Разбира се това е мое лично мнение. Аз десетина години  изследвам  традиционните и алтернативните методи в медицината и се научих, че няма никакъв интерес хората да  намерят природните алтернативи за ликвидиране на рака или  други болести. Също  научих и знам, че конвенционалните лечения, са излишни и неефективни.Въпреки това има една постоянна тенденция хората да мислят, че стандартната медицина е единствения правилен метод за лечение.

Всички тези години от изследвания и практика  ме научиха да разбера какво е рак.  И хората няма да се нуждаят помощ, ако  всеки разбере че всичко,което му е необходимо, за да има здраво тяло, ще открие в аптеката на майката природа.

АДРИАНА:Решението не е в това да намираме лечение, а в това че за всички наши здравословни проблеми съществуват предварителни мерки за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ!

Ние по цял ден седим със скръстени ръце , чакайки  лекарите един ден да открият "лечение" срещу  рака. Мнозина вярват, че когато това се случи, ще има празник в света и откривателя на "лечението" ще е  "Спасителя" на човечеството. Аз съм страхувам, че ние стоейки със сплетени ръце и  пръсти, ще минем през живота и никога не ще дойдат магическите таблетките, които да "излекуват" "модерната" болести. Никога, без значение за колко  ни продават  идеята. Това е заблуда, която ни  изчислява здравето, защото ние живеем  на изчакване, докато създадем в тялото си болест като рак и диабет.

Ние трябва да се разберем това: рак, диабет, miofibrosis и всички видове дегенеративни болести са резултат от нашия избор на начин на живот. Ракът не е нещо, което се случва с нас, а  е нещо, което  ние сами си правим.

Това е трудно да се разбере, особено от лицето, което е болно от  рак. Преди години, имах мои собствени здравни проблеми и никога не можех  да се  преструвам. За мен не беше лесно да споделя всичко тогава.

Отне ми над една година за да  асимилирам  ясно, че ние сме отговорни за поддържане на здравето си или за имаме липсата му-това ,на което ортодоксалната  медицина, нарича болест. Болестта е просто проявление на симптоми  на органа, който твърди, че иска по-доброто отношение  и по-добро разбиране на себе си.

След като опознаем  нашето тяло, действието му, неговите потребности и поддръжка на общото здраве, тогава ние загубим страх от това, което се нарича е болест. Аз не съм страхувам от развиване на  симптоми, защото аз осъзнато съм  решила да поддържам тялото си свободно от болка и затруднения.

Третиране

Симончини протоколът е техника, развита от д-р Тулио Симончини след 30 години изучване на тези гъби и тяхното приложение като лекар-онколог, така че не е техника, която може да бъде имитирана. Има много случаи на лекари и хора като цяло, които са се опитали да проведат това практически, за себе си, което е довело до контра продуктивен ефект върху пациентите.

Консумацията на около 1.26 g от хлебната сода за килограм телесно тегло е достатъчно, за да предизвика дихателни проблеми и други странични ефекти, като например Нypernatremia.

Ако искате да научите как да приложите правилно тази обработка,  ние призоваваме да преминете  един от нашите курсове за обучение в центъра за онкология ни Симончини.

Въведение към Протокола Симончини

Лечението е основано на откритието, че рака се причинява от гъби, наречена Candida Albicans, като е основната цел на лечението е да премахне тези гъби, спиране на растежа на тумора и  намаляване, докато  изчезне напълно.
Ракът е гъби
На различните конференции пред учени и пациенти, където д-р Симончини говори за откритието си, това  причини удар и различни видове на реакции. От една страна хората, които да реагираха с радост и се надяваха да чуят, че лекарството за рак е възможно и от друга- антагонизъм и отхвърляне от тези, чиито интереси се сблъскват с възможностите, дадени от метода.Тези хора се чувстваха заплашени от ефективността на метода и бъдещето, което той можеше да създаде за печалбите на техните лицензирани фармацевтични компании и ортодоксални методи за лечение на рака. Гласът на пациентите, свидетели на живо за ефективността на лечението, се чува на живо и чрез Интернет и тяхното число нараства, достига все повече и повече хора. Резултатът е увеличаването на пациентите, които идват на всеки ден при д-р Симончини в търсене на лечение.Те не знаят, че този метод няма медицински лиценз и не е патентован за авторско право.

Една от причините много лекари да са опитали да имитират техниката на д-р Симончини и не са успели да го направят е, че технически това може да се прилага само правилно от някой, който знае добре същността и поведението на гъби Candida Albicans, които причиняват рака, което става с  много години изследвания и опит.

Обаче, тъй като практиката на анулиране на лицензията  е законна, затова е  невъзможно за д-р Симончини да лекува пациенти.Той е задължен да се въздържа от лечението на пациенти. Въпреки това поради големия брой писма, съобщения и повиквания от хора по света с молба за лечение, д-р Симончини  се занимава и  отделя част от  живота си, за да  помогне и излекува рака на всички  тях. Той казва:

"Рака се преодолява лесно в 90 % от случаите от  една до към четири седмици".


Това е желанието на д-р Тулио Самончини и на целия персонал, които работят в този център- да покаже тази истина на всички.
Това е така защо неговия центъра по онкология отваря врати за първи път в Япония и започва оттам  да получава и отговоря на пациенти в света. На всички, които желаят да се подложат  на лечение.

ЗА ЛЕЧЕНИЕТО

 СИМОНЧИНИ- протокола е изследван за първи път през 1983 година върху италиански  пациент с белодробен рак, за  който  е имало прогноза за няколко месеца оставащ  живота . Няколко месеца след започване на третирането, рака изчезнал напълно и   здравето на пациента се възвръща в неговата цялост.

От общия за брой на смъртните случаи през 2005 г.  - 58 000 000,   13% се дължи на някаква форма на рак. Рак е главната причина за смъртта на света, възглавявана от

рак на белия дроб -1 300 000 , рак на стомаха -1 000 000 , който е последван от рак на черния дроб и  рак на гърдата. Прогнозата е , че  в 2030 около  11 400 000 души ще умрат от някаква форма на рак.

Ако тази прогноза е правилна, метода за третиране на д-р Симончини  може да спаси милиони хора и да ги върне към живот  така, че ще е несъмнено  да спечели Нобелова награда и завинаги да запишете своето име в аналите на историята.

Това са част от изводите  на д-р Т.Симончини:

1.Бял цвят е наличен във всички тумори. Този бял цвят се дължи на наличието на Candida Albicans гъби.

2.Причината за рак е Candida Albicans гъби.

3.Candida Albicans гъби, може да бъде унищожена и следователно елиминира рака.

Д-р Симончини е успешно тества истинността на претенциите си през годините на изследване и най-ефективния метод за борба срещу тези гъби с хлебната сода.


Този текст е част от   специален бюлетин от 10/12/08  , който е разработен от д-р Симончини.Това е конкретно техниката за лечение на рак.Тази специфична методология, изложена по-долу, е преведена от неговия  уебсайт
Много важно:
1.Съответните обработки могат да се извършат от  болното лице/пациента/, обаче би било идеално , ако има наблюдение от лекар.

2. Детска онкология
Лечението може да се прилага и при деца, болни от  рак, чрез прилагане на дозата, въз основа на теглото на пациента.

3. Това  са подходящите дози, които да се прилагат   на килограм телесното тегло:


10 кг / 100  куб.см.   5% натриев бикарбонат
20 кг / 150  куб.см. 5% натриев бикарбонат
30 кг / 250 куб.см. на 5% натриев бикарбонат
40 кг / 350  куб.см. 5% натриев бикарбонат
50 кг / 400  куб.см. 5% натриев бикарбонат
50 кг или повече /500 куб.см.  5% натриев бикарбонат

За други цели (измиване и т.н..) Разтворът трябва да е достатъчно богат на бикарбонатна форма, леко солен - проверка чрез тестване.

Лечение с обикаляне на
360º
Този тип лечение се прилага,когато имаме третиране на вътрешната повърхност на една кухина на тялото-матката, пикочния мехур, пикочните пътища, стомаха, устата, т.н.

Легнете в леглото.

Напълнете кухината с подходящото количество бикарбонатен  разтвор,според теглото ви,ползвайки катетър или друг подходящ способ за целта
Поставете 2 възглавници под таза.
Завъртайте се  в легнало положение по дължина  цялото тяло  на 90º   на всеки 15 минути  време в рамките на един час.Така, че да се поставите  във всички положения: от лявата страна, с лицето надолу, от дясната страна и по гръб.

За специфичните особености при третиране на всяка форма на рак можете да прочетете  тук:

Сайта е с  възможности да бъде четен на 10  различни езика.

Превод: Миоджералвомбо
 04.04.2012.
 Източници:
http://www.curenaturalicancro.com/es/
http://www.curenaturalicancro.com/
http://www.descubresalud.com/
http://www.phmiracleliving.com/p-253-the-ph-miracle-for-cancer.aspx
http://www.curenaturalicancro.com/es/tratamiento/
http://mundoalkalina.blogspot.com.es/2009/10/se-puede-curar-el-cancer-con-sales.html
http://mundoalkalina.blogspot.com.es/2008/07/el.html
http://www.youtube.com/watch?v=p4XWXZ66Aaw
http://nostromo-a-tierra.blogspot.com.es/2011/07/dr-lloyd-jenkins-cura-del-cancer-de.html
Следва списък на храните според средата, която създават:
Силно алкални: зеленчукови сокове, магданоз, суров спанак, броколи, листа на целина, чесън, сушени смокини и стафиди, билкови чайове и вода с лимонов сок, а от подсладителите стивия.

Алкални: моркови, зелен боб, лима боб, цвекло, маруля, тиквички, фурми, касис, грозде, киви, круши, папая, бадеми, лешници, зелен чай, оризов сок, сироп от клен.

Ниско алкални: аспержи, царевица, гъби, лук, зеле, грах, цветно зеле, листа на ряпа, картофи, олио, соя, тофу, кокосов орех, вишни, домати, портокали, череши, ананас, авокадо, грейпфрут, манго, ягоди, лимони, диня, леща, сладка царевица, див ориз, просо, киноа (quinoa), елда(каша, гречка), мляко от соя, козе мляко, козе сирене, краве масло, суроватка или натурални протеини за спортисти, зехтин, олио от ленено семе, рапично олио, непреработен мед, сурова захар.

Ниско киселинни: готвен зелен фасул, готвен спанак, сладки картофи, тъмни боровинки, червени боровинки, сливи, банани, преработени плодови сокови, ръжен хляб, черен хляб, овес, кафяв ориз, черен дроб, дреболии месо, стриди, пълноценно мляко, масло, кисело мляко, сирене, сладолед, сметана, тиква, сусам, слънчогледови семки, слънчогледово олио, маргарин, мас, бяла захар, преработен мед, какао.

Киселинни: зрял бял фасул (обикновен, нейви, пинто или друг вид), компоти, бял ориз, бял хляб, спагети, макарони, фиде, бисквити, риба, пиле, агнешко, пуешко, яйца, твърдо сирене, ядки пекан и пиштун, кашу, вино, газирани напитки, млечен шоколад, кафява захар, моласа, конфитюр, майонеза, горчица, оцет.

Силно кисилинни: туршии, говеждо, телешко, раци, консерви туна и сардина, топено сирене, орехи, фъстъци, черен чай, кафе, бира, ликьор.
Коментар и допълнение:  Искам да поясня,,че ако един човек приема орално по-големи количества сода бикарбонат , като смята, че така ще се излекува по-бързо, то той ще направи грешка.Ще си създаде проблеми с бъбреците,а също и евентулано с дишането.Затова, след като някой болен от дадена форма на рак, реши да се лекува по този метод, нека спазва приготвянето съвсем точно на разтвора и да съблюдава абсолютно точно пропорциите. 
   Тъй като напрактика малко лекари в България и по света изобщо, са склонни да възприемат и още повече да съдействат за лекуване на някого по метода на д-р Тулио Симончини, то моя съвет е освен вашата точна подготовка и спазване на протокола, да направите един контакт по имейл със самия лекар, като обясните от каква форма страдате, в кой етап, какво и как сте приготвили сами за лечението си.Това го казвам с преванивна цел за двойна осигуровка.Винаги е добре ,след като сте се приготвили ,отново да направите проверка за евентуална грешка, защото тя е висшата форма на доверие в успешното излекуване.Не казвам, че няма да намерите съмишленици сред лекарите, но вероятността за това е малка по обясними причини... 
    Едно последно нещо: ако можете да си позволите, купете си сок от клен и в процеса на терапия пийте на воля кленовия сок.Причините са тези, че раковите клетки консумират глюкоза поне 12 до 15 пъти повече от една нормална клетка.Тъй като кленовия сок е сладък и съдържащ много магнезий и други ценни съставки, точно съответствуващи на липсите, създавани от раковите тумори, то самите ракови клетки изключително бързо и лесно го абсорбират, при това избирателно. 
   Заедно с него, обаче, в кръвта навлиза и бикарбонатната сода, която ги мори.Така че глюкозата от кленовия сок се явява един вид много желана храна, но тя е и стръв, примамка за раковите клетки, които ще получат заедно с нея и смъртоносната доза хлебна сода.Не бива да се прекалява нито със содата, нито с кленовия сироп, за да може организма да има възможност да изхвърли мъртвите и отровни клетки.В противен случай  ще има задръстване и особено ще страдат бъбреците.По принцип може да се ползват и други източници на глюкоза, както и на необходимите липсващи микроелементи, но препоръчвам именно кленовия сок. 
   Клена има 5 венчелистчета на цвета и 5 чашки.Според скритите знания отварите или натуралните извлеци от такива растения,които имат 5 венчелистчета отпускат, разширяват съзнанието и носят здраве, сила и благоденствие на тялото на човека, който ги ползва.Причината е числото 5, което действа като принцип именно по този начин.И тъй като всички сили в природата действат чрез знаци, изразяващи техните принципи то числото 5  като знак на цвета на едно растение действа именно така-благотворно.Няма да се впускам в други подробности-просто кленовия сок в случай на болен от рак, е най доброто допълнение към хлебната сода.
   Качеството ще разберете  така - на вкус е леко сладък и все едно имате в устата си  кора от дърво, а на цвят е тъмно жълт, важното е да няма утайки и да е еднородна, хомогенна смес, полупрозрачен, подобен на мед от слънчогледова паша на пчелите.ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2013/04/blog-post_3.html

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2013/01/blog-post_31.html#c7495018396910605002

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/08/blog-post_12.html

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2013/02/blog-post_3276.html

370 коментара:

1 – 200 от 370   По-нови›   Най-новите»
ΜΑΡΙΑ каза...

POZDRAVLENIA ZA STRAXOTNIAT MATERIAL! PREDI MESETS PRO4ETOX ZA PARVI PAT ZA SODATA I OT TOGAVA SI IA PIA PROFILAKTI4NO/ S LIMON/ I GORESTO IA PREPORA4VAM NA VSI4KI POZNATI, KATO PROFILAKTIKA!

Анонимен каза...

Може ли да се даде пример за доза-500 куб.см и 5% сода

Мио каза...

500 куб.см разтвор на содата се прави така:Мерите точно половин литър вода, което е точно 500мл обем или това е 500 куб. см.След това мерите точно 25 грама сода и смесвате с водата.Ето ви разтвора.
Правете сметката така: 1000 куб см са един литър вода.каквото мислите да е количеството делете на 100 и после полученото умножете по 5 ,за да стане 5 % разтвора.Сега делим 500 на 100 и това е 5 .като умножим по 5 ,защото разтвора се иска да е 5%, значи на тези 500 мл вода ще сложим 25 гр. сода.

Анонимен каза...

blagodarq za poleznata informaciq,no me interesuva dali ako nqmam dokazan rak e dobre da priemam profilaktichno soda,po kolko i kolko vreme?Zakasnqla li e takava profilaktika,ako sam na 50 godini? Blagodarq.

Мио каза...

Медиците приемат като доказателство за наличие на ракови клетки стадии 4 и 5 на развитието на състоянието рак.предните 1,2,3 не са класифицирани като рак,макар че става дума за същия процес в началния си стадии.но е същия процес.от това можем да направим извода че е добре да има една профилактика отнапред,за да се спре и обърне посоката на процеса обратно.Няма значение ,ако сте на 50 г.,пийте по 2 лимона на ден.Колкото е количеството на сока от лимона,турете и толкова вода.Ако може да не е от чешмата ,а минерална или от някое изворче в планината.Сипете и една щипка сода бикарбонат.може и една от най - малките лъжички за кафе,от най-най-мъничките ,дето са...като започне да бълбука,разбъркайте и си направете една хубава лимонада.не слагайте захар,нишо не слагайте,за да не вазимодейства содата с захарта или меда по някъкъв начин.пийвайте си по една такава лимонада на ден.Съветвам Ви да прочетете специално статията на Alcyone зa лимона и содата и коментарите към нея,за да видите какво е необходимо още да се съблюдава.храна и т.н...Пийте много зелен чай ,той е силен антиоксидант и действа изключително превантивно срещу рака!И си приготвяйте храната сама ,не яжте боклуците ,от магазините ,които се приготвят там.Ако искате да си ви здрави ставите и да сте жизнена ,намерете си и приемайте на хапчета магнезиев хлорид,чиято липса с времето на годините ощетява ставите и костно-двигателния апарат.

Анонимен каза...

моля, ько някой е пробвал метода на д-р Симончини за лечение на рак на стомаха с обикаляне на 360 градуса да сподели. Ще съм много благодарна.

Ани каза...

Безкрайно благодаря на Мио за превода, съветите и напътствията. Бъдете здрав!!!

Анонимен каза...

Саркоидоза може ли да се лекува със сода? По принцип това заболяване се лекува единствено с кортизонови препарати. Дали содата ще помогне на организма да я пребори?

Мио каза...

Опитайте!Тази болест е предвестник на рака,така че е напълно вероятно да се излекува човек от нея с този метод.Макар лекарите да не могат да кажата със сигурност причината,мисля че прияината е сходна на тази на рака.А може и да медиците да я скриват съзнателно,за да има повече болни и индустрия, и те самите да имат какво да лапат...Но Вие следва да опитате или който е болен там.Освен това да се изхвърли месото ,яйцата и млякото от диетата си.Риба може да се яде,но само която не е хишна ,т.е. не яде други риби,а планктон или друго.Нека да се знае ,че не е само въпроса да се лекува човек по даден метод,а трябва и да вземе мерки за да не се повтори причината,създаваща болестта,Кото се налива в една каца без дъно хубава вода,кога ще се напълни кацата..така ,че освен метода ,който е "хубавата вода" нека се сложи и дъно на кацата...Това е метафора.Дъното изразява да се махнат постоянните агенти ,предизвикващи болестта..Един голям брой от тях се намират в посочените храни по- горе.Затова казах ,че трябва да се избягват,особено от болен с тази болест и подобни такива.

Анонимен каза...

По-големи измишльотини не бях чел. Не случайно нямат гласност тези простотии.

Мио каза...

Ти затова и пишеш като анонимен,хехе..ти също не си известен като "измишльотините" ,написани в статията.По същата причина ,която споменаваш-че това са простотии,по тази причина и ти като измислен индивид също си безгласна буква.Защото си прост,хехехе...Ако не беше толкова прост,щеще да си напишеш името на коментара си и нямаше също да си креатура и безгласно неизвестно творение...Притесняваш ли се ,че не си широко известен?...Страдаш ли заради това?...хехехе..смешно същество си ,анонимния...хехехехе

ALCYONE каза...

Анонимен, за облъчените мозъци статията изглежда тъпа и така трябва да бъде. Защото и без това са много безгръбначните, които в днешно време товарят майката земя с проститията си и реално няма нужда от тях. За такива креатури е по -добре доктор Симончи да не е известен. На тях им стигат и сегашните методи на съвременната медицина - които предлагат един дълъг и много болезнен период на сигурна и мъчителна смърт. Наказанието за високото самочувствие без основание, невежеството, тъпота и нуважението към себеподобните и другите същества, които населяват планетата ще дойде от инквизиторите на днешното време, които са представени в голяма част от днешните лекари.

Анонимен каза...

БЛАГОДАРЯ!!!БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ГОРЕ ИЗБРОЕНИ УЧЕНИ;НА ВСИЧКИ КОИТО СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПРОЧЕТЕМ ВСИЧКО ТОВА.БЛАГОДАРЯ НА БОГА ЧЕ Е ДАЛ ВОЛЯ СМЕЛОСТ СИЛА ТЪРПЕНИЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ХУМАНИЗЪМ И ДРУГИ КАЧЕСТВА НА ВСИЧКИ КОИТО СА УЧАСТВУВАЛИ В ТОЗИ ПРОЦЕС!!!

цвети каза...

за 85г жена с тумор в маточната кухина с големина на глава на новородено и метастази в белия дроб как да лекуваме с сода

ALCYONE каза...

Препоръчвам ви да разгледате добре страницата на Д-р Симончини
може да се разгледа на няколко езика
http://www.cancerfungus.com/

Аз я чета на испански и точно тук е описано как се лекуват различни видове рак със сода бикарбонат:
http://www.curenaturalicancro.com/es/category/protocolo-de-tratamiento/


Това е лечение на рак на матката:
http://www.curenaturalicancro.com/es/cancer-de-utero/2010/06/30/

Опитайте да си го преведете с преводачката на гугъл, ако не успеете пишете, ще ви го преведа. Просто тази вечер се върнах късно от работа и съм изморена, но ако не можете да се справите ще ви го преведа.

Ето тук можете да зададете въпрос направо на д- р Симончини:

http://www.curenaturalicancro.com/contact.html

А от мен бих добавила още нещо, от всички материали до тук, които съм изчела ще ви дам един съвет: Жената, която е болна от рак да спре да се храни с месо. Да промени диетата си, силно алкални храни: дала съм таблица в тази статия, кои храни са алкални. Да се храни предимно с пресни плодове и зеленчуци, голма част от дневното меню да е сурова храна, изцедени лимони, портокали, зехтин, черен хляб, махнете всички рафинирани храни, махнете яйцата и рибата.
Приложете това лечение, което сме превели от страницата на Симончини:
Това са подходящите дози, които да се прилагат на килограм телесното тегло:


10 кг / 100 куб.см. 5% натриев бикарбонат
20 кг / 150 куб.см. 5% натриев бикарбонат
30 кг / 250 куб.см. на 5% натриев бикарбонат
40 кг / 350 куб.см. 5% натриев бикарбонат
50 кг / 400 куб.см. 5% натриев бикарбонат
50 кг или повече /500 куб.см. 5% натриев бикарбонат


За други цели (измиване и т.н..) Разтворът трябва да е достатъчно богат на бикарбонатна форма, леко солен - проверка чрез тестване.

Лечение с обикаляне на 360º
Този тип лечение се прилага,когато имаме третиране на вътрешната повърхност на една кухина на тялото-матката, пикочния мехур, пикочните пътища, стомаха, устата, т.н.

Легнете в леглото.

Напълнете кухината с подходящото количество бикарбонатен разтвор,според теглото ви,ползвайки катетър или друг подходящ способ за целта
Поставете 2 възглавници под таза.
Завъртайте се в легнало положение по дължина цялото тяло на 90º на всеки 15 минути време в рамките на един час.Така, че да се поставите във всички положения: от лявата страна, с лицето надолу, от дясната страна и по гръб.

ALCYONE каза...

Бих искала да ви помогна, но мисля, че единствено материалите на д-р Сомончини са от значение в случая:
http://www.curenaturalicancro.com/cancer-therapy-faq.html

Аделия Иванова каза...

Мисля, че пълненето на една кухина трябва да стане с участието на лекар, а такъв трудно ще се намери. Какво можем да направим сами, без лекар, като режим на приемане на разтвор със сода и съпътстващо хранене и приемане на хранителни течности? Благодаря.

Аделия Иванова каза...

Не винете анонимен, и на мен ми е трудно да преценя какво точно да направя. Има ли програма за профилактика, която гарантира, че няма да сгрешим, когато правим това, да е универсална за повечето типове организъм. Аз вече правих нещо за една седмица на своя отговорност, трудно е да намериш лекар, който да те следи. Може ли някой да каже как се изслдва PH на кръвта и какви изследвания да се правят и следят, когато човек приема разтвори със сода. Четох някои от материалите и протоколите,дадени по-горе, което успях да преведа и разбера, но без лекар как ще вкараш този разтвор в кухина на тялото. За масово ползване трябва повече разяснение...

Аделия Иванова каза...

Наистина, бих искала да получа отговори. Аз ще споделя какво направих аз и какви симптоми получих и мисля, нещо в организма ми се случи, но промяната ще я констатирам при лекар.

Аделия Иванова каза...

Незнам дали се изпрати това, което писах, но бих искала да получа отговор, защото аз приемах разтвори на сода и нещо в организма ми се случи, но мога да го споделя чак като посетя и лекар и видя някакви резултати. Не разбирам защо разтвора от 500 куб.см трябва да има солен вкус, също как без лекар ще вкараш в някоя кухина на тялото този разтвор и макар да четох от материалите не съм сигурна, че човек може да го направи това без риск и достатъчно знания

Мио каза...

Здравей Аделия.На въпроса ти как може да бъде напълнена една кухина вътре в тялото без лекар,ще ти отговоря така:Аз не боледувам от нищо,така че този опит имам от практиката на сходните процедури на йогите.Няма да изреждам кухини,но ще ти кажа ,че можем да достигнем до тях с помощта на гумен катетър,вкаран в някой отвор на тялото.Почти всички кухини могат да бъдат достигнати и запълени с течност вкарана отвън,без да се налага да се прави оперативна интервенция или други отвори.Вкарването на тънък катетър трябва да е съобразено с много неща и не става отведнъж.Бавно и много внимателно се прави!!!Зависи сега на тебе къде ти е злокачественото образувание...Освен това понякога се иска да бъде огънато тялото в дадени посоки на определени места,за да мине катетъра и да стигне до този кух орган.Аз мисля,че ако искаш да си измериш точно PH на кръвта,не е нужно да се притесняваш от докторите,а намери някоя по- сносна лаборатория и си ПЛАТИ ТАМ.Те обичат паричките и за тях са готови и майка си да продадат...хехехехе,та затова като им дадеш малко ,колкото е тарифата там,ще ти направят точни изследвания.Но най- напред ти определи за себе си-как искаш да се излекуваш от рак-с асистенция на стандартната медицина и всички произтичащи следвия-добри или лоши или сама с алтернативните методи,които са посочени тука.Това определи.Понеже въпросите ти са много специфични,а аз не съм показал как да бъде вкарана една течност в тялото,то ако искаш потърси ме на скайп и когато се засечем ,ще ти разясня което е възможно и как да се направи от теб в случая.Това не е толкова просто и лесно ,както може да помисли някой.А и ти си се уверила в това вече.Бъди внимателна и преценявай хладно нещата.Не се уповавай на сляпо!Докторите няма да умрат вместо теб и затова им е все едно дали ще се излекуваш или не.,те ти искат парите,това е!Ако взема да демомонстрирам вкарване на катетър ,тук в блога,много хора могат да повърнат,нали разбираш...още повече че това е доста специална и интимна техника.Затова мога най- много да ти обясня в детайли кое и как да правиш,но зависи от теб как ще определиш посоката на лекуването си-с лекарите или ще ги подминеш...Помисли и кажи,а що се отнася до мен-на драго сърце ще ти споделя разните йогистки техники за вкарване в тялото на течности и изхвърлянето им.

Аделия Иванова каза...

Право да кажа не очаквах отговор толко бързо, даже въобще не очаквах. Приятно ме изненадахте. Благодаря за изчерпателния отговор. Скайпа ми е adely_vr Нямам рак, но нещо, което вярвам, че може да се промени не толко трудно, а и винаги съм вярвала, че като започне да ни боли е необходимо да направим нещо съвсем просто и малко, за да се върнем към нормално добро състояние, само че трябва да знаем точно какво... Хайде да споделя другите подробности на другото място.

Анонимен каза...

Здравейте, искам да попитам как да си направя дозата за прием на сода и кленов сироп? И как точно да ги пия. Имам миомни възли малки и имам проблем с едната гърда-болки от известно време, не съм ходила на лекар все още защото за момента нямам такава възможност. Имам гъбички в устата.
Искам да опитам с този начин на лечение, защото мисля че ще ми помогне.
Искам да попитам и за резултати реални някой виждал ли е? Има ли?Благодаря за отговора.
П.П. Ако може е-майл или скайп за връзка? Защото четох, че при неправилна употреба може да се стигне до смърт.
Нямам профил в гугъл или други затова се пиша като Анонимен. Казвам се Мая.

Мио каза...

Здравей Мая,понеже знаем, че за да идеш на лекар за правилна диагностика и лечение се искат много пари ,като стане дума за България,напълно те разбираме и искаме да ти бъдем от полза ,що се отнася до точна информация,за да се излекуваш бързо и качествено.Сама няма да можеш да си направиш сиропа по няколко причини.Първо ,защото е трудоемка работата и второ, защото времето тази година за събиране на течността от кленовете изтече.Доста е трудна тази работа, макар че може и в някои села го правят разни стари хора, но се иска време и условия.А ти нямаш нито време сега,нито условия.Затова:отдели си на всяка цена малко пари и си купи от специализиран диетичен магазин кленов сироп, но гледай да е произведен или в Канада или в САЩ. Другаде-не!Има много ментета, затова следи къде е правен, намери си малко количество за начало.Това едно.Ще ти препоръчам като намериш, да не бързаш да го почваш, а да комбинираш пиенето на сока с вкарване чрез катетър в матката на разтвор от сода бикарбонат ,така както е описано в статията,с различните движения и т.н.Самия сок от клен ,който купиш ,разреди така:50гр/2 супени лъжици/ сок от клен смесени с сока от два лимона, ще прибавиш и половин чаена лъжичка черен пипер и половин чаена лъжичка джинджифил.Всичко ще смесиш с гореща,почти вряла вода -400гр.Така ще направиш 4 дози. Всичките 4 дози/около 3 литра/-това е ,което трябва да изпиваш за 1 ден!Сега,ако искаш да се излекуваш бързо и категорично завинаги,като махнеш кармичните причини за болестта /защото те са причинени от родовата ти карма/,спри веднага употребата на месо, риба и яйца, ако ги употребяваш в храненето си!
Освен това ,трябва да знаеш ,че е най- добре да се въздържаш от храна или да караш на изключително лека, докато приемаш кленовия сироп.Той е много силна храна,така че няма да се затрудни тялото за кратко време поради липса на храна.Имай пред вид ,че трябва да си купиш от аптеката гумен катетър, за да може да се напълва и кухия орган ,какъвто е матката.Ето ти моя скайп и когато се засечем, може да поговорим по тези проблеми.Въоръжи се с търпение и силна решимост да елиминираш болестта.Защото в действителност ти не си болна от нищо!Тялото ти реагира по този начин на факта че си изградила и поддържаш някои лоши навици на хранене и живот.Те трябва да бъдат разрушени!Не е трудно и ако си точна в действията си.Така скоро няма и помен да има от тази аномалия.От нас,от мен, може да имаш точните напътвия за целта, но ти си тази ,която да промени навиците си.Иначе ще умреш.Аз казвам ,че само от твоята воля зависи дали ще си жива или не.Ние и аз ,само ще ти посочим вратата,но ти ще трябва да излезеш през нея.Вратата към здравото тяло и здравата психика.

скайп: miodjeralvombo
фейсбук: Миоджералвомбо Мильовски

Анонимен каза...

zna4i ot dosta godini me boli lqvata garda no ne smeq da ida na lekar ot strah,puk i smqtam 4e lekarite sa al4ni i nenasitni,re6ila sam da se lekuvam sama s prirodni i alternativni metodi.Kkavo 6te mi prepora4ate za tazi bolka v gardata?
A mejdu drugoto evala na d-r Simon4ini i ostanalite,koito sa imali kuraja da se izpravqt sre6ty ogromnoto 4udovi6te nare4no farmacevtika,i da budat ot polza na horata.Bog da gi blagoslovi

Мио каза...

Уважаема г/жо,г/це,за да мога да Ви дам точна препоръка ,на мен трябва да ми е съвсем ясна действителната причина за тази болка.Но как да я отгатна от въздуха?Аз не съм врачка,а съм само изследовател и мислител и възоснова на наблюдения и след това направени заключения ,мога да направя и съответната адекватна препоръка.Затова сега от най- общата информация ,която имам за Вас ,мога да Ви кажа ,че са възможни точно две причини за тази болка.Едната е на психична основа,а другата е на физическа основа.Ако е първата,тогава причината за болката може да е съвсем другаде и да не е във физическото ви тяло.Това е сложен казус и за да мога да се задълбоча повече ,ще ми е необходима повече информация за Вас като личност и душевна нагласа,не като физическо лице.А ако причината е във физически аспект,също ще е необходимо да получа повече информация, но такава, която се отнася до начина Ви на живот ,например или прекарани заболявания-изобщо такава инфорамция,че да получа повече данни за физическото Ви състояние в действителност.Т.е да знам къде е слабото място в тялото,защото съвсем не означава ,че то ще е в гърдата.Сега, за да не останете съвсем разочарована ,ще ви кажа да като една отлична профилактика да пиете по 2 лимона дневно със сода и малко вода ,а също така ,ако не сте на вегетариаанкс диета,да помислите по случая..Ако пушите или пиете алкохол просто спрете цигарите, а от алкохола пийте най- много бира и то рядко.Оставете и храненето с яйца и тежки мазни риби,както и консерви престояли дълго.Не ви съветвам да си купувате готова храна или да ядете по ресторанти и подобни места-не знаете какво консумикрате в действителност, нито нивото на хигиената вътре в кухните...А ви уверявам ,че ако го узнаете ,веднага ще преосмислите тези неща...Ако дадете повече данни за себе си и за евентулани епикризи или паталогии около здравето Ви, може би ще мога да съм по конкретен за Вас като съвет.

Анонимен каза...

Mersi-ami nqmam nikakvi seriozni zabolqvaniq na 25 god sam omajena s 1 dete.Kakvo da kaja osven 4e se samnqvam v rak na gardata za6toto imam dosta rodnini s tazi diagnoza-nqkoi ot tqh si otidoha.Zatova iskam mnenie kak to4no da se lekuvam ako predpolojim 4e nasitna imam rak-no bez da e potvardeno ot mamolog-priemam vsqkakvi alternativni metodi..

Мио каза...

Госпожо, рака не е болест,а реакция на тялото, за да изолира нещо, появило се вследствие на неправилен начин на подържане на същото това тяло.Ако трябва да съм конкретен-рака е болест ,с която някой плаща заради греховете на рода си, както и на своите от минали животи.Какво ще рече "грехове"?Това са действия,които ние , заради незнание извършваме и след това също ние ще получим и резултатите от тези действия.Когато човек е научен от малък на вредни навици по подръжката на тялото, на вредни традиции, внушени му от родители и близки-ето това е, заради което той ще пострада след време.Тези, които са му казали, че това е "добро", а онова "зло" в живота, те са научили същото от своите предци.Но никой не знае коя традиция какво ще произведе в тялото като резултат!Ще ви дам пример, който сега ми идва наум,понеже беше скоро-черешова задушница ...Ходят подават череши и друга храна за бог да прости из гробищата и по домовете...Това е традиция и никой не подлага на съмнение валидността на стореното.Казват-ама как така-та това са нашите източно-православни християнски обичаи...Какво толкова лошо има -нали е за бог да просто роднините?!...Тази, както и много други подобни традиции, а също и навици, представляват начините , по коитосе предава лошата карма в рода. Последиците от глупостта на миналите поколения се стоварва върху нашите глави!Нас са ни учили от малки родителите, какво да правим и какво -не,но те самите не са знаели какво е това, никой не се замисля-правилно ли е наистина това или напротив-така е било от веки веков.Така са казали ,значи било така правилното...Мисля, че разбирате идеята ми.Та конкретно, що се отнся до Вашите опасения, ще кажа следното: родовата карма покосила много от близките Ви ,може да загроби и Вас, ако Вие подържате начина на живот и разбирания за това кое е правилно и кое не, без да го поставите на анализ!Вероятността да умрете е същата, както при на роднините ви.Затова ,ако искате да разбиете напълно тази възможност, просто преоценете традициите и навиците, на които са ви учили майка и татко, а и роднините.Задължително трябва да преустановите консумация на месо и риба, както и яйца, алкохол и цигари.А на тяхно място да внесете употребата на храни,които да поддържат едно ниско киселинно ниво в кръвта.Пийте поне по един лимон дневно смесено с хлебна сода.Пийте много ГОРЕЩА вода, вместо студена.Правете си чай от ПОЛСКИ ХВОЩ! изобщо, променете всичко, на което са Ви учили по-рано!.Знайте едно:Еднаквите причини пораждат еднакви резултати!
Ако вие водите начин на живот, подобен на онези, които са умрели от рода В от рак, ако ядете и пиете каквото и те са яли и пили, ако моралните ви ценности са същите, то какъв мислите ,че ще е резулта, на който може да се надявате?...Ще се озовете там, където са и те!Следователно:добре анализирайте причините на състоянието си.Мислете най-напред.След като обмислите, вземете си решенията:или се променете или се откажете и си останете като роднините.Но и в двата случая вие ще знаете какво да очаквате в живота си като състояние на телесно и психическо здраве.Трябва да имате яснота по всеки въпрос, засягащ Ви лично.Без да сте наясно, слепешката, докъде ще стигнете?...Знаете отговора-до там, докъдето са стигали всички болни преди вас от рода Ви.

Анонимен каза...

Ne py6a,ne piq,meso tvarde ne qm,qica rqdko.6Te vzema predvid savetite vi,dano da se po4uvstvam duhvovno i telesno po-dobre-blagodarq :)

Анонимен каза...

Може ли някой да каже /Да на мен содата ми помогна,излекужан съм/

Анонимен каза...

Moi blizyk e bolen ot nehodjikov limfom. Sega premina vtori kurs himioterapiq , no ne se zabelqzva namalqne na podutinata, koqto e na shiqta i vseki moment moje da zastrashi dishaneto.Ima i drugade podutini, no na shiqta e nai-strashna.Sega ne iska da pie voda, da qde......Toi e okolo 80-85kg.Samo sodata li da priema i kakva e negovata doza?Blagodarq!

Мио каза...

Ващия близък е пътник,защото е в терминалната фаза на рак.Има малък шанс да се излекува, но това зависи само от неговите действия и воля.Той правилно усеща ,че не бива да яде.Нека гладува напълно,но да приема течности.Освен содата да пие и кленов сироп.Прочетете много внимателно публикацията и според таблицата ,пригответе дозата от 500мл сода .Ако остане жив,не бива да се храни никога занапред с месо,и да спазва напълно предписанията за храните с ниска киселинност в таблиците горе.Само гореша вода да пие,нищо друго.Препоръчайте му да носи дрехи с лилав цвят.Не се ли вземе сам в ръце ,да повярва в собствените си сили ,че може да бъде здрав,вашия човек,скоро ще е мъртъв.

sonia simova каза...

molia ,pomognete mi...neznam zasto no viarvam za sodata i kl.sirop.maika mi 74g.predi 1mes.napravi operazia na debeloto 4ervo.doktora kaza,4e tumora e bil goliam no vidimo raseiki niama.mislia 4e na himoter. niama da izdarzi.taka 4e molia vi daite mi savet ili /vasa terapia/.blagoderia sarde4no.

Мио каза...

Соня,работата с майка ти е по сложна заради възрастта и.Тук в коментарите и в статията е написано всичко и ако се прочете внимателно няма да имаш въпроси.Но ти си притеснена.От четене на упътвания,дори и да ти напиша повторно каквото съм казал по нагоре,няма да вденеш какво да сториш на практика.Притеснения ум не може да бъде хладен инструмент в ръцете на човек ,който иска да излекува друг.Затова ,ако наистина искаш да помогнеш на майка си,намери този скайп: miodjeralvombo Той е моя.за 5 минути ще ти кажа набързо как да процедираш.Сега да губим време в писане и после да се чудиш -ама така ли беше правилното, иначе ли....Това е загубена работа.Така че ако искаш устойчив съвет какво да сториш-може да се обадиш.това е.

Tania Kuleva каза...

Здравейте,казвам се Таня, на 28 години съм.Имам хиперфункция на щитовидната жлеза и тумор на нея -2см./ диаметър,както и кисти на единия яйчник вследствие на жлезата.Моля ви кажете ми в каква доза и какъв период да приемам лечението със сода бикарбонат.Ще ви бъда много благодарна.

Tania Kuleva каза...

Здравейте,тъй като не разбрах от горепосочената доза 500 куб.см.,5% сода за 50кг тегло,бих искала да ви попитам каква е дозата и периода на приемане за моя случай,който е:тумор на щитовидната жлеза с размер 2 см/диаметър- хиперфункция на жлезата и дребни кисти на единия яйчник,но те са вследствие не жлезата.Бихте ли ми казали дозата за този тумор,възрастта ми е 28 години.Благодаря ви предварително.

Мио каза...

Коментарите Ви ,показват ,че не сте наясно за произхода на кистите на яйчника.Възрастта е по малко значима.,а теглото е по важно.След като сте 50кг приемайте по 400мл 5% разтвор на содата.Периода ще усетите сама ,но не претоварвайте бъбреците ,правете почивки.Например две седмици тертиране с такъв разтвор и след това една седмица почивка,докато тумора изчезне.Пийте много лимони и не употребявайте месо и други продукти,правещи кръвта киселинна.Вижте таблиците за храните в статията най накрая.

Анонимен каза...

Абе не разбрах от какво значение е цвета на дрехите на болния !За всички останали съвети се придържате към статиите но това за цвета на дрехите и безцеремонното и сигурно становище че човека е пътник ми дойдоха в повече !Прочетах всички статии въпроси и отговори и тъкмо реших че най после нещо хубаво и лесно достъпно за хората се е намерило и хоп коментара с ,,лилавите дрехи,,Направо ме разби !!!!!!!!!Потресе ме !!!!!!!!!! Ето заради такива коментари хората не вярват !А уж прокламираш лечение!Ужас и супер разочарование!А между другото името ми е Лефтерова за да няма оплювки срещу неизвестноста ми!!!!!!!

Мио каза...

Лефтерова,понеже ми говориш на ти ,и аз ще ти дам отговора си в същата форма.Първо искам да ти кажа ,че този блог не е за реклама на нищо.Той е за мой личен кеф, както и кефа на сътрудниците ми.Превел съм статията най-напред, за да се запозная аз със самото лечение как става от големия д-р Симончини.В процеса на превода и подготовката на статията, които ми отнеха 3 дни работа ,научих за нещата около този тип лечение.Аз не боледувам от нищо никога,това нека да го знаеш. И изобщо не ми дреме за онези, които са болни, но си казах така:защо като знам нещо да не го напиша в блога, някой може да се заинтересува...Толкоз от мене.Всичко отгоре дето съм обяснил е гратис.Ти си много интересна жена-хем всичко ти е показано да го видиш в публикацията, пък отгоре на това после и питаш ,за да ти обърнем внимание лично, сякаш не можеш да четеш...Всичко е написано точно и ясно ,но ти искаш персонално внимание!И да кажеш за тебе да е -айде...Пък то за друг човек.Но викам си: айде холан, притеснена е жената, какво да я правя-чела ,недочела ама ще и напиша какво мисля.И след това ти казвам-да носи лилави дрехи плюс всичко друго.Да не мислиш, че си го измислям и си правя бъзик с тебе или болния?...Гледай да не смяташ така,че съвсем ще я оплескаш....
А ,че съм ти казал, че познатия ти е на път за оня свят, казал съм го, да! И не съм те излъгал.Защо не идеш да питаш лекарите , които разбират ,те да видим какво ще ти кажат.Ще ти кажата същото,ако са честни.Но може и да завъртят нещата, ако разберат, че ти си със слаба психика.А мене не ме е еня въобще, кой какво мисли за мене и за блога ,така да знаеш!...Важно е аз какво мисля за себе си и за блога, другите-това си е тяхна работа.А ти "на харизан кон ,знаеш ли че зъбите не се гледат", а?Това ,че си привързана сърдечно към близкия ти, мен не ме касае.Аз не съм душеприказчик тук, за да успокоявам хората или да ги лъжа, за да са спокойни.Като ме питат -няма да излъжа, другото не е моя работа.Ти си се объркала на 180 градуса, че съм искал да прокламирам лечение...хехехехе...За чий, да го прокламирам ,бе джанъм, някой ще ми плати ли за това? ...Не само, че няма да ми плати, ами и лоша дума и мисли може да отнеса ....хехехех..Ей те тебе, като не ти отърва ,бълваш насреща...Но понеже ме питаш защо съм казал лилави дрехи, ще ти кажа защо.Защото това каза някога великия български Учител Петър Дънов, най-големия лекар,който обучи онзи, когото хората знаят като Лечителя Петър Димков.А последния е целувал подметките на Дънов за да се научи да лекува от Него.Така ,че за лилавите дрехи да се носят от болните от рак-това е съвета на Петър Дънов.
Сега си седни на задника и се успокой.Когато нещо не разбираш, не бързай да плюеш насреща му ,че да не се объркаш.Понякога вятъра е насрещен...
Оттук натам ,Лефтерова, трябва да ти кажа ,че докато не се научиш да не смесваш акъла с емоциите си, за да свършиш една работа, все ще се разочароваш от нещо и ще тъпчиш на едно място.Дали близкия ти ще умре или не-това е Божа работа и на него/болния/ самия.Обаче ти може и да подминеш ценното, като бълбукаш толкова много от чувства.Акъл се иска и аналитичен студен разум за лекуване, а не бла-бла-бла и ах, их, и такива ....Сега си мисли добре и внимавай какво пишеш за напред тук.Ако си учтива и уважителна, ще получиш същото в замяна.Но ако си измисляш разни неща като това, което ме разсмя толкова много-че съм искал да рекламирам лечение, или дрънкаш врели-некипели отново, просто ще те подиграя така, че няма и да помислиш пак да пишеш отново тук.Сега оставам с индиферентно отношение към теб-все едно не си се обаждала и не съм те чул...пък ти си помисли за друг път.

Tania Kuleva каза...

Здравейте отново :).Всъщност това за кистите ми го каза лекар,че жлезата е повлияла,макар че всеки казва нещо различно,и истината е някъде там...Според вас премахването на тумора ще има ли ефект и върху този проблем или са две различни неща.И още един въпрос-разбрах,че смесването на содата с кленов сироп спомага за по-бързото и абсорбиране-трябва ли да го правя?,и още едно уточнение -теглото ми е 55 кг да бъда точна ,ако има значение за дозата.Благодаря.

Мио каза...

Здравейте Таня.Почти всички лекари гледат на тялото на човека като на бездушен механизъм и ако има повреда в някоя част се подхожда съобразно светогледа на един шлосер.Лекар, който лекува хората, за да печели пари ,от които да живее и да храни себе си и семейството си-такъв лекар пет пари не струва.Това е мнението на Хипократ, бащата на медицината.Имайте пред вид това и сама направете останалите си изводи.Знанието що е човека и как да се лекуват патологиите, което се изучава в медицинските академии е повърхностно и непълно, липсва му основата.

Според мен ,ако Вие съумеете да елиминирате тумора, едновременно или много малко след това ще изчезнат и кистите.Това е така,защото дълбоката причина за тумора и кистите е една и съща, а на едно по-непосредствено локално равнище може да има различаващи се причинители.Основната причина за Вашите страдания -киста и тумор е тази ,че Вашето тяло им предоставя среда за развитие.Кръвта заедно с лимфата са хранителната среда, от където се хранят деформираните мутирали клетки.Във всеки човек съществуват потенциални агресивни канцерообразуващи агенти, но ако няма среда да се развиват,те не причиняват нищо.Ще ви дам пример:когато приближите някое дърво в гората или в парка,вгледайте се в основата му.На много много дървета ще откриете, че там има мъх.Вижте от коя страна на дървото е мъха.Той е тази страна, която има достъп до влажни въздушни локални течения.Най- често това е северната им страна.Ако пък наблизо има водоизточник, то мъха расте по посока на източника на водата. Мъха е се развива само при влага.Ако няма влага, пак може да има закрепени на кората спори на мъх, но те са едва видими и само, когато ги докосне влажен въздух, те веднага попиват и набъбват.Стават видими и имаме дебело покритие на мъх.И ако за мъха водата е живот,то същото важи и за онези клетки ,които са се обособили като раков тумор или киста.За тях живота е онези специфични флуиди,които имат достъп до клетъчната им мембрана.А тези флуиди са нечистата кръв, висококиселнната среда на лимфата и кръвта.И след това чрез осмозата на мембраната, раковите клетки се хранят.

Вие пийте кленов сироп.Употребявайте 500мл разтвор ,тъй като сте 55кг и според таблицата -това е количеството.Но преди всичко-спазвайте непременно храненето и диетата .Трябва да направите невъзможен живота на клетките на тумора.Това е правилото.Ние Ви желаем да имате сили да се справите с проблема, тъй че имате мислената ни подкрепа,понеже само това можем спрямо Вас

Tania Kuleva каза...

Благодаря

Анонимен каза...

Здравейте, ще съм много благодарна, ако ми посочите рецепти за профилактика.По- точно се интересувам от други приложения освен за лечение на рак.Четох, че се лекуват и болести на обмяната.Информацията е доста противоречива за дозата и продължителността на прилагането.Ще се радвам да внесете повече информация за това.Казвам се Силвия и съм от Варна.Благодаря предварително!

Миоджералвомбо каза...

Привет Силвия.Информацията за профилактика и за поддържане на правилна обмяна на веществата, използвайки метода на лимона и содата, наистина не може да бъде нито точна ,нито цялостна.Ще кажа защо и ще илюстрирам с пример като метафора.Да си представим, че имаме една лека кола/това е нашето тяло/и искаме да сме сигурни, че тази кола ще се движи добре и няма да ни остави на пътя и да закъса/това е да искаме да сме здрави/Тогава е най- добре винаги колата да е под зоркото око на някой професионален монтьор./ще рече –винаги да имаме под ръка човек, който само като ни погледне и да знае от какво има нужда тялото ни, за да е здраво/Да си представим , че сме на път и чуваме някакъв странен шум, примерно в задната част на автомобила, но не знаем от какво е това.Пътуващите с нас казват различни версии какво може да бъде, един казва –едно друг друго.След това отиваме на монтьор и човека казва , че имаме да повредени свръзки на шасито, но и пропукан кардан – неща много различни и методите за отстраняване са също различни.Сега Вие казвате, че информацията е непълна и противоречива.Тя няма как да е друга, защото содата е един метод , отличен метод, но има много други компоненти, които ако не са спазени, няма да има правилна обмяна на веществата, защото тази обмяна не зависи само от състоянието на кръвната картина- там където роля играе содата.Обмяната е пряко свързана с функцията на ендокринната система.Имаме много жлези с вътрешна секреция и над 200 хормона и от тях зависят заповедите , които тялото ще получи, за да се провежда правилна промяна на веществата.Абсурд е приемането на сода да е гарант за безупречната функция на ендокринните жлези.Содата помага, но да кажем, че е гаранция?!..Невъзможно е това.Тази е причината за противоречивата информация.То е все едно да питаме монтьора”ако винаги сипваме от най- доброто гориво в колата и от най- качествено масло в двигателя, сигурно ли е че никога колата няма да ни остави на пътя?”Разбира се , че не е сигурно.Може да се получи повреда от съвсем друг характер...така, че содата е един компонент за добро функциониране.Но той е само един от многото!Що се отнася до цялостен метод за безупречно състояние на ендокринната система, което вече да даде една правилна обмяна на веществата, то аз мога да посоча само един такъв цялостен метод. Това е практиката на хатха-йога.Това мога единствено да посоча, но не значи, че няма и други.Просто аз познавам само този.Той е достатъчен според мен.

Анонимен каза...

Младежо, свалям ти шапка! Името ми е Румен и искрено те поздравявам за това, което правиш. Как намираш толкова енергия? Не държа да ми отговориш и да си губиш времето с мен. Желая ти душевен покой!

Мио каза...

Румене, всичко правя с лекота, без напъване и без зор.Затова изглежда, че вкарвам много енергия, докато в същност не е така.Обръщам внимание на блога в свободното си време.Като прави човек нещо с удоволствие, тогава какво му е трудното?!...Колко енергия се иска да отреже човек парче масло с нагорещен нощ?...Няма съпротивление отвътре - няма разход на енергия отвън...

Анонимен каза...

Привет от Силвия!Благодаря, че ми отговорихте.Може би въпроса ми не беше ясен.Ще съм Ви благодарна, ако ми посочите информация за алкалния начинна живот за който сте писали - Alkaleriano.Интересувам се от теорията както и от практическото й' приложение.Не намерих информация на български.Имна ли сайт където мога да се запозная с това което ме интересува?Ще съм Ви благодарна, ако го посочите.Хубав ден!

Мио каза...

Привет Силвия, ще опиша алкалния начин на живот "Alkaleriano", като Ви предложа статии и блогове по темата.По- долу давам множество линкове.В този блог има също много такива статии, публикувани по-рано и първия линк е за тях.Давам и линк на испански, които може да лесно да се преведе на електронната преводачка към google.es, изобщо с всяка преводачка.Посочава се цялата страница да бъде преведена на български и става за 5 секунди, след което всичко е на български/ с малки изключения/.Ето и линковете:

1. http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/search/label/%D0%9A%D0%9E%D0%99%20%D0%9A%D0%90%D0%9A%20%D0%9D%D0%98%20%D0%A2%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%98?updated-max=2011-07-24T10:05:00%2B02:00&max-results=20&start=11&by-date=false

2.
http://www.vihi.eu/prichini-za-bolestite/

3.
http://www.vihi.eu/mesoyadstvoto-posleditsi/

4.
http://www.vihi.eu/da-se-izchistim-ot-otrovite/

5.
http://ekolab-bg.com/?PageID=5&RecordID=19

6.
http://zdravoslovnohranene.com/koi-hrani-sa-alkalni-i-zashto-da-gi-konsumirame/

7.
http://gotvach.bg/zdrave

8.
http://www.spasovo-pyramid.com/hrani.htm

9.
http://plamenshopov.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/15/strategiia-sreshtu-raka-alkalno-kiselinen-disbalans-seriozen.511564

10.
http://zdraveopazvane.com/tag/%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8/

11.
http://zdraveya.com/alkalni-hrani.html

12.
http://daoin.com/feeding.php

тази е на испаснки и е много ценнен източник:

http://www.robertobenitezmelgar.info/la-causa-de-todas-las-enfermedades/

Анонимен каза...

Здравейте, баща ми е отписан от стандартната медицина след операция на дебелото черво и метастазирал черен дроб. Хомиотерапия е неприложима, поради много висок билирубин. Приложим ли е Симончини? Благодаря

Tania Kuleva каза...

Здравейте,предписаха ми лекарство,което съдържа зелени водорасли,това ще наруши ли лечението със сода или двете са съвместими и ще действат

Мио каза...

Таня, използвайте го! Не само, че е съвместимо , но е и активно действащо за целта.Зелените морски водорасли са с такава функция, която е необходима.Попитайте за водораслото Хлорела /Chlorella vulgaris/ . Това е водораслото, необходимо за Вас!

Анонимен каза...

Благодаря за бързия отговор и за посочените линкове!Поздрави Силвия!

Невена каза...

Здравейте, искам да ви попитам удачно ли е да приемам всеки ден чаша топла вода, сода и лъжичка мед при положение, че съм с премахната щитовидна жлеза.Искам да кажа на всички, които четат този форум, че кленовия сироп и страхотен чистач на токсини. Съпругът ми прави курс с него и изхвърли около 8кг. от теглото си, имаше всички познати симптоми на прочистване на организма. Той страда от тежка форма на подагра, какъв е най удачния прием на сода. Извинете, че питам но той е 130кг. и не знам дали ще направя правилна преценка без ваша помощ.

Мио каза...

За килограми над 50 правилото е 500 мл 5 % разтвор на сода.Няма значение дали е 55 или 500кг човека, защото това е оптималния режим за тези кг.Ако пие повече като количество или с по-голяма концентрация от 5% тогава има опастност за бъбреците му., понеже содата товари тях.Затова нека да използва 500 мл 5 % разтвор на хлебна сода.

Мио каза...

Невена, според мен приемай топла вода с мед и сода, но не да е една чашата, а чащите да са 5. 5 чаши с по 1/5 лъжичка сода и по 1/5 лъжичка мед вътре, така че като изпиеш и петте да стане общо 1 мед и 1 сода.Освен чисто материалната част на метода, като ти казвам 5 чаши , това е от значение.5 е такава бройка ,която ще ти отпусне душата при тези страдания.За това го казах.5 е магията за целта.

Анонимен каза...

Здравейте, познавате ли доктор в България, който симпатизира на метода на Симончини. Искаме да изпробваме в/у баща ми протокола за лечение на черен дроб, но в сайта пише, че интрвенозните вливания трябва да се прилагат при лекарско наблюдение. Благодаря, Златина

Мио каза...

Не познавам такъв доктор не само в България , но дори и тук в Палма де Майорка.Да ,нужен е лекарски контрол при вливанията.Защо не потърсите лекар сред аюрведиците в София или сред хомеопатите,те са най близо до сферата на работа на д-р Симончини.Поговорете с някого от тях.Те знаят как да го сторят,Въпроса е да се съгласят.Търсете лекари , които са вегетарианци или считат че въздържането от храна с месо е правилно. Сред тях е най голям шанса да намерите точниш лекар.Дано успеете.

Аделия Иванова каза...

Значи 5 е магията за цеlта, а даlи знаете какво е 4. l na uiriliza ponqkoga ne mi raboti.

Анонимен каза...

Здравейте

Анонимен каза...

Здравейте ,прочетох внимателно темите тук.Искам да се обърна за помощ към потребителите тук за съвет.Ако е възможно да ми кажете как да постъпя.Обръшам се към жената със профил МИО.Проблемът ми е следния ,след операция на хемороид се наложи да приемам после сироп за разхлабване Дуфалак за период от 22,23 дена.Имам и доста притеснения,понеже съм такъв тип натура..След което се получиха доста дискомфортни неша- почна да се получава подуване,къркорене във червата,ходене по нужда и дискомфорт.Отидох на лекар - гастроентеоролог и му описах подозрението дали не е от приема на сиропа да се е получило така,той ми постави диагноза- раздразнено дебело черво..Никога не съм имал проблеми преди това със това..Пуснах си по собствена воля изследване за Микробна флора във червата и се оказа че има наличие на Кандида албиканс.Което ме притесни.Не пия лекарства,вземам само Пробиотик зашото имам чувството че ми е разместен баланса във чревната флора .Вземам и извлек от Грейпфрут (биоцитрин)..Искам да попитам дали със приемането на Сок от Лимони и Сода няма да нормализирам нешата със тези Чревни проблеми и да оправя.,Явно имам киселина среда и това пречи много.Благодаря ви предварително ако ми отговорите,Лекарства като антибиотици не желая да приемам

Анонимен каза...

Благодаря за бързия отговор. Златина

Мио каза...

Скъпи братко, аз съм жената от този с блог с профил МИО, от която ти търсиш отговор за терзанията си...

На въпроса ти:"Искам да попитам дали със приемането на Сок от Лимони и Сода няма да нормализирам нешата със тези Чревни проблеми и да оправя.," отговарям така:

Ще нормализираш нещата в тялото си и ще намалиш киселинната реакция на кръвта си, както и ще измрат всички гадини , наречени Кандида Албиканис, при две условия, едното от които си познал директно.Условието , което си се досетил е, че трябва да пиеш много лимони и сода, толкова много, че едвам да траеш вкуса им .Тъй.Другото условие, за да се оправиш е да спазваш една стриктна диета ,така както сега ще ти посоча.Диетата е следната:

Направо ставаш 100% вегетарианец, т.е. никакво месо и риба занапред.Яйца също.Ще хрупкаш само зарзават и плодове.Никакви млечни продукти освен кисело мляко!Никакви.Спираш всякъкъв алкохол ,цигари кафета и дроги ,ако употребяваш такива.Ще ти се наложи да пазиш диетата кажи-речи като диетата на Иван Рилски, скъпи братко.Та това е второто условие.То ще запуши дупките в тялото ти ,през които ти изтича здравето и живота съответно.Ако не го спазиш, дори и един тон сода и лимон да изпиеш - файда никаква.За да ме разбереш правилно ще те попитам следното:ако идеш на плажа и монтираш една бъчва без дъно на пясъка, вземеш една кофа и сипеш 1000 кофи морска вода в бъчвата, колко вода ще има в нея накрая?...Тялото на човека е бъчва.Ако прави глупости и яде каквото му падне, това е все едно да махне дъното на собственото си тяло-бъчва.Разбра ме добре.

Тайната за здравото тяло не се намира в това ,което вършим, ами в онова , което не вършим!

Tania Kuleva каза...

Здравейте,имам въпрос относно дозата -25 грама на 500 мл.-тази доза за един ден ли е и приема и колко пъти се приема дневно,имам информация, че дневната доза би трябвало да е 5 грама -което е една чаена лъжица,понеже содата може да бъде опасна и да доведе до доста лоши последствия,включително изтъняване на червата. Затова ви питам ако имате повече информация за точната дневна доза на 500 мл.Благодаря

Мио каза...

Таня, таблицата е дадена в случай, че човек е болен от рак и има наистина тумор в напреднала фаза.Както и се предполага че се храни по обикновен начин, т.е всичко което е ял и преди. Аз не съм болен, нито съм се занимавал с тежко болни от рак, но ще кажа ,че ако човек няма пари или друг изход, тогава му остава единствено да намери точния евтин метод ,като този например.

Аз бих разделил целия разтвор от 500гр на 5 и бих го пил на 5 пъти. така че ще имам по 100гр вода и 5 грама сода. В останалото време на деня ще се наливам с кленов сироп и гореща вода.Содата ако е много не само може да изтъни червата ,но да доведе проблеми с бъбреците, затова е необходимо когато влезе в тялото веднага да бъде абсорбирана от клетките на тумора, а не да се задържи и да се наложи да се изхвърля чрез урината после, което да утежни работата на бъбреците.Следователно е крайно важно, да се направи тъй ,че клетките веднага да поемат содата.Трябва кленов сироп, казал съм в статията защо.Ако пък тумора е кух орган ,содения разтвор е нужно да се вкара там с катетър , а не да се пие!!! Сега ти ме питаш за пореден път, но не казваш нищо конкретно, какъв човек е болния ,какъв е тумора и т.н. Не бива да се мисли едностранчиво. Затова ,сега казвам : за предпочитане е, ако е възможно тумора да бъде потопен в соден разтвор ,но с вкаран с катетър, и в краен случай да се пие, като наприемр- рак на стомаха и други патологии.дори за рак на стомаха,или хранопровода ,както и на гърлото, лично аз знам как да се изхвърля навън разтвора, след като е погълнат у като преседи 10- 15 мин на болното място. Така ,че сега , с така подадена информация ,аз не мога да гадая и да съм абсолютно точен.Информацията за болния ти е крайно оскъдна, а метода не бива да се взима едностранчиво,в прилагането се иска гъвкавост.Затова, ако имаш съмнения и смяташ, че може да ги разсееш ,ако обменим по подробна информация, намери ме скайп и се обади и ще говорим. На изуст не мога да говоря. Всички съвети , които мога да дам най-общо, съм ги дал, както в статията ,така и в коментарите отдолу. Но за по-конкретно се иска и по-конкретна информация.

Анонимен каза...

До дамата,която пие Цитросепт с извлек от грейпфрут


http://regal.bg/show.php?storyid=1864047
твърде вероятно е непразположението ти да идва и от това;)

Анонимен каза...

силно впечатление ми прави:1 изброяване на няколко учени(без да се подлага на съмнение тяханата правота и се изтъква продължителните им занимания в дадена област)след което с категорична увереност се излагат хаотични твърдения и бързо се пристъпва към дозиране и лечение(което е значителна част от конвекционалната медицина ,която беше оплюта по-горе)2.има противоположни паралели спрямо лекарите(без значение от това от къде са и от кога са и бързо е забравено развитието на науката въобще,а изложения метод все пак е малко или много част от същата тази наука....личното ми мнение относно ракът е ,че е вследствие на комплекс от вредни въздействия както на външната така и на вътрешната среда(ако щете и гъби)+отключващ(катализиращ)фактор и макар че има общи форми той е индивидуален проблем....

Анонимен каза...

...съгласен съм че кухините трябва да се запълват което е най естественото поведение на материята...особено ако са тъмни,а чували ли сте за оловотерапията-този стар но по мое мнение ефективен метод,чрез който с токсичния метал се детоксикират зоните на дисфункции,,,някои автори твърдят че ако е олово обработено с някакаъв ритуал,примерно леене на куршум против уруки,ефектът се засилава с 30%...

Tania Kuleva каза...

Моят случай беше - възел на щитовидната жлеза с 2 см/диаметър,не мога да кажа дали е тумор в напреднала фаза,затова питам дали тази дозировка- 500мл/25гр. е адекватна на заболяването,ако имате представа,тъй като методът може да е ефикасен,но адекватна дозировка трябва да има понеже могат да се увредят други органи.Според моите проучвания -дозата трябва да е не повече от една чаена лъжица на ден,което излиза по-малко от 25 гр.,в противен случай рискувам да остана без черва,а не ми се иска.Питам ви в случай че имате повече информация по въпроса,понеже никой лекар не би се съгласил на ми каже подобни данни тъй като противоречи на 'лекарските' методи на лечение.Благодаря

Мио каза...

Приятелю, не само че съм чувал, но трябва да ти кажа, че вкуса на слюнката на бабата, от която се научава леенето на курщум, е адски отвратителен, едновременно лют и силно горчив.Не съм и мислил да правя тук публикация за този стар номер, зашото сега хората са много "учени" и няма да повярват на казаното.А живея на голяма дистанция от България, за да им го покажа на живо как става върху самите тях.Истината говориш , макар, че ефекта не може да се схематизира, зашото той зависи от личната енергия на леещия куршума.Тази енергия може да се засилва ,но и да отслабва.Но основния ключ , с който се отключва специфичната сила се намира в думите- баенето,които бабата казва под носа си, нарочно , за да не се разбере от никого , защото тайната се дава само на онзи, на когото бабата иска.В специален, да го кажем ритуал.Например на мен ми се налагаше да слугувам на една такава баба преди много време, за да я подкокоросам и да и внуша да има желание да ми прерадде ключа.Думите не са винаги еднакви за разлиюните баби дето леят куршум, това да се знае., това едно ,второ , на самия ритуал ,който трае може би 10- на мин., бабата плюе в устата на онзи на кого предава. Точно така, плюе. Приказката на българите "плюли са си в устата " иде от точно този стар български метод.Използвах някога чисто материалните слабости на тази стара баба ,че нямаше на близо нейни роднини да и помагат, пък беще доста дърта и не можеше да смогва със селската си къша и двора да стяга. Та аз и бачках много често без пари, ей така за бог да прости и тя накрая , като устеи че иде времето да си заминава, реши да ми каже как са нещата на практика. А и посръбваше ракия , така ,че не беше понякога много с акъла си, но когато дойдеше човек да му лее куршум не слагаше и капка алкохол в устата си. След това се напиваше добре...сега не ми се разправя, не е необходимо , хората не търсят старите знания...хехехехе.. а вярват на докторите дори повече отколкото на себе си...та така.

Мио каза...

Таня, знам точно как би могла да третираш щитовидната жлеза с разтвор , без да се налага да го поглъщаш в корема. А като допълнителна профилактика ще можеш спокойно да си пиеш лимон със една лъжичка сода на ден, както все едно, че си здрава.Сега няма да описвам начина ,защото това е една разновидност на "джаландхара бандха" комбинирана с "випарита карани мудра" със специфични много бавни движения на гръбнака.Тези термини са имената на две йогистки техники, но специално за лечението на тумора на щитовидната жлеза има няколко подробности , които не съм сигурен че ще може да се открият в нета, понеже не са популярни.Макар да не съм привърженик на сложните изрази, нарочно ти ги написах с индийските им имена, та ако проявиш интерес да може да им намериш картинките как изглеждат в мрежата.Но, не бива да се заблуждава човек от външата форма на такива неща.Ако проявиш инерес да приложиш на практика тези техники, ще трябва да ти ги обясня, но не е възможно да се напишат с подробностите , който са нужни за твоя случай.Те, в комбинация със содата и ако спазваш диетата ,както съм описал нагоре в коментарите, за кратко време тумора ще изчезне, все едно не е бил никога.Това от мен, а ти мисли ,и пак мисли.Живота и смъртта ти са в твоите ръце.Ти ще избереш кое да бъде.Ако са ти нужни обяснения , намери ме да говоря с глас, че ме заболяха пръстите да блъскам тази клавиатура.

Tania Kuleva каза...

Мисленето ми е порок отдавна,иначе тези индийски имена са ми познати понеже съм тренирала йога и все още.Стана ми ясна системата долу горе,няма да ви карам да пишете повече...огромно благодаря

minka каза...

здравейте преди около 5 дни ми откриха рак на хранопровода Ако знаете как трябва да го ползвам След 8 дни ще са готови и резултатите от скенера и ще съм на преглед при онколог Има ли значение дали има разсейки На 52 години съм и заради тумора се преместих в Мадрид при дъщеря ми И двете сме много притеснени Моля ако можете помогнете ни Благодарим предварително

Мио каза...

Госпожо Минке, няма кой да ви помогне, ако не го сторите най - напред сама.А как ,има кой да Ви каже.Господ помага само на онези, който направят най-напред своите максимални усилия по въпроса.Има значение дали има разсейки или не откъм оставащото Ви време живот, иначе не.Лекуването може да започне в коя да е фаза и да завърши с успех.Така, че отговора за Вас е - да, можете да бъдете излекувана.Сега, най напред прочетете тук много внимателно статиите за д-р Симончини, след това статииите за содата и лимона, както и за машината на д-р Райф.И също така всички коментари под посочените статии.Ще добиете много добра информация от разговорите , които сме водили с други хора тук , със същите проблеми като Вас.Ако не разбирате добре всичко, поради притеснението от развитието на болестта, тогава ме потърсете на скайп и ще поговорим на живо. Аз съм на мнение, че ако запазите самообладание и действате точно и правилно, болестта скоро ше си отиде.Не е работа да се пишат дълги приказки тук за обяснения кое и как. Четете, мислете и след това, ако имате нужда ме потърсете.Ще Ви кажа конкретно нещата , които знам ,ако не са ясни.

Minka каза...

Благодаря Ви за бързия отговор. Изпратих ви покана за приятелство в скайп . Скайп името ми е МСМ . Ще съм ви много благодарна ако намерите време да поговорим. Смятам да започна още тази вечер. Това което ме интересува най много е ще има ли ефект содата върху хранопровода - без инжектиране директно там и има ли някъкъв риск от пиенето и.

getsata каза...

здравейте,прочетох статиите и коментарите по темата за лечението с хлябна сода. Знам че хората с рак пробват всичко за да оздравеят защото традиционната медицина не показва завидни резултати с борбата срещу него.Аз моля за съвет ако е възможно.Баща ми му откриха рак на белия дроб.От скенера стана ясно че е с размери 40/50мм.на десния бял дроб с разсейки в левия , и събира вода. сега го изпращат с мнение за бронхоскопия. Предполагам че работата е зле но надеждата че може да му се помогне ме накара да чета по темата и мисля че ако го оперират или му правят химиотерапия ще го погубят. Моля за съвет по конкретния случай. Освен пиенето на 500гр.5% разтвор от хлябна сода,сок от лимон и кленов сироп който незнам от къде да го закупя, трябва ли нещо допълнително? Направих заявка за връзка по SKYPE.Профила ми е getsata626. Благодаря предварително.

Мио каза...

Правилни преценки имате за всичко написано във коментара Ви.Ще говорим на скайп веднага щом се засечем за нещата, които искате и онова ,което мога да кажа адекватно за този случай.

Анонимен каза...

Здравейте МИО. Изчетох всички коментари тук и ти пратих заявка в скайпа. Спешно се нуждая от мнение за състоянието на майка ми -с карцином на черния дроб.

Анонимен каза...

Здравейте МИО,
Нисък поклон за това,което правите!
Изчетох Вашите коментари,харесват ми и лекотата,точността на отговорите и самия словоизказ.Бих желал да задам един въпрос,но се притеснявам,че е малко страничен.Все пак ще го задам...Какво мислите за LSD-то и може ли по някакъв начин с машината на Райф да ми се въздейства?
С уважение,Стефан

Мио каза...

Здравейте Стефане, ще дам един метафоричен пример , с който да илюстрирам какво мисля за LSD.

Да кажем, че някой си иска да отиде на екскурзия до Париж, но парите, които има за целта стигат едва за автобусен билет.Това са 2 денощия път и неудобно блъскане в автобуса с още един куп хора, т.е. неприятна работа.Човека си казва- еми няма как, тъй ще е, като няма достатъчно пари, ще вървим така.Взема си чантичката с парите, излиза от къщи и се запътва към туроператорската фирма да плати ексурзията и да подпише нужните документи.И както си върви, пред него ненадейно искача някъкъв човек и му казва:

"Слушай, знам накъде си тръгнал и знам какво мислиш да направиш.Екскурзията е хубаво нещо, но сам знаеш какво е блъскането в тези автобуси- досадна и изморителна работа.А пък ти нямаш и пари, отгоре на това.Аз ще ти предложа нещо друго, лесно можем да го уредим, просто ми трябва съгласието ти.Предлагам ти вместо с автобус, да ти уредя да пътуващ със самолет, при това от елитна авиокомпания. Друго ти предлагам вместо 2 седмици екскурзия ,както сега, 2 месеца и то обиколка на целия свят.Една 2 месечна екскурзия по най-атрактивните туристически дестинации и в най-добрите хотели по света.И като капак на предложението ми, ти ще платиш само 1% от цената, която сега ти искат.Просто символична цена.Е, има и една нищо и никаква дреболия, която се включва в моята цена - ще ми подариш едния си бъбрек, по твой избор .Няма опасност за теб, защото всеки лекар ще ти каже, че може да се живее и с един бъбрек без особен проблем.Това е една дребна услуга, която искам за оплата на фантастичната ми оферта.Имаш 1 минута да ми дадеш отговора си - да или не, защото бързам, че ме чакат много хора ,като теб, които вече са приели офертата.И да знаеш - аз съм служител на същата туроператоркса фирма, в която сега ти отиваш.Шеф съм на отдела за специален маркетинг и реклама за ВИП клиенти."
И човека ,понеже има проблем с парите ,но пък обича пътешествията и разнообразието, на бърза ръка казва-добре ,приемам офертата.
Ексурзията минава повече от добре.Човека е безкрайно впечатлен от преживяното.Дава си бъбрека.Иска му се пак да отиде.Отново събира пари и тръгва към същата фирма, но този път директно търси същия човек от старата оферта.Намира го, и онзи му казва-"Няма проблем, ще уредим въпроса, пак ще платиш 1% от цената и една дреболия- ще ми трябва една трета от кръвта ти.Няма страшно, тя се набавя от организма, не бой се..." И така човека прави екскурзии до деня Х, в който тръгвайки за поредното пътуване вместо самолет го чака погребален агент и съотвтно цветя , натъжени роднини , катафалка, поп и всичко, което си му е по реда.

Стефчо, генератора - програма за машината на д-р Райф няма опция за зависими от наркотични вещества.Метода е различен в Вашия случай.

Анонимен каза...

Здравейте Мио,

Преди седмица баща ми бе изписан с диагноза карциноза на перитонеума с неизяснен произход (нискодиференциран карцином).
Хирурзите ми казаха, че има разсейки по повечето вътрешни органи след оглед с лапароскопия.
В общи линии го отписват и прогнозата е няколко месеца.Изключително съм против традиционните методи като химио и лъче терапия. Още преди седмица проучих нещата със содата и кленовия сироп и вече 6-ти ден баща ми пие 3 пъти на ден по една чаена лъжица, разредена с вода, на гладно. Сместа приготвих по описания начин 1 към 3 сода със сироп.
Хубавото е, че той силно вярва в този метод и абсолютно отказва химио терапия.
Дали този вариант е по-удачен от лимонов сок със сода?
Другият ми въпрос е какво мислите за продукта MMS?
Поръчал съм го и вече е при мен, но се колебая дали да спрем содата и сиропа и да започнем MMS-a или да продължим като до сега?
За сега няма болки, но е много отслабнал и с голяма загуба на енергия на 72г.

С поздрав
Ивайло

Мио каза...

Здрасти Ивайло, Баща ви да пие със содата и кленовия сироп , също така и лимони, може и в отделни чаши.Давайте му и ММС. тези три метода не си противоречат, защото десйтват на един и същи принцип.Баща ви да мине на пълен суровояден режим плюс чесън и лук в него.За да се стабилизира, купете му чист корейски жен шен от най високо качество.Също и билката Златен корен.Никакви млечни продукти, месо или риба.Да стегне диета като на светия.Освен това ,намерете един апарат за клизми по аптеките, който е евтин и почвайте веднага процедури по изчистване на дебелото черво. Всеки божи ден поне по един път.Баща ви като стане сутрин от сън , да вземе една чаена лъжичка и да изстъргва полипите по езика след сън-когато ходи да прави тоалета си.Карайте го да става рано и ако може да наблюдава специално директно игрев слънце за 3-4 мин..Сложете го да спи с посока на север с главата.Това за сега ,ако има още въпроси давайте ги тук.Ще видя дали мога да отговоря.

Анонимен каза...

Извинявайте, но не може така да говорите на хората:"Вашият близък е пътник..." и "скоро ще е мъртъв". Ракът се лекува дори и в последна фаза. Всеки прави своя съзнателен избор! Но вярата, че ще преодолееш това препятствие по пътя е най-важното нещо!! А тази вяра не тръгва от: "ти си пътник". Трябва 1.чистене на организма-на физическо ниво-чистене на дебело черво!!!,чистене на черен дроб, бъбреци, чистене на кръвта, лимфа(виж. Генади Малахов-"Без прочистване няма здраве");чистене на полевата форма на живот(справка пак там) 2.алкална диета и формите на гладуване. не съм анонимна, но нямам профил изброените там неща. скайп: tonikafe

Анонимен каза...

Потресена съм: "За чий, да го прокламирам ,бе джанъм, някой ще ми плати ли за това?!" На това ли ви учи Петър Дънов??!! Учителят учи на състрадателност, която в написаното по-горе и помен няма. Учителят учи да бъдем толерантни и да не съдим другите, и всичко да правим с любов. А не да бъдем язвителни и жлъчни към някой, който е изразил съмнение в ползата от лилавите дрехи! Вместо да се подиграваш и осъждаш по-добре обясни на дамата ЗАЩО Учителят препоръчва носенето на лилави дрехи. Ако знаеш, разбира се.

Анонимен каза...

Обърнете се към здравен център "Дар", имат и сайт.

Мио каза...

Скъпа, когато ме питаш на какво учел Петър Дънов и си отговаряш сама веднага след това ,какво искаш да ти кажа повече от един риторичен въпрос и лек намек:Кой си говори сам и къде му е мястото на такъв човек.На кой номер колометър , близо до София?...хехехехе...а? Сега, втория си въпрос ти ли го задаващ или онази жена , която имаш пред вид.Понеже тя не е питала, пък ти настояваш за отговор.Дали пък не си ти същата тази жена ти...айде няма да гадая. Защо да плача на "чужд гроб", както е българската поговорка...хехехе...Тъй ,че ако потвърдиш ти, че питаш от свое име, да речем , че ще ти кажа защо е казал така Дънов.Айде пак заповядай ,че ми е много драго такива нахъсани като тебе да помпят с недоволства коментарите, че да имам материал за подигравки и респективно за много васелби....хехехе.

Мио каза...

Мархаба tonikafe, много се радвам ,че се обаждаш.Таман разпитвах за теб, че да ми кажеш какво мога да говоря на хората и какво не в собствения си блог.Ако не беше ми казала , току виж ми окапали ноктите от притеснение , задето няма да знам как да се държа с хората.Ъхъъъъ....хехехехехе.....Посипвам си тиквата с пепел , ше знаеш , грозни приказки съм изхортувал на клетите хора.Вай-вай-вай...Те близките им душа берат и пък аз за ковчег им думам. Как не ме е срам ! Бързо да се засрамя!Защо не ме изтипосаш на някой плакат като виновен за нещастието и болестите на хората а,...хехехех.. да се обадиш пак да правиш оценки на думите ми.Ще те чакам с нетърпение с гаубицата чу ли моме чок гюзелем...хехехехе

Анонимен каза...

Благодаря за отговора! Относно ММС-а, човека, който го разпространява каза, че не трябва да се пие със сода, защото така се деактивирал. Иначе за лимоните - пие.
Относно клизмите едва ли ще се съгласи, но другите неща може да станат.

Hemusgroup каза...

Нещо повечко за цветовет /опитността идва повечко от Изтока, но не липсват и нещичко от "нашия извор"/:

Принципът на дъгата

Здравословното хранене може да се осъществи успешно, ако ежедневно следвате простото правило на дъгата. Представете си цветовете на дъгата, а след това помислете кои плодове и зелечуци отговорят по цвят на тях. Със сигурност няма да успеете всеки божи ден да приемате храни от червеното до лилавото, но спазването на този принцип в най-общи линии ще допринесе за здравословното ви хранене:
•Червено – ябълки, череши, вишни, ягоди, диня, червени картофи, домати, червени боровинки
•Оранжево – портокали, праскови, сладки картофи, моркови, тиква, мед
•Жълто – банани, пресен фасул, круши, лимон, картофи
•Зелено – авокадо, зелен боб, тиквичка, манго, папая, тиквени семки
•Синьо – боровинки
•Лилаво – грозде, патладжан, сливи.

Hemusgroup каза...

За тези, които се интересуваха от действието на содата за хляб - от моята опитност с използването на содата за хляб - до момента е излекуван един човек, с рак на кожата /60 годишен/, и едно куче /своето/, с подобна диагноза. Други в моето обкръжение не са се пробвали за да си помогнат сами. Успех!

Hemusgroup каза...

Това са съвети към Ивайло и неговия баща – от моя гледна точка!
По принцип съветите на МИО са правилни, но те едва ли в този момент ще повлияят на състоянието на вашия баща – по-скоро ще повлияят при евентуално подобрение на неговото състояние! Не се отчайвайте! „Болестта“, наречена „рак“ /в различните й разновидности/, всъщност не е болест, а е състояние на човека към съотвотния момент. От него самия /много малко от околните му/ зависи дали ще направи своя личен избор да промени това си състояние. И каквото и решение да вземе – знайте – то винаги е правилното и следва да бъде зачитано на 100%.
И така, към моите практически съвети, ако все пак баща ви вземе решение към промяна /това не е само на физическо ниво, макар, че първоначалните съвети ще са ореинтирани към физическото му тяло/:
1. Трябва да бъде изчистен организмът на баща ви – започва се с клизми, с вода / в 1 л. вода да се разбърква 1 супена лъжица сол или сок от 2-3 лимона/ с температура на тялото, или събрана урина от него и членовете на семейството ви /затоплена до 37 градуса/, а впоследствие преварена урина /при нея се започва от 100 мл. и постепенно се стига до 500 мл/. Тази процедура се прави до напълно изчестване на дебелото черво. Колко клизми ще направите, зависи само от замърсеността/чистотата му. Клизмите ще продължите /средно 2-3 на брой/, всеки ден, почти до завършването на процеса, описан в т. 2 по-долу, защото ще трябва да изхвърляте „новообразувалия се“ и отделен „боклук“ от тялото.
2. Баща ви следва да спре да се храни с каквото и да е /никаква храна, сокове или билки/, като му препоръчвам през първите 7 дни да не пие и вода и да не се докосва до вода – т.е. да премине на изцяло „сух режим“. Този процес се нарича гладолечение и ще продължи толкова, колкото му е необходимо – 30-40-50 и повече дни /за ваше сведение имам познати, които успешно преминаха през процес/. Това зависи само от неговия организъм и е вътрешно решение. Захранването трябва да започне едва когато се появят два признака – това ще ви обясня, тогава, когато вземете подобно решение. Изключително важен е моментът на захранването, като схемата на захранване също ще ви я дам с най-големи подробности.
Следва продължение!

Hemusgroup каза...

3. Баща ви следва да започне процес на движение – т.е. да се опита да прави колкото е възможно повече движения – ако е в състояние дори и с обикновено ходене, с километри на ден. Да си наложи волята – ако е необходимо – нека да търси помощта на своя Създател /или както си го нарича той/ – ще я получи.
4. В хода на гладолечението – нека да започне да изпива на бавни глътки /нечетен брой винаги/ цялата урина, която може да изхвърля /без първата сутрешна или по-точно казано без първата и последната четвъртина на изпишканата урина/. Ако имате в рода си малки деца – може да ползва тяхната. Не се притеснявайте от това – това е една от най-древните ведически „схеми“ за помощ в най-различни подобни ситуации. Също така, трябва да прави външни компреси, с преварена урина до 25% /не я преварявайте под това количество – няма да има никакъв ефект/ на местата, където се намират основните огнища на „болеста“.
5. Задължително правете по няколко контрастни бани всеки ден – от много гореща вода под душа – веднага до много студена вода максимум до 30 секунди /за студената вода само/. Нека баща ви се изчерви от топлото, когато ще му подадете студена вода. Нека тази вода да минава и под стъпалата му.
6. Нека да ходи бос – основно на твърда почва – не го жалете – ние сме загубили връзката си със Земята много отдавна и за това сега сме в това окаяно положение.
7. Накарайте го да си спомни за онези периоди от живота си, в които той е обичал, бил е влюбен, и го накарайте да възстанови в сърцето си и задържи това чувство по-дълго време. Нека да намери причина, поради която да пожелае да възстанови нормалното си здравословно състояние.
8. Нека по-често започне да поглежда към небето и да съзерцава небесните тела, да започне да им се любува, особено вечерно и нощно време. Същото и със слънцето, но внимателно, само около изгрев и около залез.
9. Помолете МИО да му помогне с някои дихателни техники от неговата хатха йога или просто дълбоко да вдишва и дълбоко да издишва /ако това му е все още възможно/.
10. Ако може ................ нека да навлезе дълбоко в себе си – някъде в областта на сърцето си и да търси отговори на своите въпроси, на които явно до сега няма отговори.
11. Мога да продължа с указанията си във всички направления, защото това е състояние на ВСИЧКОТО /т.е. на баща ви/, ОТ КОЕТО ТОЙ САМИЯТ СЕ СЪСТОИ.
12. А като премине /ако поиска – резултатността е 100% положителна/, тогава съветите на МИО за храненето, содата и лимоните и още куп нови за вашия баща неща ще са на предна линия.
Не се отчайвайте! Това, което сме сега – това е нашият живот до сега! Ако ни харесва – ок! Ако ли не – всичко отново е в нашите ръце – както се казва на много места – НИЕ СЪТВОРЯВАМЕ НАШАТА РЕАЛНОСТ ИЛИ НИЕ СМЕ СЪТВОРЦИ ИЛИ .................................
Желая ви много щастие, щастие щастие /там няма нещастие/!!!!!!
И си обучете ума на щастие!
Е, стига толкова – горните съвети стават 100%-тово за всички, с подобно състояние на бащата на Ивайло!
Hemusgroup или балканско чадо!

Анонимен каза...

За рака на кожата външно или вътрешно е приемата содата?

Tania Kuleva каза...

Izviniavam se 4e pisha na latinica ,no ne moga da si smenia klaviaturata ,pisha na 4oveka s profil Mio,predi vreme mi kazahte 4e moga da vi pitam neshto po skype ,molia ako mojete da mi go dadete ili me dobavete .Moiat e tania.d11 Blagodaria

Tania Kuleva каза...

Molia da si dadete skypa za da vi zadam edin vapros,moiat e tania.d11

Мио каза...

Таня, не беше необходимо да ми искате скайпа, защото той е поместен в моя профил, тук в блога.Отидете на имената на сътрудниците и като кликнете на моето име ще видите и скайпа ми.

Мио каза...

Външно да се правят компреси със соден разтвор постоянно,. а за пиене -само сода с лимон по 5 лимона на ден и 2 чаени лъжички сода, разтворени в тези пет лимона.това да се разделя на две и да се пие на два пъти през деня на празен стомах

Hemusgroup каза...

За рака на кожата - освен пиенето на содата, с различните допълнения, който са предоставени в този чудесен форум, е целесъобразно да наложите върху самото място с сухи кристалчета от закупената от магазина сода бикарбонат. Отгоре поставете марля и го залепете с медицински лекопласт. Сменяйте тези компреси през няколко часа - по ваша преценка. Но не забравяйте, че това е състояние, което вие сами сте сътворили. Следва да се "върнете назад" и да го промените! Ваш е изборът! И ако нещо не знаете - питайте - ние всички сме едно цяло, но за сега отделни фрагменти/фрактали. Ще получите всичко необходимо! Успех!
Hemusgroup

Анонимен каза...

Здравейте Мио,
Бих искала да споделите мнение относно профилактиката и лечението на вагинална кандида албиканс със сода бикарбонат- по точно, необходимо ли е локално третиране под формата на вагинални промивки или намазване на влагалището с мед и сода.От всичко, което имам като информация по въпроса стигам до едно противоречие, затова искам, ако е възможно, да чуя мнение.Влагалището е с кисело рН, което го предпазва от бактерии, но е отлична среда за развитие на гъби. Това е едното твърдение.От друга страна, конвенционалната медицина предписва промивки с млечна киселина при кандида албиканс. На мен по-логично ми се струва да се намали киселинността, да се създаде алкална среда, в която гъбите не виреят (а и от опит знам, че е така). От друга старана обаче, вероятно влагалището ще стане уязвимо за други бактерии, тъй като ще бъде лишено от киселинната си защита при по- продължително прилагане на сода. Какъв би бил правилния подход според Вас? Наясно съм с цялостната диета , която е необходима. Благодаря Ви! Ще очаквам с интерес коментара Ви!
Рени

Hemusgroup каза...

Здравейте, Рени,
Мое предложение – направете си промивки на мястото с преварена своя урина до 25% и разтвор /в бледорозов цвят на разтвора/ на калиев перманганат. Импровизирайте с начина, по който ще ги използвате във времето и реда! Също така, за вашия проблем има достатъчно информация от видните български билкари и нашите стари баби /някои от тях ни „гледат“ с насмешка от „отвъдното“ какви ги вършим напоследък/. Така, че имате огромен набор от опции за правилно реагиране. Успех от мен!
Надявам се МИО да допише започнатото от мен!
Hemusgroup

Мио каза...

Привет Рени, ако аз живеех във Вашето тяло и имах този проблем , бих постъпил пo следния начин: Пълна сирова зеленчукова плодна диета.За пиене -само чиста гореща вода, колкото да не ми изгори езика.Клизма всеки ден сутрин.След клизмата повторна клизма с кафе и задържане и по 10 мин в червата. Всички идеи на конвенционалната медицина ги пращам на майната си и забравям за всякакви хора с дипломи за лекари.За клизми и промивки на влагалището бих ползвал само чиста топла вода , соден разтвор.За червата-само топла вода.Ако бях на Ваше място бих спряла всяка форма на секс ,независимо с или без презарватив от страна на мъжа- това, докато се оправя напълно.Ако Вие имате проблем само със бактериалната среда в свойто си тяло- това може да го оправите, защото тялото ви е винаги при вас и имате власт над него как да го третирате.Но когато в него има приток на чужд поток от друга бактериална и хормонална среда, както става при сексуален акт, тогава Вие не можете да имате пълен контрол над тази чужда среда.Мъжа отделя много секрети и хормони, които не са от вас.Те взимодействат и реагират с секретите и течностите във влагалището.Има и много бактерии и вируси ,които се внасят отвън , от мъжа, колкото и да е чист той на пръв поглед.Това пречи.Входа на влагалището трябва да е затворен за всеки вид привнесена материя .Достатъчни са проблемите във собствената вътрешна среда ,какъвто е наличието на тези гъби.Ще се справите с тях ,само ако не се товарите допълнително с други флуиди, защото не знаете каква ще е реакцията на гъбите спрямо тях.Има голяма вероятност средата да увеличи киселинността и гъбите да ускорят развитие ,ако има външен допълнителен агент.Това е грубата причина да кажа ,че бих премахнал секса на Ваше място най- малкото докато се излекувам.

Мио каза...

Има и по- финна причина.Ето я: Ако в мига на вашето раждане на мястото ,където то се е състояло, планетата Плутон е била в неблагоприятна позиция спрямо другите планети и гледана от земята е сключвала с тях геометрични ъгли, такива ,които създават дисхармонични състояния в човека, тогава има тенденция за страдания на половата система.Същото важи и за една звезда с името Антарес.Ако такива тенденции има ,тогава е много лесно те да бъдат отключени под въздействието на различни фактори.Ако пък няма, тогава е възможно сексулания партньор, ако той ги има , да ги прехвърли на главата на другия, така че злините ,които е имало да се случат на него , да се струпат на главата на любовника или любовницата.По време на секс става прехвърляне на карма.А рака е кармична болест.Вие не сте болна от рак ,но може да приемете тази участ , която е била предназнчена за другия човек.Това е много тънка и финна материя, и затова е най добре системата Ви на човешко същество да бъде затворена докато се оправите.Щом сте затворена, тогава каквото има да сърбате -ще си го изсърбате и ако сте хитра и интуитивна, може дори ида не понесете последствията, а да ги разтворите и изхвърлите в нищото.И за да сте сигурна ,че материяла ,който имате да обработвате като състояние на тялото ще е само ваш , секса следва да бъде преустановен за момента.Когато отвора е затворен ,тогава няма как да атаките на агресивни агенти от вън да успеят ,дори и отвътре защитата да е слаба.На една каменна крепост , в която има само няколко войника да пазят , но има и дебела желязна тежка порта, плътно затворена , как ще я превземе голяма войска?...Много трудна работа, нищо че силите на пръв поглед не са равностойни.Затова работата не е в това какво ще правим, а в онова ,което няма да правим.На човека не му трябва кой знае какво ,че да е добре.Човек от само себе и е добре.когато ,обаче прави глупости поради незнание за последствията от тях- тогава ще тегли.Значи номера е просто да не се правят някои неща.Нищо сложно , а пък и не се иска много зор.Изобщо, най хубавите неща стават лесно и бързо, а и приятно.Истината е проста винаги.Както за едно лечение , така и за един живот.Бих могъл да кажа още неща, но сега ще спра, с много писани думи не става по-ясно.Може да стане по объркано само...хехехехе...Ако не сте доволна от написаното, обадете се да говорим на глас.

Анонимен каза...

Благодаря ви за отговорите, МИО и Hemusgroup! :)Чувствам ги логични и близки до себе си. Бих искала да уточня някои детайли в личен диалог в скайп. МИО, изпратих преди няколко дни уведомление за орторизация в скайп, но... съобщението ми все още е неполучено. Ще изчакам онлайн включване. Бъдете здрави!
Рени

Анонимен каза...

Мио ти ме учудваш сигурно много четеш и от вътре ти идва Кажи нещо за простат кансер. stik

lyudmil kirilov kachivelov каза...

Изумен съм.Не съм очаквал,че тук ще открия толкова полезни неща.
En hora buena a los creadores.

Анонимен каза...

Привет! Майка има мета в костите. Преди 18 години е оперирана едната гърда.От миналия ноември обикаляхме болниците с три бъбречни кризи докато се установи диагнозата. Гледах я шест месеца, давах й хранителни добавки - омега, кю 10, чесън, mg Ca . Сега е при сестра ми, но от 10 дена не пие нищо и тя ми каза, че не може да става от 2 - 3 дена, отслабнала е. Да започвам ли със содата има ли смисъл вече? Купих шийтаке, мисля да го изпратя, орехов екстрат, пелин и карамфил на капсули.

Анонимен каза...

PS. Сетих се, че четох и за водородния прекис - по капка всеки ден. Как да вкараме повече кислород в организма? Дали има такива мини апарати за дома?

Hemusgroup каза...

Zdraveite,
Pi6a vi za6toto moi blizak vazrasten 4ovek /okolo 70 godi6en/ v4era po4ina poradi sa6tata pri4ina kato vashata maika. Niama6e da se namesvam i da vi pi6a, ako ne be6e tozi slu4ai. Moiat blizak otkaza da pravi kakvoto i da bilo i se doveri na savremennite dostijenia na medizinskata i druga nauka. 3 meseza sled moia opit da mu bada polezen toi prikliu4i sas zemnia si pat.
Ako iskate vashata maika da ne go /moia blizak/ posledva skoro /za6toto pove4eto hora na tazi zemia sa si programirali "otpatuvaneto" si ottuk za mnogo ograni4en period ot vreme, vmesto da go izpolzvat efektivno/ - organiziraite se i provedete opisanite ot men stapki po-dolu /posavetval sam Ivailo za ba6ta mu/!
Jelaia vi uspeh!
Hemusgroup

Hemusgroup каза...

Zdraveite,
Ako iskate da polu4ite dobar savet/i ot realini "borzi za svoboda ot rak" - pozvanete na telefon +359887646494 - Neli Djongova - i pomolete da vi razkaje kakvo i kak sa postapili te /zialoto semeistvo/ pri "ob6tuvaneto" si s tova iavlenie, nare4eno tumor na glaven mozak!!! Ne se kolebaite, a deistvaite!
Uspeh! "Rakat" e sastoianie, a ne bolest!
Hemusgroup

Мио каза...

Има такива апарати. Само че не знам дали се продават в България, надали...Пък и не са много евтини.Но защо не ползвате апарата за вкарване на повече кислород в организма , даден Ви от природата.Това са белите дробове.Има начини , да речем трикове, с които се диша по различен начин със задържане на въздуха, както и и преднамерено дишане ту през едната ноздра , ту през другата.Евтини начини , без пари.И те ще вкарат много повече кислород и жизнена сила в тялото Ви , отколокото тези апарати.Ако сте мързелив/а , се иска пари за апарат да се купи. Ако пък не сте. тогава ще Ви излезе без пари, като усвоите тези начини на дишане.Е , кое е по добре- едно нещо , дето става с пари или едно нещо дето е без пари?...Аз мисля, че е по- добре без пари...хехехехе...Сега Вие си решете кое е по- хубавото за Вас...

Мио каза...

Дали има смисъл , това майка Ви ще каже и никой друг.Идете , ако искате при нея и и кажете горе долу това:Има начин да отървеш смъртта, но има и цена и тя е да се промениш напълно и категорично и така да живееш. Старите навици и разбирания- навън, на боклука.Това е цената.Ако каже -добре, искам да живея, тогава има смисъл да и купувате тези неща, а тя да промени начина на хранене и живот като цяло и тотално.Ако каже не , не мога, тогава напразно ще си давате парите насам- натам.Оставете я тя да реши какво да прави със себе си.Ако Вие поради привързаност си внушавате, че тя трябва да живее, както е живяла и досега , ще се разочаровате не след дълго и то горчиво...
Вижте дали Вие сте тази ,която иска майка ви да се лекува или майка Ви е човека, който трябва да поиска това!Ако проектирате вашето естествено желание тя да живее, не се знае тя обаче какво мисли по въпроса и най вече , след като знае цената за живота си, готова ли е да я плати? Всеки може да плати тази цена! Въпроса е дали иска.Ако не иска по добре да се остави душата на спокойствие, за да се подготви за път. Лошото е когато душата няма мир накрая!Ако тялото умре, но душата спокойно приеме смъртта му , тогава нещата са наред.Но душата е важната!Така ,че Вие мислете първо за майка Ви като една душа и и дайте правото да избере сама.Ако избере да има живо тяло, обадете се и ще поговорим, ще се оправи жената щом иска!Но тя трябва да ги иска най- напред , после Вие ! Не и обратното!

Hemusgroup каза...

И аз ще се включа в този разговор /преминал съм през две такива събития с моите родители/.
1. МИО е напълно прав по въпроса кой, какво, за какво и т.н. Имайте предвид, че това е изцяло решение на майка Ви, и както ми се струва на мен, тя вече е започнала процес на раздяла с всичко земно. За Вас е останала поуката от това, което се случва пред очите Ви /едно страхотно училище, ако имате очите да го видите и разберете/. Ползвайте това време за раздяла, изпълнена с много любов, прошка и нека да има щастие в този процес.
2. Вместо плача и мъката, която ще последва /ако сега е такъв нейният сценарий/, Вие й давайте от обичта, която ще сътворите в този период на раздяла. Помогнете й при прехода към „оттатък бариерата“ с много любов към нея. Все пак това е Вашият материален създател.
3. Ако, обаче, тази жена намери повод, мотив или „кука“, за което да се закачи и да пожелае да продължи още жизнения си път – това ще съвпадне с Вашето желание за още време заедно. Всичко е в нейните ръце! Тогава е възможно да „преборите“ „болестта“ и със содата, и с лимоните и всякакви други „способи“, за които ще се намерят помощници. Кислородните концентратори не са Ви проблем понастоящем – не си губете времето със странични дейности – бъдете с нея колкото е възможно повече. Имате срок, изпитателен срок, като за всичко останало в театъра ни, наречен „живот“.


Желая Ви и аз успех!
Hemusgroup

Анонимен каза...

Здравейте!На 10,07,2012 ми операраха две бенки на лявата ръка? На 08,08,2012 си взех епикризата от София с диагноза Малигнен меланом Кларк ІІ-ІІІ,
и ТАКА-ДА РАЗКАЖА ЗА СЕБЕ СИ:))
зАЯ ВСИЧКИ СЪМ НАЙ ОПТИМИСТИЧНАТА, ВЕСЕЛА И СИЛНА ЖЕНА СПОРТУВАМ ВСЕКИ ДЕН, ИГРАЯ И ЙОГА, И ТИБЕТСКИТЕ УПРАЖНЕНИЯ,чета и изповядвам различни духовни практики-положително мислени, мантри, дишане, методите Силва и други подобни,медитации,релаксации ПОЧТИ ВСЯКА СЕДМИЦА СЪМ ПО ПЛАНИНИТЕ ХРАНЯ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО-МЕСО ПОЧТИ НА ЯМ, ОСНОВНО ПЛОДОВЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ,РИБА И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПИЛЕ-И ТО ГЪРДИТЕ ЯМ ЯДКИ, ОВЕСЕНИ, БАДЕМИ, ПИЯ ЛИМОНОВ СОК-ПРЕДИ ОЩЕ ДА РАЗБЕРА ЗА МОЕТО МЕЛОНОМЧЕ ЗАНИМАВАМ СЕ И С УРИНОТЕРАПИЯ и ВСЕ ПАК СЕ ПОЯВИ! КАКВО ДА ПРАВЯ ПО РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА КОЕТО СЪМ ПРАВИЛА ДО СЕГА-

Мио каза...

Който прави асани и употребява месо ,яйца или риба, непременно ще пострада и ще съжали за дето се е хванал с йога в еди момент на живота си!Това е проклятието на йогите...хехехехе...Сегашните "учители по йога" не го знаят и затова такива като Вас се набълбукват .Тръгват да правят нещо , за което хабер нямат и не знаят резултатите ,вярвайки на онези с дипломи от Индия, които казват хубави неща и се наричат инструктори или учители по йога...хехехе..смешки, смешки...Ако карате така, мелономчето ще стане по- голямо и после другата фаза- знаете на къде водят тия работи- към едни тихи и умълчани алеи със зеленина...хехехе...
Или се стегнете и оставете тая глупава диета, дето сега я правите и яжте само зелена храна без месо и риба и яйца или ако не искате да се отказвате от тях, тогава не правете йога, правете спорт някъкъв, тичайте , плувайте. Няма да Ви навреди.
Йогата в това положение, вреди на всеки, ако не пази строга диета.Защо не попитате някой от даскалите по йога по този въпрос.Ще каже: не е важно или ще измънка нещо....
Вие сте жертва на пишман даскалите по йога.И кой Ви даде акъл да пиете урината...хехехех..Има много защитници тази идея...Тя е плод на сбъркани умове и изопачен анализ.Няма един нормален човек , дето да си пие урината.Оставете тези глупости.Пък ако искате - продължете си ги...но проблемите ще се увеличават.Помислете , преди да се гневите на думите ми.Пожелавам Ви трезва и реалистична мисъл за напред!

Hemusgroup каза...

Включвам се в този разговор, защото така ми идва. МИО нещо не Ви е отговорил както подобава – та за това.
1. Няма никаква връзка между практикуването на йога и храненето, т.е. има, но тя не носи тази зависимост, описана от МИО. Прав е, че каквото и да правите, ядейки т. н. „кисела храна“, като месо, риба, яйца и други подобни, дори и по-рядко, създавате условия за възникване и развитие здравословни проблеми. За да ме разберете правилно Ви предлагам да прочетете няколко разкошни книги, Вие сама ще си направите изводите и заключенията – „Вътрешен космос“ – на Юлияна Дончева, „2012. .......................“ – от Сал Ракели /не си спомням точното заглавие на тази книга, в Интернет ще го намерите/, „Той говори“ /от www.spiralata.net/, посланията на Крион, книгите на Владимир Мегре /основно за връзката ни с природата и любовта/, книгите на Владимир Лермонтов за ДНК, на Вадим Зеланд, на Алексей Ксендзюк, на Уайн Дайър, съветите на Генадий Малахов – за почистването на организма, неговото поддържане в нормалните норми и формите за реакция срещу различните болести, и още много други източници. След като знаете толкова много неща и практикувате, като, че ли Вашият ден се състои от 48 часа, а не от почти 24 часа, е неуместно да Ви съветвам аз. Вие сама си намерете решението – вътре във Вас има цялата информация, в ДНК-то си имате всички необходими програми за това. Не се притеснявайте и от уринотерапията – страхотни резултати, на всички нива. Лично, аз го практикувам от около 20 години и нямам и една негативна дума или мисъл за различните форми на ползване на човешката урина /дори на собствената си майка съм премахнал 12-сантиметров рак на дебелото черво, след като ни „изгониха“ от ракова болница, с невъзможността да ни бъдат полезни с каквото и да е/.
2. Но, ако аз бях на Ваше място, бих постъпил така, както съм описал някъде по-горе на този сайт. Но всичко започва с тотално почистване на организма, после трябва за включите програмите за премахването на всички външни и вътрешни „излишъци“, и чак тогава бих се прехвърлил на програми за новото време/живот.
3. Правете всичко, което счетете за необходимо, но резултатите са само резултат на Вашите решения, чувства, мисли, емоции, хранене, физически действия и т.н.
4. И не забравяйте, че основният план за този Ви живот, сте планирали самата Вие. И Вие сте тази, която може да го промени, но трябва директно да се „подвключите“ към Вашия Висш Аз и оттам да си промените сегашната основна програма. Как става това, аз не мога да Ви кажа, защото тази връзка за всеки е различна и Вие сама трябва да си намерите своя начин, личен само за Вас. Има описани много начини за подвключване към Висшя Аз – колко е готино да е жив човек и да осмисли своето пребиваване на земята.
5. Не е важно другите какво си мислят за Вас и какво Вие правите за да поддържате това им мнение за Вас – знайте, че това е оргомно изтичане на енергия от Вас! Концентрирайте се само върху това, което сте си Вие, и собственото си себеразвитие и не се интересувайте от чуждото мнение!
Мисля си, че това Ви е достатъчно – не се притеснявайте!
Възстановете способността си да обичате, почнете със себе си – а после и върху всичко останало!
Желая Ви успех! Ако нещо конкретно искате да ме запитате – hemusgroup@abv.bg!
Hemusgroup

Мио каза...

"Няма никаква връзка между практикуването на йога и храненето, т.е. има, но тя не носи тази зависимост, описана от МИО. Прав е, че каквото и да правите, ядейки т. н. „кисела храна“, като месо, риба, яйца и други подобни, дори и по-рядко, създавате условия за възникване и развитие здравословни проблеми."........."Концентрирайте се само върху това, което сте си Вие, и собственото си себеразвитие и не се интересувайте от чуждото мнение!"....хехехе, дали не се оплетохме малко?....хихихи...значи съвета е да не се слушат чужди мнения, но пък това не пречи да си ги дадем...хехехехе....веселби...почнах пак да се хиля като откачен...хехехе

Hemusgroup каза...

Здравейте всички, здравей МИО,
Включих се в дискусиите на този „блог за сериозни хора“ защото имам „някакви знания и опитност от около 30 години“ и бих могъл в известна степен /за някои –напълно/ да бъда полезен. С никого не се познавам, но познавам себе си и знам как и до къде съм „я докарал самият аз,и какво и колко това ми струва“. Внимателно чета написаното от всеки един от Вас, както и коментарите на управляващите този интернет сайт. Съобразявам се с всички участници във форума и се опитвам да бъда полезен на хора, които са застанали лице с лице с онази „кака“, наречена смърт, и за които съвременното общество, в лицето на медицината и нейните институции и представители, е престанало да бъда искра надежда за понататъшно продължаване на живота. Опитвам се да давам своето мнение /макар и може би ограничено в известна степен/, но то да е цялостно и да има положителен краен ефект. Как ще реагирате и какво е мнението Ви за мен – това няма никакво значение. Важното е хората, които четат този блог, да намерят онова, което на друго място, го няма и то да ги отведе отново на „пътя на живота“! Желая на всички Ви успехи и след известно време тази част от блога да изчезне, поради липсата на хора в такова състояние и търсене на такава информация!
Hemusgroup

Мио каза...

Щом като се чувстваш пристрастен към темата, пиши си на воля тука.Всичко се публикува.Да изчезне тази част на блога за болестите- хубаво пожелание ...ама на дали...Понеже преди да изчезне, първо трябва да изчезне простотията и невежеството от акъла на хората...хехехехе... ама кога ще е товa-един господ знае...
Ако си направиш профила със снимка и в него дадеш бърза връзка ,като например скайп, хората , веднага ще могат да се свържат с тебе .Това пощи, това писане на коментари е вятър работа...Болните от рак и ония , който срадат от тази патология , нямат време за разтакавки да пишат ,че после да чакат отогвори ...та това , че онова. На тия хора времето им изтича и искат веднага да действат.Те биха имали доверие в думите на човека много повече ,ако му видят и лицето и ако могат да говорят с него по техния неотложен въпрос.И без това обикалят по цял ден сайтовете да търсят лек.Ту тука , ту там, тоя казал едно, другия друго...ама де е истината?!!..ей тва е въпроса в главите на тези нещастни хора.И ако ти мислиш за тях и искаш да им бъдеш полезен с дадени рецепти и методи, действай ефективно и съобразно техния зор.Уреждаш една връзка , сложи и телефона си, ако искаш.... Писания - в нета бол ,а ма хората хаир малко имат от тях!Те искат човека насреща, и ако той им вдъхне сила и доверие първо като фасада, лице и после с един разговор директен, като му чуят гласа... Тия хира не са тъпи! Те ще усетят веднага дали в думите на този човек се крие панацеята за тяхното раково боледуване.Думи ,написани къде да е, са само знаци, но гласа ,на човека, неговия лик, човека като същество е това дето носи силата и метода.Тъй мисля.Ако искаш методите ти да са приети , трябва да махнеш защитите на личността си, да си открит за всички външно.Това е начина българите да имат доверие в нещо- да видят открит човек , който при това да не страда от техните притесненния нито външно , нито вътрешно като скрупули или някакви комплекси.Мъдростта за личната защита не дава силата на лечението.Защитата от зловредните флуиди на болните е личен проблем само за оня ,който показва метода.Той не бива да показва никаква слабост никога и никъде.Само тогава е с успех.

ALCYONE каза...

Hemusgroup, идеята да помагате на хората е чудесна. Аз имам едно предложение към вас, след като имате опит и добри резултати в лечението на рак и други заболявания дайте да направим популярна теорията ви. Напишете една статия със снимки, с видео ако имате с всички материали, които можете да съберете. Практика, методи,резултати и ни я изпратете. Ще я публикуваме. Хората ще научат за вашият опит. Единственото, което бихме желали да направите е да оставите някакви по-конкретни данни за вас, защото хората тук искат веднага да се свържат с човека насреща. Освен това зад такава сериозна статия трябва да стои името на автора и Скайп, или Фейсбук.

Krasimir Stefanov каза...

Защо се препоръчва консумация на лимони, като на теория и на практика лимона попада към силно киселинните продукти, а не към алкалните. За информация - pH на лимона е от порядъка на 2! Алкалените продукти са с pH фактор по-голям от 7

Мио каза...

Защото се анализира кръвната картина в резултат от приема на лимон.Силната киселинност на лимона поражда силно алкален ефект в кръвта.На пръв поглед изглежда парадокс и хората често и с право задават този въпрос.Тук се търси крайния резултат....но за състоянието на кръвта.Той е именно силно алкализиране след употребата на лимон.Знаете какво са киселици, предполагам - онези малки зелени дребни диви ябълки.Те са дори по кисели от лимона.Но ефекта за алкална добре изразена кръвна картина е огромен.Те са по-добри от лимона, обаче не е ставало дума за тях, че човек иска да върви по баирите да ги дири, пък сега е по модно - у дома пред компютъра...Приказката "печени киселици" е на старите българи.Те са казвали ,че и с киселици, човек може да живее.Прави са.Много нещо от тях съм изял и съм здрав като куче....Та: лимона дава обратен ефект за кръвта , той е киселинен , но прави кръвта алкална.

A. каза...

Познавам лично човекът, регистриран като Hemusgroup. Свидетел съм и на някой резултатите, които е постигнал. Самата аз съм пробвала някои от методите които той препоръчва и резултата винаги е съответствал на очакванията.
Препоръчвам на хората, които са в нужда поне да прочетат препоръчаните материали и да пробват.

A. каза...

Здравейте,

Познавам лично Hemusgroup и резултатите, които е постигнал. Пробвала съм някои от методите които предлага и резултатите винаги са били отлични.
Препоръчвам на хората, които се нуждаят да попрочеат литературата която той препоръчва и да пробват.
А.

Анонимен каза...

Препоръчвам на А., която очевидно си е въобразила, че е от "най-близкото" и "твърде лично" обкръжение на въпросния Hemusgroup,да се въздържа от подобна скрита реклама и да не заема пространството с едни и същи изявления, защото му прави лоша услуга и ефектът е обратен!!! И без това му се носи славата във всички направления, та няма накъде повече. Дал е по-горе човекът телефон, нека който проявява интерес, да се обади. А А. да си чете книжките, да си наляга роклята и да не си вре носът там, където не й е мястото!

Анонимен каза...

Скъпа А., след като цели два пъти се превъзнасяш от "отличните резултати" на методите на Hemusgroup, да не си ги пробвала в двойка с него??? Я се скрий някъде, че още малко и ще превърнеш този инак толкова полезен сайт в нещо като порно! Много си прозрачна!

Hemusgroup каза...

Здравейте,
Струва ми се, че хората, които изписват и "обработват" този сайт, дават прекрасни съвети и информация към онези, които искрено търсят начини да си помогнат. Ако някой все пак счете, че може и аз с нещо да съм полезен
- hemusgroup@abv.bg.
С уважение
Hemusgroup

Аделия Иванова каза...

Може ли да ми припомните, къде точно в статията или препратките да прочета за сода бикарбонат и висока захар, имам някакви извадки от статията, но сега не мога да намеря точното място, от където съм ги взела - Алкалериана, 3 pH за диабет - но сега не знам къде да погледна. Благодаря.

ALCYONE каза...

ТОВА Е ПЪЛНOТO ИНТЕРВЮ, КOEТО СЕ ПРЕДАВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.
АДРИАНА: Добре дошли в програмата "Здраве и красота" , която правим всеки вторник.
Хиляди хора със рак са прилагали “Alkaleriana” като начин на живот - ТОВА Е ЧАСТ ОТ СТАТИЯТА ЗА ДОКТОР СИМОНЧИНИ. ЕТО ТУК:
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/04/blog-post_04.html

ALCYONE каза...

Ето това е линк за РН на всяка храна:
http://daoin.com/feeding.php

ALCYONE каза...

Ето под тази статия има линкове отворете ги в тях има още информация.
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/03/10-000.html

Hemusgroup каза...

Уважаема госпожо Иванова,
Ако Вие или някой от Вашето обкръжение има висока захар, Ви препоръчвам и следното:
1. Цялостно изчистване на организма, по системи и органи, спазвайки законите на природата като цикличност.
2. Гладолечение, под надзора на специализиран лекар. Предполагам, че нямате опитност в тази материя. Имам позната /имена и телефон съм посочил някъде по-горе в блога/, която премина през подобен катарзис. Тя може да Ви посъветва повече от практическа гледна точка /аз нямам този проблем, разбирате разликата/.
3. Издирете, изучете и практикувайте /Вие или съответният Ваш близък/ т.н. „ридаещо дишане“, което ключ към възстановяване усвояването на съответните „материали“ от клетката чрез кръвта – в зависимост от типа на диабета.
4. Живот сред природата.
5. Преминете само на естествена храна, нетермообработена, без месо, риба, яйца, прясно мляко и неговите следпроизведения, кафе, и т.н.
6. Ако все пак не успеете изцяло да се впишете в пункт № 5, защото няма да Ви е никак лесно, спазвайте принципите на разделното хранене без месата, рибите и прясното мляко
7. Всеки ден спортувайте, накарайте организма си да включи „резервните програми“.
Ако имате някакви въпроси или коментари съм готов да ги обсъдим на този форум!
Желая Ви успех!
Hemugroup

Анонимен каза...

Здравеѝте,внимателно прочетох всичките коментари и реших да пиша.Баща ми има рак на белия дроб и метастази в костите, от две седмици пие кленовия сироп сас содата преди това пи гас,алое,моркови,бъзе, ходи и на химеотерапия .Също така поддържа температура 37,2 градуса. Той е на 58 години и много искам да му помогна. Според вас какво мога да направя? Как да постъпя по-нататък? Дайте ми съвет.
Благодаря предварително!

Мио каза...

Здравейте.Да Ви кажа една проста работа.Дали аз или който и да било ще даде съвет не е толкова важно , колкото това дали баща Ви ще следва една права линия на лекуване.Това значи- като тръгне да се лекува по един начин, да не го смесва с други методи, защото човек като седи на повече от един стол е много вероятно да се озове на земята.Аз ще Ви кажа какво мисля, но е много важно да знаете баща Ви какво мисли! Дали той мисли за един метод , че може да му отърве кожата или не-ей това е важното, защото според това ще действа сам той, а пък само и единствено от неговите действия зависи дали ще е жив или мъртъв.Ето моето мнение по въпроса

Има само един начин баща Ви да остане жив и той е шоково да спре процеса и да го обърне обратно.Само един шок за хранителната среда на раковите клетки може да ги умори.За целта намерете една сокоизтисквачка и той да започне да се налива само със плодови и зеленчукови сокове по цял ден без ограничение.Когато е гладен да пие сок.Трябва да изключи всяка друга храна.Нишо като месо, мляко, риби ,яйца или каквото и да е друго освен зеленчиково-плодови директно изтискани пресни сокове не бива да му влизат в тялото.Нищо друго!Редом с тях да пие сода и лимон с вода. Може да пие и зелен чай , както и билката полски хвощ.Никакви други отвари.Да почне да прави клизми с прясно кафе както е описано в тази статия в блога -

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/08/blog-post_12.html

това е каквот мисля.Но знайте едно- Вие не сте пъдар на баща си,а той е този който съзнателно и с разбиране защо е необходимо , да прави всичк това.

Ако не се въздържа от всякаква храна с изключение на плодно зеленчукова диета, скоро ще е мъртъв.Соковете да ги пие, защото те веднага влизат в тялото и в органите без проблем при абсорбирането , но ако е много гладен може и да ги хапва директно тези същите зеленчуци и плодове.Всяка друга храна е пирон в ковчега, затова да мине само на тази дето споменах.Та така, да му помогнете - добре, ама важното е той дали -ще го прави.Оставете тази газ и всички други методи ,ако прилагате описания от мен начин.

Едно нещо трябва да му е ясно на него , защо и как казвам тоя начин.А и на Вас - също , че да може да има ефект.Ако човек разбира добре нещо какъв му е механизма , а не действа на сляпо - какво по добре ? Пълно е с разни методи и техники как човек ужким да се лекувал от рак. Но ако самия човек не може да ги разбере с акъла си и вярва слепешката, утре, ако направи грешка и няма резултати ,кой ще му е виновен.Сам той.Затова Ви казвам да осмисляте всеки съвет, и този тука -също, и след това да действате.В здравия разум са всички правилни решения ,а не в една неразбрана или донякъде разбрана технология.Това от мен.

Hemusgroup каза...

Уважаеми ананимен молителю от 21.08.2012 г.,
Ракът у човека представлява живот или смърт. С други думи представлява война, в която участва всичко или не участва нищо. Има два изхода. Изборът е един. Нo, ако баща Ви реши да започне война, това означава на война като на война. Всичко, разбирате ли, всичко трябва да отиде на фронта. Всички средства са позволени и с едно средство е абсурд да спечелите дори и една битка с противника /рака/. В някои от думите на Мио има резон, в други – не, а в трети – ще трябва да се приложи чак тогава, когато победите в тази война. Дано ме разбирате. Вижте в историята какво значи „обсадата на Ленинград“ – баща Ви е в това положение. Ако му давате само сокове – ще подхранвате само раковите гроздове и обсадата ще си падне от самосебе си!!!!!
От опита, който имам в тази „материя“ , трябва веднага да започнете пълно изчистване на организма /някъде по-горе съм се опитал да обясня как и защо/ и второ – пълно гладуване /първите няколко дни – поне 7 дни - без вода и къпане, а останалите дни само на вода до появата на два признака – за тях ще говорим ако кажете „хоп“/. Към тези основни „неща“ може да добавите още няколко /бих могъл и тук да съм Ви полезен/, но това са основните и без тях нямате голям шанс за успех. Вие говорите и питате, вместо баща Ви, Вие сте този, който иска баща му да е жив и здрав. А не е той. Пирамидата в момента стои на своя връх, а не на стабилната си квадратна основа.
Все пак искрено Ви желая успех!
И знайте, че всеки вид рак е състояние на човека, а не е болест! И все рак .......!!!!
Hemusgroup

Анонимен каза...

Здравейте, Мио

В началото на месец юли разбрах, че имам рак на гърдата. Последваха редица изследвания, които регистрираха и разсейки в черен дроб и бели дробове. Категорична съм по отношение на традиционната медицина, няма да се подложа на терапията, която ми се предлага. Убедена съм, че чрез алтернативни методи, мога да постигна повече и по-добри резултати. В момента започнах с метода на Д-р Х. Кларк. Приемам и билките в сироп "Есиак". Прочетох статиите по-горе и искам да попитам: бих ли могла да приложа метода на лечение със сода и кленов сироп успоредно с нещата, които приемам в момента? Можете ли да ми кажете как точно трябва да ги приемам? Не се храня с месо, риба и яйца, старая се да се храня с плодове и зеленчуци и от време на време пълнозърнест хляб. Убедена съм, че това е моят път. Ще бъда благодарна ако ми дадете отговор!

Мио каза...

Здрасти, може да приемате без противопоказания содата и кленовия сироп успоредно с метода, който посочвате.Правите тъй:Първо пиете кленовия сироп , разтворен във вода на вкус -колкото може да търпите на сладко- в една чаша пълна от 250мл да е сиропа с водата.След като изпиете ,чакате 5мин и взимате една чаша от 500мл и слагате вътре една чаена равна лъжичка сода, после един изцеден лимон и гореща вода ,като за чай , така че да шупне содата и като дойде до горе е готово, пиете го още горещо това.Тази комбинация от така изпитите две чаши правете сутрин на гладно и след обед -пак на гладно ,поне 4-5 часа от последното хранене.Пък и не Ви трябва да ядете повече от един път на ден.

Сега нещо много по-важно за Вас, за този момент сега: Зарежете веднага всичко , и трябва да се изкачите на връх Мусала, непременно.Ако трябва по корем да се влачите,но трябва да идете на този връх, понеже само такова едно изкачване може да гарантира поне още 1 година, че ще сте жива от сега натам.Качвайте се без да му мислите много! Не е трудно, ако не знаете как да си организирате сама едно такова нещо, кажете и ще ви обадя отде да минете и как да го направите.Тука логика няма, пък и не е необходима.Ако искате да живеете веднага търчете на Мусала отгоре и там да погледате изгрев слънце едно 5-10мин горе долу.Така е сигурно, че ще спасите кожата сега.Ако се поплювате в търсене на разни илачи и методи из форумите, жизнената ви сила ще ви напусне скоро.Вървете веднага! Ако не знаете как, ще ви кажа как, ако нямате пари, намерете на всяка цена. И да откраднете пари не е лошо за тази цел.Тук целта оправдава средствата-за Вас в случая.Оставете всяко мислене , морал и прочие глупости- действайте, за да живеете и то веднага!Това бих сторил аз на Ваше място.

Hemusgroup каза...

И аз бих сторил същото като Мио - сега, веднага, напред към Мусала. И на всяка крачка щях да търся любовта, на всяка крачка щях да си спомням за любовта и да я призовавам на своя страна!
Успех!
Hemusgroup

Анонимен каза...

Благодаря от сърце! Припомнихте ми годините, когато бях на 20-22, тогава с моя приятел а сега мой съпруг редовно се изкачвахме на Черни връх. Изпитвам огромно удоволствие от изкачване в планина. Припомнихте ми нещо много важно! Благодаря още веднъж!

Hemusgroup каза...

И още нещо - "Толкова много хора очакват чудото, вместо да се превърнат в това чудо!!!!"
Дано това Ви даде още стимул за да си "произведете" своето чудо!
Hemusgroup

Анонимен каза...

Да, надявам се да направя чудо. На 27.08. ставам на 50 години. Това е също чудо.

Hemusgroup каза...

Не се надявайте, а "сритайте" това чудо да се събуди - първоначалния "шут" за Вашето събуждане може да откриете от 23 август 2012, 14:10 ч., а и по-нагоре почти все едно и също пиша. А и другите знаещи също това пишат. И дано някой схване, че е необходим пълен катарзис, за да "изскочи" най-после това чудо на чудесата, покрито от купищата плесен на досегашния ни живот.

Hemusgroup каза...

И още малко - чували ли сте този израз? „Дори и Бог не е лекувал всички, а само тези, които заслужават”. Помислете и "пришпорете" промяната в себе си!
Успех!
Hemusgroup

Васил каза...

Впечатлен съм искам да изкажа огромната си благодарност към хората,допринесли за разпространението на тази информация.Благодаря най-сърдечно!!!!!!

Анонимен каза...

Здравейте отново,аз съм оня,Стефан,комуто преди известно време Мио разправи поучителна притча за LSD-то...Много неща разбрах,но възникнаха неясноти,защо в един глас Мио и Хемусгруп предписахте на болната жена от 23 август,да листи по баирите и да търси и инвестира в любов?Нищо друго ли не измислихте?
Стефан

Мио каза...

Стефчо , тогава ти разказах моабета, така ми беше на кеф.Не е че е вярно ,де...хехехе..Сега мене не ме бъркай с хемус групата, нито го знам кой е , нито и съм питал , нека си бъде който трябва там. Знам го колкото и и тебе знам- едно име.За тази жена аз съм я пратил да търчи по баирите- щото толкоз ми е и акъля , де...хехехех.. бай онзи хемусгрупата няма нищо обшо с тез работи- язе ги измислювах.

Както се вика за мене- това баба знае- това бае...Ми толкоз ми акъля, бе джанъм..хехехехе...Каква любов те гони и тебе по баирите- там само камънак и всичко е вятър работа. Да не искаш и ти да зяпащ из там ...

Ако е тъй , направо фащай гората, те байрите са след нея по-натам..хехехе.. Пък ако не щеш, оти тогава питаш. да се намираш на раздумка ли...мухахахаха....

Hemusgroup каза...

Здравейте, Стефан,
Това, че Вие не сте схванал какво с Мио сме посъветвали жената от 23 август, си е само Ваш проблем. Ако прочетете внимателно „цялата дължина“ на тази страница, от горе до долу, ще сте наясно как успешно /на 100%/ да си „разкарате“ „болестта“ от себе си /казвам го ей така за пример – не се отнася за Вас/. За мен е важно жената от 23 август да ни е разбрала. Ако е така – ще се „кефя“ още повече на живота си, който „си търкалям“ със себе си. Ако ли не – има няколко варианта:
- Да пита с конкретни въпроси за каквото не разбира и иска да направи;
- Да търси други пътища и человеци/нечеловеци за помощ, както и да се предаде в ръцете на съвременната медицина, която също има ресурсите за помощ;
- Или да се “предаде“ на собственото си състояние, което днешните хора наричат „раково заболяване“, и до което сама се е докарала/програмирала;
- Или ......
- Или ....... има още безкраен брой "или", но Вие не се интересувате от тях!
Лошото е, че повечето от заобикалящите ме хора живеят в този свят на земята /наричан от мен „човечарник“/ и дори когато се сблъскат с подобно явление, като „раковото заболяване“, не искат да се променят и да вземат кормилото на собствения си живот в свои ръце!
Дано сме се поне криворазбрали!
Хемусгруп или бай онзи хемусгрупата - добре ви звучи, нали?

Hemusgroup каза...

Здравейте, всички, четящи тази страница от блога,
Позволявам си да Ви напомня едни прекрасни мисли на един велик човек, поет, оставил нещо и за нас. И дано го разберем! То има пряка връзка с това, което се обсъжда на този „електронен бял лист“, призован да помогне на търсачите към себе си!!!!
Поздрави и успехи!
Хемусгруп или както ме изографиса неотдавна Мио

„УМИРА БАВНО ТОЗИ, КОЙТО ВСЕКИ ДЕН МИНАВА ПО ЕДНИ И СЪЩИ ПЪТЕКИ"
Пабло Неруда

Умира бавно, този,
който не пътува,
който не слуша музика,
който не открива очарование в себе си!
Умира бавно този,
който разрушава себелюбието си,
който отказва помощта.
Умира бавно този,
който се превръща в роб на навика,
минавайки всеки ден по същите пътеки,
който не търси разнообразие,
не рискува да се облече в различен цвят
и не разговаря с непознати.
Умира бавно този,
който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата,
които връщат блясъка в очите
и спасяват тъжните сърца.
Умира бавно този,
който не променя живота си,
когато е недоволен от работата и любовта си,
който не рискува сигурното за неизвестното,
за да преследва една мечта,
който не се решава веднъж в живота си,
да избяга от мъдрите съвети...

Живей днес!
Рискувай днес!
Действай днес!

Не се оставяй да умираш бавно!
Не забравяй да бъдеш щастлив!

Забранено е
~ да не се усмихваш на проблемите;
~ да не се бориш за това, което желаеш;
~ да изоставиш всичко от страх и да не осъществиш мечтите си...

Забранено е
~ да плачеш, без да научаваш нищо;
~ да се събуждаш сутрин, без да знаеш, какво да правиш;
~ да се страхуваш от спомените си...

Забранено е
~ да не показваш любовта си;
~ да накараш друг да плати твоите дългове и лошо настроение;

Забранено е
~ да изоставиш приятелите си и да не опиташ да разбереш, какво сте преживели заедно;
~ да им се обаждаш само, когато се нуждаеш от тях;

Забранено е
~ да не бъдеш "Ти" пред хората;
~ да се преструваш пред тези, които не те интересуват;
~ да се държиш мило само, за да те запомнят и да забравиш всички, които те обичат...

Забранено е
~ да не правиш нищо за себе си;
~ да не вярваш в Бог и да не чертаеш съдбата си;
~ да се страхуваш от живота и неговите трудности;
~ да не изживяваш всеки ден така, сякаш е последен...

Забранено е
~ да си спомниш за някой, без да се зарадваш и да забравиш неговите очи, неговата усмивка, всичко..., само защото пътищата ви вече не се пресичат;
~ да забравиш миналото и да останеш в настоящето;

Забранено е
~ да не се опитваш да разбереш хората;
~ да мислиш, че техният живот струва повече от твоя;
~ да не знаеш, че всеки има своя път и право на собствено щастие...

Забранено е
~ да не напишеш своята собствена история;
~ да нямаш и момент за хората, които се нуждаят от теб;
~ да не разбереш, че животът дава, но и отнема...

Забранено е
~ да не търсиш щастието;
~ да не живееш с положителна нагласа;
~ да не мислиш, че можем да бъдем по-добри;
~ да не почувстваш, че без Теб светът не би бил същият...
Забранено е!
Пабло Неруда


Анонимен каза...

Да,сега всичко ми стана ясно,благодаря за отговорите.Ако все пак някой желае да пообщува с мен,ето пощата ми:
tintinnaculus.viri@gmail.com (името на латински означава"звънтящ човек" или още "палач,който бие робите"
Ако се наложи гласово общуване,имам и Скайп.
С уважение,Стефан.

Анонимен каза...

Neka probva s golemi dozi vitamin C. Mozhe da se nalozhi da poema po 100 (sto) i dazhe poveche grama natriev askorbat dnevno chrez sistemi. Vitamin C v mnogo golemi dozi ubiva rakovite kletkite. Za poveche informacija:
www.VitaminCFoundation.org

Тюркоаз каза...

Здравейте всички!

Аплаузи за това,че на този "електронен бял лист" - както го нарече "Хемусгруп" - и благодарение на него, намери място и поезия! БРАВО! Без да давам оценки, считам, че я е подбрал доста старателно и прецизно, има отношение към дискутираната тема, a освен това внася и в доста висока степен душевен комфорт, стандарт на общуване, емоция и красота!
Дано нямате нищо против тази тенденция да продължи.
Много се надявам.
А сега,с цялото си уважение към идеята и трудът, свързан с поддържането и редактирането на блога,бих си позволила да поразсъждавам (моля да бъда извинена - никой не ангажирам с моето мнение - то е единствено и само мое), върху едно от едно от първите - с ПОВЕЛИТЕЛЕН характер, изречения, което се явява - едва ли не емблематично за блога, въпреки че ми допада страшно, тъй като е в моя стил на изказ понякога хи-хи – както би казал Мио, но все пак: "СЪБУДЕТЕ СЕ!!! 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА Е ПРИСПАНО И ТОТАЛНО ЗОМБИРАНО.ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ СИ И ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА, ЗАЩОТО ВРЕМЕ НЕ ОСТАНА." Изобщо нямам намерение да давам мнение дали е така - или не, дали съм съгласна - или не - щом съм тук,значи - със сигурност, съм съпричастна и проявявам нескрит интерес към проблематиката. Но в същото време, намирам това изявление, като че ли малко категорично и в противоречие със свободата на личния избор. Дано не всява психоза и напрежение всред населението - хи-хи-хи. Но пък си мисля, че който се страхува от мечки, не ходи в гората - т.е., няма да е тук, в този блог. Дали е останало време – или -не - и за какво?! Дали сме заспали - или не?! Дали сме зомбирани, или – не? Кой да каже? Това са само догадки и предположения.
Колкото хора - толкова вариации. И толкова "истини". И какво всъщност означава "зомбиран"? Същото ли, като "жертва на психотронно оръжие"? Не зависи ли това определение от ъгъла и гледната точка на всеки? Имате ли представа колко "зомбита" ходят по земята, мислейки се за "върхът на борчето на познанието" и твърдейки за другите, че са заспали и зомбирани, без да осъзнават, че може би самите те са истинските зомбирани и може би са станали жертва на някой "псевдо гуру", който е използвал мигът, в който им е било най-трудно и са били най-уязвими? ДА ПАЗИ БОГ ВСЕКИ! Струва ми се, че всяка крайност - не е добра и че няма как да влезем в ролята на "спасители на света". Всеки си има път, всеки път е само и единствено път и всички пътища водят "за никъде"- както казва Дон Хуан. А по пътя на знанието се тръгва,"както се тръгва на война - със страх,с респект и с абсолютна сигурност". И най-важно е, всеки да си отговори на въпроса: "Има ли този път сърце?" Ако е лек, ако те прави едно с него - следвай го. Ако ли не - остави го! И пробвай друг. Пробвай толкова пъти, колкото сметнеш за необходимо, но знай, че пътят е единствено и само път.Такива са едни от мъдрите съвети на Дон Хуан, в които всичко,до последната запетая, до последия дъх, в края на всяка от книгите на Кастанеда - е истина! И следвайки ги - със сигурност ще оцелеят и ще бъдат успешни толкова хора, колкото ги следват - без никакво изключение! Стига да ги прилагат с хирургическа прецизност, точност, последователност и постоянство! Изобщо не е трудно, но се иска повечко време. И непременно - разтърсващо съществото ти из основи – събитие (лошо, или красиво), в резултат на което и търсейки отговор на въпроса: "Какво точно се случи с мен?"- тръгваш! Казвам го категорично и сигурно - от личен опит.


Тюркоаз каза...

Здравейте отново, с моето продължение...
Вярвам също, че съвсем скоро, осъществявайки стара идея, която съвпада с идеята на ALCYONE от 12 август т.г., ще има възможност, в София, да се изгради клуб на приятелите, в който са добре дошли и съмишлениците от този блог, което ще даде възможност на всички, които проявяват интерес,да се видят - и на място, на живо, да дискутират и да обменят мисли и опитност. А може и така да се случи, че този клуб да прерастне в нещо по - голямо, където наистина хората в нужда, да получават освен напътствия и практическа помощ. Моментът е назрял, струва ми се - и такава необходимост и подготвени хора - има. Ще е страхотно, ако-когато това се случи, събитието уважат с присъствието си и хората от екипа на този блог, които с блестящата идея за него, дават възможност на тези, които имат нужда от съвет, да го получат - от тези, които могат и имат куража, да го дадат. Така, без сами да осъзнаваме, вървим все по-уверено по "пътя" – само напред - и нагоре и всеки, бидейки добронамерен, позитивно настроен и съпричастен към нуждата на другия, споделя и подарява на другите - частичка, от есенцията на душата си. И без да искаме и без сами да разберем, се множим - всички, които вървят по "пътя", следват го неотклонно и се учат - от МЪДРОСТТА НА ВЕКОВЕТЕ!

На всички желая "УСПЕХ" в този процес!

С благодарност и поклон за труда пред екипа на блога и всички вас,

Тюркоаз

Мио каза...

Здравей полускъпоценния камък Тюркоаз, мисля, че мога да дам отговор само на един въпрос, дето си задала.Ей този: "Имате ли представа колко "зомбита" ходят по земята..."
Преди горе-долу една година правих изчисления, взимайки пред вид данни от разни манускрипти и допълнителни статистически изследвания на различни хора по света, както сега, а и такива , живели преди нас.Някъде съм забутал изчислението, но до ден днешен помня крайния резултат , който получих.Той бе следния:

На всеки седем хиляди човешки тела, се пада по една човешка душа , която живее също така в човешко тяло.Другите тела са ходещи...демек, ходят, ама вътре няма никой, или ако има то е празно място...хехехе...Сетих, се че тогава смятах колко действителни хора има на острова дето живея, на Майорка.Тука са зиме -1 000 000, а лете стават 12, целия архипелаг - всичките прииждащи .И така горе-долу на всеки 700 000 са 100 човека, значи на 7 000 000 са 1000.Бакалска сметка.Та такива смешки...казвам средно, значи, може да има на едно място 10 пък сред другите съответно на бройката - нищо.Абе, май не са пръснати равномерно хората.Мене си не слагам към човеците ,но не и към зомбитата.Слагам се в графата: "развей прах", за да не се мешам в сметките...хехехехе...

Айде всичко хубаво, майтапи и смешки да стават, че да се смеем, другото е бошлав работа...

А лозунга, дето казваш горе, го измислиха и туриха най-отпред Ицо и Alcyone.Аз не участвах в измислянето, само се съгласих...Ето, че натопих другарчетата ...хахахаха...

Тюркоаз каза...

Здрасти, Мио!
И благодаря за светкавичния отговор!Браво на теб! Много си готин! И аз нисля като теб, още повече, че лъчезарната усмивка, е "запазената ми визитна картичка" - докато не се намери някой да ми я отнеме - понякога и за доста дълго. Тогава отивам в другата крайност - плача - и плача дълго и напоително - ха-ха-ха. Но в крайна сметка считам, че в живота трябва да има и слънце, и плътни облаци, и свежи утрини и зведзни нощи, както и ураганни ветрове и дъждове. Така човек се научава да е внимателен, за да не изгуби, да не забрави и винаги да се стреми, към ослепителния блясък на слънцето, което ни дава живот и сгрява тъжни сърца. А колкото за изречението в началото - мерси за отговора. Просто исках да кажа, че почти винаги, когато призовавш някой към нещо, колкото и то да е добро и колкото и да си самият ти добронамерен, когато е поднесено под формата на заповед, ултиматум, или условие, толкова повече ответната реакция е тотално противоположна, съпротивата - жестока и ефектът - обратен.Понякога, дори с тъжен край.Но такъв е животът. Важно е, да "усмихване ба проблемите" - както ни учи Пабло Неруда и на Живота, както правиш ти, за което те поздравявам! А оттам насетне, имаме ли положителна нагласа, ясен ум и топло сърце, всичкосе нарежда и Вселената ни откликва със знак за помощ и подкрепа - стига да можем да го видим и усетим! Така мисля аз.
Благодаря ти още веднъж!
Тюркоаз

Анонимен каза...

Уважаема Тюркоаз,омотавайки се в многобройните правописни,стилови и смислови грешки,в многото препинателни знаци,не можах твърде да схвана какво точно послание се мъчиш да отправиш.В своето окултно детство също се възхищавах от татко Кастанеда,безспорно,той е най-качествения писател и до сега.Но,както християнството,което е нелепа и неподходяща за нашите условия пустинна религия,така и Кастанеда популяризира беззъба(пригодена за болната психика на обитателя на държавата Педерастан)египетска Магия.Целия този свод от "мъдри съвети" е така построен,че или липсват практики,или е дадено началото на действото,без да е описана средата,края и целта.Да не говорим за възможните опасности.Пример:в книгата за сънищата-един брой практика-съзерцаване на ръцете,в цяла книга...съвсем недостатъчно...И след прочита на всичко-прегръщане на дървета и общуване с камъните.
Ако намекваш за обединение някакво,народонаселението не иска да се развива,то иска да яде,да обитава и да бъде щастливо по своему и с по-малки трудоразходи.
Тук преди време предлагаха на една "туристка"да се върне към туризма и да вика "ойларипи"по баирите,както и на мен,ако не се осъзная навреме,да хвана гората и после баира.Света е създаден за борба.Синята планета,наречена Земя е трудов лагер за отработка на груба карма в травматични и екстремални условия.Живота,както и посмертието(това,което е след смъртта)са все училища,които трябва да се изкарат,и то успешно,иначе се повтарят до безкрайност.Та и болестите са следствие от лошо отработени постъпки.
Мио,пращам ти една палеопсихология,може някак да ти е полезна.
http://www.koob.ru/didenko/tsivilizatsiya_kannibalov
Със здраве,Стефан

Тюркоаз каза...

ВОЙНИКО „Стефане” – здравей!
Благодаря за отговора. На бой ли си тръгнал? В атака ли? И защо? Усмихвам ти се и ти подавам ръка за поздрав.
„Не съди другите, за да не бъдеш съден.”
Знаеш ли кога се използва пълен член? Ами виж си изреченията „Света е създаден за борба”, „Живота,както и посмертието ...” . Така че – случва се – дори и с „непогрешимите” - като теб. Не съм „се омотала” в нищо и „не намеквам нищо”. Просто ти НИЩО не си разбрал – сигурно, защото си бил много зает, или си имаш друга причина – ти си знаеш.
И Твоя свободна воля на мненние.
А по отношение на Кастанеда, ако наистина имаш истинско „окултно детство”, ще си наясно, че става дума за фундамент и надграждане.
Спирам до тук.
Желая ти от сърце да си обичан, да обичаш, да си винаги позитивно настроен, добронамерен и усмихнат!
И дано си върнеш изгубеното - очевидно си много наранен.
Не губи надежда.
Няма непоправими неща като цяло - щом сме на земята, решение има.
И камъкът жадува ласка, но за да я получи, трбва да съумее да даде „почва” на еделвайса, да разцъфти!
И за финал, с риск отново нищо да не си разбрал, ти пожелавам успешен и много усмихнат ден, обич и поизитивна нагласа!
И нека това, е „содата” - за всички!

Мир от мен!

Тюркоаз

Анонимен каза...

Здравейте Мио,
позволявам си да Ви запозная накратко с моят случай.Казвам се Петко Джогалов,на 60 год.съм.Тежа 57 кг.На 04.07.12 год.влязох в болница за определяне на диагноза.След направена биопсия бях изписан с окончателна диагноза-нискодиференциран плоскоклетъчен карцином на хипофаринкса Т3N1M0[C13.2]G1 с мнение за оперативно лечение.
На 25.07.12 год.ми бе направени трахеотомия на ниво 3-ти - 4-ти пръстен и резекция на тумор на мезо-хипофаринкс.Изписаха ме на03.08.12г.в добро О.С.,афебрилен със стабилни жизнени показатели.
На 21.08.12г.бях подложен на операция на лимфен възел на шията.При подаване на анестезия за започване на оперативна интервенция загубвам съзнание,на монитора-камерно мъждене.Възтановен синусов ритъм с дефибрилация.Приведен съм в интензивно кардиологично отделение с диагноза - остър миокарден инфаркт,преден.При изписването на 27.08.12г.-наситен с Корадрон до 6г пер ос.
Днес 03.09.12г.Онкологична комисия за лечение на онко УНГ ми отложиха по-нататъшното лечение с лъчетерапия най-малко с два месеца,в предвид скорошният инфаркт.За същото време ми отлагат и оперативното лечение на лимфни възли.А те растат.
За това Ви моля да ми покажете стриктен терапевтичен протокол на д-р Манчини за моят случай,а също така и хранителна диета.С надежда и очакване!Поздрави!

Margarita Marinova каза...

Да сте живи и здрави за надеждата и знанието ,дето давате на хората.Бог да ви благослови!

Анонимен каза...

Здравейте,
сигурно няма да получа отговор на моите въпроси ,поради факта,че такъв лекар с такъв метод на лечение,цитирани от мен не съществува.Много се извинявам за глупавата грешка.
Истината е,че желая да науча Метода на лечение на д-р Тулио Симончини,съобразно моя случай.Поздрави!

Мио каза...

Петко, не съм бързал да ти дам отговора, защото доста премислях именно него.Много бързо се отчая ти.Твоя случай е особено тежък, не само на физическото поле на болестта.Ако не получиш веднага проток на жизнена сила, скоро ще си мъртъв.Това може да стане , съобразно обстоятелствата за момента-само ако ме потърсиш и разговаряме чрез скайп.Защото един трансфер на такава сила може да стане чрез гласа на човека.След това ,ще ти кажа конкретно как да спреш наближаващата ти смърт, и да я отдалечиш от теб.Метода на д-р Симончини е много силен метод, но ти нямаш условията там ,дето си да го приложиш,защото преди това трябва спешно да ти се съживи духа.След него и метода е на място.Има много да се разясни, понеже метода не е като да стегнеш болтовете на джантите на колата.

Подхода ти да гледаш механично на нещата те довежда неминуемо до границите на отчаянието, това е резултата.Трябва да се смени този подход.Иначе знаеш изхода какъв е...Аз не съм господ , нито "дипломиран доктор", а само мога да споделя част от енергията си с теб, за да не умреш за сега.И после да ти обясня как да си помагаш сам и да живееш.Но дали ще искаш наистина, аз не мога да знам.Прави си сметката сам.Според мен еднопосочния билет ти е разписан.Ако не щеш да заминаваш,това може да бъде временно отменено.Ей там в профила ми в блога е скайпа ми. Толкова от мен.

Hemusgroup или бай онзи хемусгрупата каза...

Уважаеми господине,
Не се отчайвайте, със сигурност ще си получите своя отговор. Но, като гледам в какво са Ви „въвели“ и какво са правили върху Вас съвременните доблестни рицари на медицинското войнство, направо „ставам прав от стола“. Е, Вие сте си ги поканили „вкъщи“. Такъв метод и лекар и излекувани по тази процедура има и съществува. Но нали разбирате, че хората зад този блог не са доктор Симончини. А и състоянието, в което се намирате, не се решава с магическата пръчка /за която вероятно тайно си мечтаете/. Тази пръчка е била в ръцете Ви 60 години. А като Ви чета писането сега, имам чувството, че не се борите за живота си, а ще се учите на метода Симончини. Странна работа!
Други са пътищата Ви, според мен, ако искате още да присъствате на тази земя!
Успех!
Hemusgroup или бай онзи хемусгрупата

Боряна каза...

Поздрави и от мен!Велик си!Прекланям се пред хора като теб!

Боряна каза...

Здравей Мио!Сърдечни поздрави!За уринотерапията може би не си съвсем прав.Моята приятелка се излекува от тежка форма на хепатитС,именно чрез избран от нея начин на лечение от книгата на Молохов.Искам да вметна,че преди това беше включена в програмата за лечение с Интерферон.Но за щастие,до там не се стигна.

Анонимен каза...

Последните два отговора могат да отчаят човек, ако е тежко болен. Променете тактиката. На болния казвам, че съществува и ММС, хлорен диоксид, който може да се купи в България за достъпна сума и премахва от орагнизма всичката патогенна тъкан, значи и рака. Прочетете в интернет и не се бавете...Пожелавам на всички успех.

Мио каза...

Уважаеми анонимен, ако искате да дадете съвет на някой болен , може и коментара Ви ще е налице тук да се види от всеки.Напишете каквото искате и както искате, но говорете неша които засягат вашето виждане!

Аз не коментирам другите различни гледни точки.Питали са мен, изрично е казал човека името ми, нали тъй.И аз съм му отговорил.В резултат на последния ми гаден коментар, щерката на Петко ме свърза по скайп и с говорихме точно 2 ч и 2 мин.Мисля, че Петко може и да оживее за напред.

Ако искаш му се обади и го питай дали толкова съм го отчаял или е станало обратното.И преди да даваш преценки кое какво е , разбери, че добрата лъжа е по грозна от лошата истина.

Аз като имам да кажа нещо-давам го направо, пък ако ше каквото ше да става. Не съм дипломатичен, карам направо и не ме е еня кой какво смята. Да смята каквото иска-Вие съшо...хахахаха....

Hemusgroup или бай онзи хемусгрупата каза...

Здравейте, Анонимен от 04 септември 2012, 18:31,
Здравейте, господин Джогалов,
В този блог участвам само с мисълта да помогна на нуждаещите се. Ако не мога – не се намесвам. И аз си имам свой път за „извървяване“.
1. Господин Джогалов така постави въпроса и не се разбира дали е от тези, които имат проблем за решаване или от онези, които по принцип се интересуват от съществуването или не на „Метода Симончини“. Моля Ви, внимателно четете това, което е отразено на този блог.
2. Господин Джогалов се интересува само от този метод, ясно и точно го е декларирал. И както виждате той си получи каквото търсеше. Нека има пълен успех и ще се радвам един ден да го заяви тук с два или повече реда!
3. Ще го напиша с главни букви – НА ТОЗИ БЛОГ ИМА ВЕЧЕ ПРЕДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА МОЖЕ ХОРА С „ПРОБЛЕМИ“ ДА СТАРТИРАТ САМОЛЕЧЕНИЕ /да не изолираме и съвременната медицина и тя има своето място/ И ТО ДА БЪДЕ В КРАЙНА СМЕТКА УСПЕШНО. ПРОСТО ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО – ВЪТРЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОСНОВНИТЕ ИДЕИ И ПРАКТИЧЕСКИ СТЪПКИ ЗА ТЯХНОТО „ОТРАБОТВАНЕ“. ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИТЕ АНАЛИЗА СПРЯМО ВАШАТА КОНКРЕТИКА. А И ИМА КОГО ДА ПОПИТАТЕ ЗА СЪВЕТ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОМОЩ!!!!
4. Бъдете сигурни, че и още нови идеи ще се появят на тази „дълга страница“!
Желая успех на всички ви!
Hemusgroup

Тюркоаз каза...

Уважаеми Анонимен, СЪРДЕЧЕН ПРИВЕТ!

Намесвам се с призив, Вие да омекотите тона и да се въздържате да давате мнение, вместо хората, които са задали въпрос и са потърсили помощ! Би било чудесно, ако изпозвате енергията си по пососка на позитивно мислене, отправено към Петко, вместо да „кръстосвате шпаги” и да нападате така яростно Мио и Хемусгруп.Те и двамата - и по отделно и заедно (сигурна съм),са много ценни, очевидно "се усещат" и за това им е позволено, "да прехвърчат искри" помежду им. Но тяхното е нещо като "градивен спор", в който изкристализира единствено истината, без да има победители. Хубаво е, да си дадете сметка, че те двамата, всячески се стараят да помогнат на Петко и проявяват максимална съпричастност към ситуацията, в която той се намира.
Идеята на този блог е брилянтна и хората, които общуваме тук, сме наясно за каква сфера на познанието става дума, приели сме се като единомишленици, заедно със своите различия. Наясно сме, че понякога е просто задължително, всички заедно, да мобилизираме позитивните си мисли и енергия, за решаване или облекчаване на даден проблем. Ако имате желание – присъединете се и Вие. И още нещо – в повечето случаи, колкото повече „сила и мощ” има един човек (имам предвид енергията), толкова е по-суров и директен в изказа си. Ако искате и по-разбираем пример: Ами припомнете си сериала „Спешно отделение” , или други подобни. Не Ви ли прави впечатление, че всички лекари, са ЗАДЪЛЖЕНИ, да кажат на своя пациент истината за неговото състояние. А за това - елегантен начин – няма. За жалост. Това е и проява на уважение и зачитане на човека, неговото достойнство и право на избор. И това е част от помощта, защото човекът се мотивира да вземе решение – „участва” ли в процеса на лечение – или се предава! Ключов момент! На Вас Мио и Хемусгруп Ви звучат грубо и безпардонно, но всъщност, това е проява на огромна състрадателност и съпричастност. Четете страницата от самото начало, четете и между редовете – и там има скрит смисъл и послание. Както разбираме, дъщерята на Петко, а очевидно и той самия, са го разбрали. Тя вече е говорила с Мио доста дълго, което автоматично опровергава мнението Ви за „отчаянието”. Така че, те вече са направили първата крачка – пожелали са да „съдействат” и са декларирали желание да „участват” в процеса на борбата с болесттаза. От там насетне – „Той” рашава!
Така че, ако Ви е трудно да запазите добрия тон, то поне не изказвайте мнение, от името на други хора. Оставете Петко и семейството му да решат „кога”, „какво” и „дали” да предприемат. Със сигурност, Вашето мнение, е пък Вашият начин за подкрепа, но е хубаво, преди така яростно да нападате, да уважите зовът за помощ - от една страна – и желанието и готовността тя да бъде дадена, колкото и трудно да е – от друга!И ако считате, че в момента не можете да помогнете - запазете мълчание и се молете (ако сте молитвено ориентиран). Но не пречете! Доста често се оказва, че всъщност, това е най-безценната помощ!

Добро да е утрото Ви и усмихнат – денят Ви!

И нека така да бъде за всички!

Мир от мен,

Тюркоаз

Hemusgroup или бай онзи хемусгрупата каза...

Към всички, които проявяват интерес!
Здравей Анонимен от 04.09,
„Болестта“ /в това число и всички видове раци и риби/ или както искате да си го наричате е индикация /слаба дума/ за „безстопанственост“ не само във физическото тяло, но и въобще в човека, като сложна и многостепенна система. Ние, сегашните хора, можем да контролираме една малка част. А потенциалът, възможностите ни са оргомни! Освен това, като се огледаме наоколо се оказва, че всички и всичко е дълбоко свързано, завързано и взаимнозависимо!
А сега ми кажете, Вие, как да решаваме/решавате/решават онова нещо, наречено болест, „на парче“, както Вие и много други хора, включително и по-голямата част от съвременната медицина предлагат???!!!! Разберете, че всяка болест е моментно състояние на даден човек и то му дава „червена лампичка“ да се промени. Знаете ли калко такива „червени лампи, лампички и всякакви прожектори“ са изгоряли, докато се е появила тази, на която е написано „рак или СПИН или инсулт или каквото си изберете от безкрайното множесто „по-тежки“ определения“?! И за това на мен ми се иска да Ви предложа да разглеждате всички болести /включително и тези, допуснати поради невнимателност/ като състояние на човека – СЪСТОЯНИЕ!!!!! Тогава се опитайте да промените това състояние. И да го насочите към изначалното му положение или същност. И оттук всичко май започва да се подрежда като технология и средства за постигане на положителен краен резултат! А какви са ТЕ – е, те това е конкретно за всеки един от нас – с физическо тяло, мисли, чувства, емоции и какво ли още не!
Още нещо знам, че когато един човек е живял определен период от време, например 50 или 60 години, ще му е безкрайно трудно да се промени на почти 100%. Е, аз какво да направя? То си е било негов избор или незнание или ........... /вижте колко пушачи има в милата ни Родина и които поне 20 пъти отварят една кутия с цигари, на която е написано с „грозни черни букви“ нещо/. Е, такива ти ми работи.
Този тема е почти безкрайна или тайна, какъвто е и човекът! За това му се „кефете“ на живота!
Hemusgroup

Анонимен каза...

Уважаема Тюркоаз,
Мислех дълго,дали да ти отговоря,твоите реплики са така патетични и изпразнени от съдържание,както във форума "Мама и бебе" пишат домохазяйките,с много главни букви.В мрежата главните букви се трактоват от четящия като изкрещяване(вид истерия).
Сега да се върнем на Кастанеда,за когото ти ми изкрещя,че нищо не съм разбрал.Той описва Сталкинга като средство за комфортно движение в социалната среда.Преразглеждането(пересмотра)е само първата степен(и то описана неясно,в смисъл,като цялостна практика).Пълнотата на тази практика се изразява в добавяне на физически и дихателни елементи.Това е именно надграждането,което ти ми обясни,че не съм разбрал.Но,по-интересния момент идва,когато осъзнаеш,че този пересмотр има още две степени нагоре,ако мога така да се изразя.Тогава,практикувайки това,казваме,че ползваме висша форма на преразглеждане и,съответно нашия Сталкинг добива по-ефективен и по-изискан вид.
Първата степен на преразглеждането служи да изтрие от нашето астрално тяло мислоформите,които са породени от някакви негативни случки или събития или цяла група събития.Какъв е смисъла от всичко това-очевиден.Практикуващият започва да се движи уверено в живота,той е неуязвим за негативните ситуации,които,освен всичко му отнемат и енергия(да ги подхранва-мислоформата няма съзнание,но има инстинкт за живот).Нещо повече,като ефект след практикуването-това упражнение възвръща енергията,изгубена преди години дори,като капиталовложение,защото в Астрала няма "време",като ясно изразен параметър.
Защо ти пиша всичко това?Може някой да се заинтересува...Ето пример с написаното от теб по-нагоре,в предни постове,не умееш да управляваш ситуациите,те теб управляват,ставаш жертва на чувствата си-изпадаш в крайности-истерична веселост или рев и хленчене по цели дни.А поучаваш всички с Кастанеда и искаш "да обединиш"мислещите хора...А откъде енергия?
И едно намигване от Кастанеда:точката на сборка не е там,където я описва,след като последователя му я види,настьпва прелома...
А,щях да забравя(годинките са много)правописът ми се омаза напоследък,просто мисля на друг език и понякога превеждам неправилно.
Без патетика,лиготии,еделвайси в камъните,горящи от космическа любов сърца и други глупости,но с готовност за точен,ясен и кратък отговор,ваш
Стефан

Тюркоаз каза...

Здравейте Стефан! Благодаря за времето, което сте ми отделили, за да "мислите". Нямам никакво намерение да отговарям на злобата и нападките Ви! Явно така сте устроен! И още веднъж потвърждавате, че имате огромен дефицит на обич и положителни емоции! Каквото и да пишете от тук насетне, нямам никакво намерение да Ви отговарям и да участвам в ниското ниво на общуване, което предлагате!
Още повече, че това не е идеята на този блог!
Желая Ви успех във всичко и Ви призовавам, да впрегнете енергията си в положителна посока, в стремеж към мир и хармония със себе си - и със светът!
Мир от мен,
Тюркоаз

Анонимен каза...

От известно време чета мненията и препоръките тук и съм впечатлен от изобилието на полезна информация, която намирам споделена от Мио и Хемусгруп като съвети към лекуващите се от рак. За съжаление в този формат информацията няма как да се систематизира и човек сам трябва да изчете цялата информация на тази страница внимателно и да си избработи стратегия как да се "спасява" според конкретния случай. Благодарности за съветите и успех на лекуващите се!

Анонимен каза...

Отново поръчково мнение - прозира писанието на великата А.,т.е. Ани, която на всичкото отгоре, плагиатства от прежде говорившите. Настоятелно й препоръчвам да спре да си пъха гърбавия нос (видно от снимката) там, където не й е мястото, за да не се налага да правим и по-подробно описание на ценностната й система и поведение! А Хемусгруп и Мио, са достатъчно "дебели и ценни енциклопедии" сами по себе, хората го разбират и ако искат, ще потърсят съветите и напътствията им, без Ани да се тръшка токова много. Тя като чели се е взела много на сериозно с "броенето на звездите" - особено по време на купон - Боже!!! Костенурке, стой далече от Хемусгруп - ясно???!!!

Мария каза...

Казвам се Мария,на 49 год. и не се чувствам добре/нямам жизнени сили/.Имам хашимото,диабет, наднормено тегло /1.50висока-90кг./, желязодефицитна анемия и депресия. Мио, моля да ми отговорите: Ако променя начина си на хранене и започна приема на сода и лимони, дали организма ми ще се повлияе и ще се почувствам по-добре.Благодаря предварително.

Мио каза...

Мария, макар че дереджето ти е тежко, има начин да се оправиш и това е защото си жива.А който е жив , значи има и възможност за каквото и да било.Само за мъртвеца всичко е еднакво и без значение.Мисля ,че има неща, които пречат, а ти не ги знаеш кои са, понеже няма как да видиш отсрани, защото си вътре в ситуацията.

Содата и лимона и храненето да промениш -добре-това са плюсове и отвързват коня от каруцата, т.е. тебе от болестта, казано с метафора.Въпреки че е много добре и трябва да го сторивюш, за да си добре, не знам дали само то е достатъчно.

Мисля че има и други неща ,които там ти пречат.Но сега не знам кои са.Тъй, че ако искаш да бъда напълно точен в отговора и сигурен в каквото казвам-че ще се оправиш трябва да знам повече неща.Това тука не става.Може да ми се обадиш на скаипа и да поговорим ,да видим кое накъде куца.Но изход имаш , това е сега.

Анонимен каза...

4 stadii rak na endometriym pravixme la4eterapia ne pomogna padna i xemoglobina 73 maika mi ima i diabet insylinozavisim pravixme operasia za raka na endometriym iz4istena e iai4nisi matka sega se ma4im da vdignem xemoglobina i posle iskat ximioterapia kakvo da pravim neznam molia pomognete

Мио каза...

Направете следното- настанете добре майка си на някой стол или както и е удобно до компютъра и и прочетете на нея всичко по-нагоре, т.е. статията и коментарите под нея.

Нека майка ви да чуе с уши всичко.После я попитайте какво мисли.Ако каже, че иска да се лекува по тия методи тука, тогава се обадете и ше се наложи да говорим с нея и на глас за всичко по скайпа.С нея, не с Вас. Понеже тя е болната.

Вие можете и да оплескате нещата, заради привързаността си към нея, а това в случая е силно смъртносно.Ако майка ви чуе и не ше да се лекува по този метод, оставете я на мира.Не и пробутвайте методите на докторите, че от много обич ще я уморите по-бързо.Просто я оставете да живее според своите разбирания и воля.

Ако умре-умре, всички умират, не е кой знае какво ново.Ако оживее, ще е само и по-нейна заслуга.Така, че първо трябва да се изслуша жената и след това всичко друго.

Мога да се намеся, но не и без нейното изрично настояване-на майка ви,а не вашето.В коментара си вие говорите от свое име, това не е необходимо, защото не сте болната вие.

Боряна каза...

Здравей Мио!Заинтригувана съм от клизмите с кафе,ако е възможно да ми обясниш как се процедира,когато е само профилактично.

Мио каза...

Тия клизми с кафе не са за профилактика, ами за по- сериозно изчистване на черния дроб и целия организъм, ако човек е закъсал.Ако иска да прави клизми профилактично-това става с чиста водица и тя е достатъчна, за да се поддържа чисто и здраво тялото с този метод.А, ако ще прави клизма с кафе-не е кой знае каква философия.

Взема се кафе на зърна от възможно най-качественото и се смила с машинка.След това се приготвя, да речем 1,5 литра нормално кафе като за гости-все едно ще ти дойдат 20 човека на гости.Трябва да се вари по старовремския метод-в тенджерата и на бавен огън, а не с помощта на машина за кафе.След това само прецеждаш утайката и готово.Докарваш го на температура колкото е тялото и това е.После правиш клизмата по правилата.Но преди да я направиш с кафе трябва да направиш същата, но само с вода, за да се ти чистят червата.След като веднъж са изчистени с вода, правиш с кафето после отново.Така трябва, за да могат някой вещества на кафето да бъдат всмукани от мембраните на клетките на стената на червата.После тия вещества отиват да си свършат работата из тялото.И се задържа кафето в дебелото черво по-дълго време от обичайната клизма, да речем 10м. Значи правиш няколко всмуквания на кафето, задържания в тялото по 5-10мин и съответно изхвърляне .Така става екстра.

Hemusgroup каза...

Здравейте, Стефан,
Ако се интересувате наистина от толтекското учение, не се концентрирайте само върху Кастанеда и неговите ученици, а намерете книгите на Алексей Ксендзюк, Странник, Владислав Радов, Михаил Радуга и Вадим Зеланд. Няма да съжалявате, тъй като те разглеждат това учение/практика от ъгъла на/за хората от нашите георгафски и "социални" ширини. Неотдавна излезе и една чудесна книга на издателство "Орел" - Варна, "Учението на толтеките - Афоризми", от 2012 г. Желая Ви успех в реализирането на тази прекрасна атлантска наука за човека!!!
Хемусгруп

Анонимен каза...

Здравей отново Тюркоаз,
Пиша ти,макар и да знам,че няма да ми отговориш,но с нетърпение чакаш.Мислех малко по-подробно да развия онзи момент от К.К.,където той описва,как с помощта на Сталкинга може да се достигне "точката на безжалостност",що е това "силата"и защо Дон Хуан непрекъснато повтаря на тъпия Карлос за срещата с нея...схващаш ли аналогията?Той се стреми да го тласне към развитие!И го прави чрез много други насилственни действия,стимулира волята му чрез подтискане.Аз виждам в теб известен потенциал и се опитвам по някакъв начин да те стимулирам,някак да ти помогна.Ти пишеш,че това не е идеята на блога,преди време пък, не ти хареса преамбюла-бил насилствен.За да излекуваш една болест,трябва да се накараш да осъзнаеш ситуацията като цяло,да осъзнаеш с кой кармичен проблем тя е свързана,да благодариш на Висшите сили,че са ти я изпратили,с усмивка и благодарност за просветлението да решиш кармичния проблем и тогава Те,(В.с.) ще я премахнат дори и без лекарства.Както вече сама можеш да се досетиш,този процес,който кратко описах,ако го прилагаш върху себе си е резултат от силна воля,ако е за пациент-силен натиск върху волята,граничещ с насилие.За пациента е малко по-сложно,сега няма да го обяснявам...
Мио е приел благородната роля да помага именно за промяната и развитието на болните хора,като ги принуди да осъзнаят проблема,описан по-горе и направят крачка към себе си.Той среща същото неразбиране от отъпялото население,както и аз.И идеята на блога,както аз я виждам е да се спре най после с антропоцентричната философия и начин на живот,донесла толкова беди на човечеството и достигнала последната си фаза-уродливото консуматорско общество.
С човечеството в този му консуматорски вид е свършено,затова и Висшите сили предприеха Слънчевата Трансмутация,през която всички задължително ще преминем.За някои ще бъде болезнена,за други ужасна,за трети-фатална...въпрос на избор.В момента се запускват такива енергии,чак се страхувам да ги опиша...но след 2-3 месеца ще станем свидетели на всичко това.И ще бъдат подкрепени всички,които направят някакви крачки,макар и малки в посока към себеразвитие.Например,на нашия Мио му предсои гигантски скок-от содата за хляб към Космоенергетиката.Това е начина за лекуване на бъдещето-без лекарства.
И мъничко за мен-бъди спокойна,откъм любов и добри чувства съм "оборудван",имам прекрасна съпруга,дъщеря,вече голяма,на много хора сме помогнали(стотици),уважават нипросто,като излезем,препиваме с кафета...Е,аз съм малко грубичък,но все пак съм Tintinnaculus viri
Ваш(на всички)Стефан
tintinnaculus.viri@gmail.com

Мио каза...

Боюр акъллъ Стефчо кехая, хубави моабети , узун салам бамбашка!...
Нема се плашиш , разбии..ииш , напиши тъдява за тез коджа-страшни енергии, че да ги знаем отнапреж, па кога додат, ако не друго, поне да ги срещнем со стар български обичай-с погача и мед, па що не и с една стограмка поморийска.Язе специално много я тачим...ъхъъъ...хахахахаха....

Викаш туй на мене какво ми идело да рипам...Па не разбрах отде за где, ама щом е за рипане-готов съм...Само требе да ми речеш "хоп"- и со двата крака скачам, па ако ще и в кочината при свинкята за коледа да е кога се праси да помагам.

Язе, като по прос, мислим че можем да сторим скачане от содата за хлеб към маята за хлеб, оти маяната питка е по-сгодна от содената. По иде,тъй да са каже, удобна на вкус, разбии...иш.За те тва другиото дека рече тизе, е па него го не знам що е. Космоенергетика ли е там, що е?Да не е нещо за ручане? Че язе много обичам да ручам кво да е.Сабалем кога стана , йощ преду да излезем, метам една бърза попарка с винце-от мойто у зимнико къде е, та ме държи до обед.Па после какво господ дал-все у некой чиляк има берекет у дома, демек обед.

Па ако требе да церим людете след нова година, то на всите ще кажем да сторват като мене обезателно.Секи ден да папкат по една паница попарка со червено домашно винце. Те тва е церът за сите болести!

Тва раци, тва мраци-сичко цери.Айде со здраве Стефчо ефендим и па да се обадиш , че да не заборавим, оти тизе убаве хортуваш, че всите болни да се курдисат на местото на здравето.

Hemusgroup каза...

Хихихихихи, хохохохохо! Маша'ала!

Hemusgroup каза...

Здравейте, Боряна,
Ако се интересувате от клизмите профилактично, намерете книгите на Генадий Малахов за почистването на организма - там има всичко, от което вероятно се интересувате, не само за почистването на дебелото черво.
Успех!
Хемусгруп

Боряна каза...

Здравейте!Благодаря за отзивчивоста!Имам 2 книги на Малахов,но там не съм срещала метода с кафето,всъщност го прочетох тук за първи път.

Боряна каза...

Много благодаря за указанията!Сърдечни поздрави и всичко на-добро!

Hemusgroup каза...

Здравейте, Боряна,
Мио Ви отговори за целите, които се преследват при ползването на такова количество кафе при клизмите. Може при един литър вода да слагате по една кафена чаша с кафе при почистване на дебелото черво, като правите различни варианти с другите известни Ви способи. Всичко зависи от опитността, която ще придобиете при редовно използване на този способ за почистване на организма /дебелото черво/. Малахов предлага прекрасни варианти, както при наличието на различни видове заболявания, така и при липсата на такива!
Успех!
Хемусгруп

Анонимен каза...

molia pomognete maika mi e saglasna na va6ata terapia eto i diagnozata rak na endometriym 4 stadii operirarana e pravixme i la4eterapia no mnogo padna xemoglobina napravixme 20 nagrevki ot izpisanite 25 i gi prekkratixa poradi xemoglobina ima i diabet koito e insylinozavisim ne moje bez malko meso v menyto za6ato kogato ne xapne malko meso i primaliava sega se borim da vdignem xemoglobina s 4erveno zveklo opitvane vlivame i jelazo .doktorite iskat ako yspeem za xemoglobina da vdinmempone na 100 sega e 73 da i praviat ximioterapia

Мио каза...

Вие сте интересна жена, вероятно разбирате добре от лечението, необходимо на майка ви, защото твърдите, че трябвало да яде малко месо, заради инсулиновата зависимост.От друга страна казвате - помогне.

Че как да се помогне на човек, кйто вече знае отговора.Това е невъзможно.Та вие знаете какъв би следвало да е лека, сама го казахте.Защо искате тогава помощ....хехехех.. та това е смехория.

Извода е- или вие сама излекувайте майка си или идете при ония, които са я направили зависима от инсулина и сега тя им е роб на техните акъли...хехехе..идете тях да молите...

Запомнете следното нещо от мене и не губете време, нито вашето, нито на хората в празни фантасмагории.В каквато вярвате от него искайте акъл!Който знае, не ходи да пита за помощ, но въпроса е дали знае че не знае...

Вие например сте лепнали този коментар в съвсем друга тема, дето не му е мястото една за делфините там.Това значи , че акъла ви хич го няма. Не гледате къде пишете, пък какво да приказваме за съдържанието на написаното.

Тука няма какво да пишете-или търчете при докторите и им шетайте на акъла, или се обадете на мен на скайп.Но ако се решите да направите последното, бъдете внимателна, защото аз не съм доктор, ами един лош човек, дето няма да ви цепи басма на глупостите, които приказвате.Ще ви отрежа веднага от приказката, дори и да си я водим сладко и при най-слабия опит да не знаете какво искате и най-вече как да искате.

Помислете си добре!!!Не си правя майтап с тези неща и ше се почуствате много зле, ако разговаряте с мен за лечението на майка ви със същото това мнение и състояние, което показвате в горния си коментар.Толкоз.

Анонимен каза...

Здравейте, Мио
Аз съм Мария, жената, която посъветвахте да се изкачи на връх Мусала. Направих го. Моля, да ми кажете как и мога ли да поговоря с Вас, нуждая се от съвет за по нататъшното си лечение!

Мио каза...

Добре.Прати на скайп хабер да направим контакт.Написан е тук в профила ми.Веднага щом се покажеш в списъка на контактите и си на линия, ще говорим.Всички останали контакти в моя скайп ше са на по-задна линия, ако трябва да говорим с теб в тоя момент.Затова може да ме търсиш, когато ме видиш там веднага, без значение на часа в денонощието какъв е.

Анонимен каза...

Добър ден!От около седмица пия профилактично сока на един лимон,примесен със същото количество вода и кафена лъжичка сода.Но от третия ден получих странни бълбукания и куркания в стомаха,които не отминават,дори и като се нахраня.Ако може да ми отговорите,дали е нормално това,защото леко се притесних.

Мио каза...

Дал бог-добър да е, както се казва.Дали е нормално, питате...Това е много труден въпрос, зададен с прости думи-дали е нормално да ви куркат червата, докато се храните!

Защо не вземете да опишете целия си начин на живот ,какво ядете и какво-не, какво пиете и какво-не, каква физическа деятелност провеждате дневно, как почивате, с една дума-всичко.Ако дадете тази информация,тогава се наемам да отговоря, но сега-не, защото сега има вероятност да присъдя грешно, а пък не искам това.

Анонимен каза...

Здрасти Мио,пак съм аз с куркащите черва.Не знам дали е важно,но тези проблеми с червата ги получих преди няколко дни,както споменах след третия ден от приема на лимон и сода.Даже в момента не мога да заспя,имам и някакво парене.Никога досега не съм имала стомашни проблеми,поне не ми е известно.Ям умерено от почти всичко,никога не съм правила диети.Спортувам активно от години,в отлична физическа форма съм.Пийвам си и алкохол,но не прекалявам.Не знам може би тези неща са от значение.Затова те моля да ми обясниш,когато използвам лимона със содата,трябва ли да се съобразявам с храната и алкохолните напитки и доколко?Също така,възможно ли е в случай,че имам някакво стомашно заболяване,за което не зная,да приемам содата,или е противопоказно?Имам в предвид нещо като гастрит или другите подобни нему.Благодаря ти предварително!

Мио каза...

Затова те и питах.Отговора на въпроса ти е скрит в твойте думи.Гледай сега какво ти става в корема-содата и лимона ,като ги изпиеш, те отиват в корема.Добре, но там със сигурност има и несмляна храна от това, което си яла най малко поне преди 3 ч и половина.Содата се смесва и смелената храна шупва, т.е. бухва в корема.Успоредно с това е започнал и процес на придвижване към червата.Куркането става ,защото содата е объркала допълнително и без това объркания ред на смилане на храната.Образуват се балончета газове, които са смесени с хранителните отпадъци в тънките черва.Оттам идва куркането.Много ми е смешно с тебе, като се сетя как някоя спортиска , със здраво тяло седи и е се услушва- кога ще и куркнат пак червата.Слуша като гърмян заек.Няма да се сърдищ ,ама използвам случая и да се повеселя малко,въпреки че ти желая доброто.Тъй.

Сега , ако искаш да си е всичко "у ред" както викат у "Пеуник", или спри содата с лимона и подобни работи, или спри яденето на месо и другите неша , които до сега хапваш.Содата не върви като се храниш едно към гьотере, а пък ти така се храниш, с две думи.Не е кой знае какво, просто избери едното.

За какъв дявол ти е притрябвала содата с лимона?Само, защото си чела, че някой си някъде казал, че е добре ли?Ако е така, то си постъпила глупаво.Човек не бива да прави лекомислени неща, ако иска да е добре.

Според мене е чисто лекомислие да пиеш тази сода сега заедно с лимона.Просто ги спри и си живей живота, както и по напред.До кога-докато е рекъл господ ,дето се казва...

Ако пък си намислила да се грижиш за себе си, както съм описал нагоре, първо помисли добре, дали наистина това искаш.Определи какво искаш, после определи метода, и после действай.Но винаги мисли и то задълболчено.

Мога да кажа че основната причина да си зле, е собственото ти леко отношение към живота, което го е направило труден.Ако си болна, има доктори, питай ги .Но ако трябва да се съобразиш с мое мнение за каквото и да по отношение здравето на човек, тогава забрави месо ,алкохол и подобни "весели изпълнения".

Моите мнения, ако ги наречем такива , винаги подразбират вегетарианска диета, липса на алкохол и упойващи средства.

Анонимен каза...

Благодаря за бързият отговор :) Ти си прав,наистина няма логика да приемаш лимона,дори и профилактично и да продължаваш със старите навици.Желая ти всичко най-добро,поздравления за това,което правиш!Ако имам някакви въпроси за в бъдеще,ще ти пиша.

Анонимен каза...

Първо БЛАГОДАРЯ за този материал.
По принцип не боледувам - някак си усещам все още сама, кога и как да контролирам организма си и не се лишавам от нищо дори и в крайности.
Набързо прегледах и част от коментарите - абе хора вземете и се поинтересувайте малко за себе си, а не само да хленчите и да ви е крив всеки и всичко различни от Вашата дебилщина !
Както споменах макар и да не боледувам - има доста хора около мен, които са вечно болни - идея си нямам, как го постигат - май основно с диети, мъки, драми, лишения и какви ли не идиотии .... но основно с простотия !
Този материал го засичах по-рано по различни места и също като собственика на блога - който какъвто и да е ... опитал е да Ви помогне !!!!, Аз също опитах да помогна така на приятели и различни хора - подавайки информацията. Хайде отгатнете, какъв бе резултата - пак ей такива тъпотии и спорове, обиди, нападки и безумия.
Харесвам различните и искам да знам различни мнения, но да забиете в ступор и да чакате чудото да стане - няма да стане и важи за всичко.
Аз лично, когато прекаля или усетя, че имам необходимост поемам в някакви пропорции, които за себе си сама съм налучкала - соден разтвор и така бързо коригирам проблема преди да се е разрастнал. Содата е позната добре с качествата си още от древен Египет - пак има маса материали по темата.
На всички, които все пак са си направили труда и търсят и питат и очакват мога да споделя моето мнение и опит - ДА ! РАБОТИ, но се иска и от Вас някакво участие - Вие да се посъбудите и да потърсите себе си и да усетите, какво и как Ви е необходимо ! Според мен всеки е уникален, като пропорциите и режима сами е необходимо да си го набарате. Е разбира се не да се изтровите ;), а с разум да го правите.
Има много и различни методики за почистване, чрез сода - от настинка и запушен нос, болно гърло и т.н. ... стомах .. и надолу системите .. гъбички външно и не само ....
Не вреди - ОПИТАЙТЕ и ще се радвам да прочета и коментарите на някой по-смел, който да сподели своят опит. ;)

Hemusgroup каза...

Здравейте, „Различна“,
Това, което пишете по-горе, е правилно и има резон. Напълно Ви подкрепям – и най-вече, че всеки един от нас трябва да вземе юздите на своя живот в собствените си ръце. Да, трябва, но дали е така, Вие сама сте си отговорили с опитите си да помогнете на близки, приятели и познати.
За голямо съжаление, по-голямата част от „включващите се“ в тази страница на блога, са хора със сериозни здравословни проблеми, хора, на които дните до края на този им земен път са преброени. Те /или техни близки и роднини/ чак сега са се сетили, че са изтървали момента и, въобще, че животът изтича между пръстите им. Такива ми ти работи! Тук, със содичката само не става!!!!!! Става с катарзис и “крайности“, иначе, резултатът винаги ще е в полза на нашата „съветничка“ /Стефчо!!!/, Смъртта. И максимално рационално и „сгъстено“ трябва да се използва оставащото време. Макар, че това важи за всяко човешко същество!!!!!!!!
А, и още нещо исках да Ви споделя – човекът е тайна, неразгадана, всеки е в правото си да се опитва да я разгадае. Чудеса се случват всеки ден – само си представете колко човека за един ден се влюбват на тази Земя! И това е едно от най-големите чудеса, който могат да преобърнат или да променят всичко .................. ! Така, че не затваряйте плътно вратите и прозорците около себе си, за да можете и Вие да се насладите на чудесата, които непрекъснато се появяват покрай Вас!!
С пожелания за успех!
Хемусгруп

Hemusgroup каза...

Стефчооооо, къде си? Помагай! Нужен си ми!

Анонимен каза...

Добре.Много пувликации,много нещо.А сега по същество. Имам дъщеря с мозъчен тумор.Хистология АНАПЛАСТИЧЕН ОЛИГОАСТРОЦИТОМ 3та степен. Интересува ме как да и давам кленовия сироп със содата ? Благодаря Ви.

Мио каза...

Нека да е по същество тогава.Даваш и два пъти на ден на гладно това- изпива една чаща кленов сироп ,както са ти го описали на етикета, като си го купил.Като минат 5-6 мин и даваш да изпие една чаша соден разтвор , според колкото кг е-написано е в статията съотношението кг- мл.Сутрин и след обед на гладно.Ако не ти е ясно нещо друго , след като си изчел тия статии в блога , свързани с лечението на рак, ме потърси на скайп, че ме мързи да пиша.Внимателно мисли, защото за да излекуваш дъщеря си трябва да разбереш в дълбочина как става.Ако си го сторил вече и го приложиш на дело, дъщеря ти скоро ще е здрава. Няма съмнение в това.

Hemusgroup каза...

Господине, тумор в мозъка означава „скапан“ хард диск на компютъра Ви. За каква содичка и сироп си говоркате, а? Говоркайте си, говоркайте си, но нямате време и с такива средства няма да успеете!
Ама и ти, Мио, си ми една сказка!
Х.

Hemusgroup каза...

"Нещастието на хората е контрапункт между глупостта и невежеството". Стефан щи Ви каже от къде идва тази веlика мисъl.
Х.

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 370   По-нови› Най-новите»